Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2018


Κριός : Ο Κρεμασμένος.

Το καλοκαίρι τελειώνει και εσείς κάνετε έναν αυστηρό απολογισμό για τις πράξεις σας. Σκεφτείτε ότι ακόμη και αν ξεφύγατε κάπως από το μέτρο, ίσως το είχατε ανάγκη. Μη γίνεστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας! Οι άνθρωποι γύρω σας εκτιμούν το δυναμισμό και την έμφυτη καλοσύνη, που έχετε. Κανείς δεν σας καταδικάζει, για κάποιες μικρές παρεκκλίσεις. Σας απασχολεί να ξεκινήσετε δυναμικά τη νέα σεζόν. Στα χρήματα θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί, εφόσον ο μήνας θα έχει αρκετά έξοδα και πιθανές καθυστερήσεις σε αυτά που έχετε να παίρνετε. Τα αισθηματικά είναι σταθερά, αλλά σας βασανίζει η ιδέα ότι είστε λίγος ή λίγη για το άλλο σας μισό. Ωστόσο ο σύντροφός σας, έχει πάρει αρκετά πράγματα από σας και δεν σκέφτεται έτσι. Αφήστε για λίγο τη σκυτάλη σε αυτόν. Ήρθε η ώρα να δείτε ότι είστε ένας άνθρωπος με αδυναμίες και να βγείτε από το ρόλο του ήρωα, που σας αρέσει να επωμίζεστε.

Ταύρος : Ο Θάνατος.

Η παρεξηγημένη αυτή κάρτα σας λέει ότι σταματάνε οι χαρές και τα τραγούδια του καλοκαιριού και περνάτε σε μια φάση δημιουργικής καθημερινότητας. Είστε σίγουρα από τα ζώδια που γέμισε για τα καλά τις μπαταρίες του. Μια γλυκιά θλίψη και νοσταλγία σας αγγίζει, αλλά είστε αρκετά δυναμικοί για να ξαναμπείτε στους γνωστούς ρυθμούς σας. Μια πιθανή απώλεια σε κάτι αγαπημένο, θα σας πονέσει αλλά θα σας ωριμάσει ταυτόχρονα, καθώς η ζωή δεν δίνει μόνο αλλά παίρνει κιόλας. Κάποια νέα ευκαιρία θα παρουσιαστεί στα επαγγελματικά σας και μια καινούργια πηγή χρημάτων! Αν βρίσκεστε σε δεσμό που σας έχει απογοητεύσει, έφτασε η ώρα να τον τελειώσετε. Αλλά πολύ κοντά βρίσκεται και το επόμενο πρόσωπο, που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Ένα καινούργιος άνθρωπος θα μπει στη ζωή σας, με τον οποίο σας συνδέουν καρμικες δυνάμεις.

Δίδυμοι : Πέντε σπαθί.

Θέματα και εμπλοκές, που μπορεί να έχετε με μεγάλη πόρτα ή με νομικά ζητήματα, ξεκαθαρίζουν. Η τύχη είναι με το μέρος σας και εφόσον σας έχουν αδικήσει, θα βγείτε δικαιωμένοι, ενώ οι αντίπαλοι σας μπαίνουν στη θέση τους. Στα προσωπικά σας, χαλαρώνετε για κάτι που σας ταλαιπωρούσε με τον άνθρωπο σας, και κάνοντας αμοιβαίο συμβιβασμό, κρατάτε ζωντανή τη σχέση ή το γάμο σας. Κάποιο τρίτο πρόσωπο θέλει να αποπλανήσει τον έναν από τους δύο σας, γι’αυτό τα μάτια ανοιχτά! Δεν σας συμφέρει να μπει η σχέση σε νέα δοκιμασία. Τα οικονομικά αυτό το μήνα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, ωστόσο δέχεστε στήριξη από άντρα ή γυναίκα με δύναμη και εξουσία!

Καρκίνος : Έξι κύπελλο.

Ξεκινάτε ήρεμα και με καλή διάθεση την καινούργια σεζόν. Η ζωή ωστόσο σπανίως μας αφήνει να ηρεμήσουμε. Έτσι και εσείς δέχεστε την αναπάντεχη ενόχληση ενός προσώπου από το παρελθόν. Νιώθετε την καρδιά σας να χτυπάει ακόμη γι’αυτό το πρόσωπο. Θα μοιραστείτε άραγε αυτό το συμβάν με τον τωρινό ή την τωρινή σας σύντροφο; Η θα το αποκρύψετε, γιατί θέλετε να το ψάξετε; Πόση αναστάτωση θα φέρει στη ζωή σας; Στην περίπτωση που είστε μόνος ή μόνη, η προσέγγιση αυτού του προσώπου, δίνει ξεκάθαρη ελπίδα για δεύτερη ευκαιρία. Το πρόσωπο αυτό ωστόσο μπορεί να είναι κι από μια παλιά δουλειά και να σας προτείνει να ξαναγυρίσετε εκεί. Αν τα επαγγελματικά σας βρίσκονται τώρα σε καλό δρόμο, το πράγμα θέλει πολύ σκέψη! Αν δεν είστε ευχαριστημένοι από την τωρινή σας εργασία, είναι πιο εύκολο να αποφασίσετε να γυρίσετε στην προηγούμενη. Είτε αισθηματικά είτε επαγγελματικά, το παρελθόν σας προκαλεί! Όσο για τα οικονομικά σας, σε γενικές γραμμές είναι ασφαλή, με ανοδική τάση.

Λέων : Το Άρμα.

Δυναμικά αρπάζετε τις ευκαιρίες που απλόχερα σας δίνει η ζωή στη νέα σεζόν. Μπορεί να είναι αύξηση μισθού, μια προαγωγή, περισσότερα κέρδη από ένα ελεύθερο επάγγελμα ή κάποια συναισθηματική κατάκτηση. Έχετε τη στόφα του κατακτητή αυτό το μήνα σε στόχους και σε ανθρώπους! Αλλά μην ξεχνάτε να εκπέμπετε αγάπη γύρω σας. Από τη μανία για άνοδο κινδυνεύετε να πληγώσετε ή να αδικήσετε ανθρώπους. Ο σύντροφος ή η σύντροφός σας νιώθει καλά δίπλα σας, αρκεί να μην κάνετε επίδειξη ισχύος! Αφήστε τους άλλους ανθρώπους να μοιραστούν μαζί σας τις χαρές. Διαφορετικά θα τους δημιουργήσετε κόμπλεξ, χωρίς να το καταλάβετε. Τα οικονομικά πάνε καλά. Κάντε λοιπόν μικρά συμβολικά δωράκια σε αγαπημένα πρόσωπα, για να τους δείξετε ότι έχουν θέση στην καρδιά και το μυαλό σας.

Παρθένος : Η Δικαιοσύνη.

Με σοφία και υπομονή αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της νέας σεζόν. Έχετε το αίσθημα του ανικανοποίητου και ψάχνετε να βρείτε τις ισορροπίες. Κρατάτε μια νοητή ζυγαριά στα χέρια και ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά του κάθε πράγματος. Ίσως χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με την ιδέα ότι κάπου μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος. Στα επαγγελματικά δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Αν είστε εργοδότης σκέφτεστε μήπως έχετε αδικήσει κάποιον εργαζόμενο και θέλετε να επανορθώσετε. Στα αισθηματικά περνάτε από μικροσκόπιο τη σχέση σας, για να δείτε ποιος από τους δύο φταίει περισσότερο για τα προβλήματα που προκύπτουν. Θέλετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας. Όσοι είστε μόνοι θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα είναι αρκετά σοβαρό, αλλά θα ασκεί ταυτόχρονα επάνω σας έντονη έλξη. Τα οικονομικά είναι σταθερά και ξοδεύετε χρήματα μόνο για τις ανάγκες σας.

Ζυγός : Εννιά μπαστούνι.

Το μήνα αυτό σταθεροποιούνται επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα, που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα. Ανεβαίνετε σε ηθικό καθώς η αμφιβολία σας είχε κουράσει. Μια διένεξη ή διαμάχη που υπάρχει με κάποιον άνθρωπο , εφόσον το δίκιο είναι με το μέρος σας, εξελίσσεται υπέρ σας. Γενικότερα ευνοούνται νομικά θέματα ή υποθέσεις σε μεγάλη πόρτα. Στα αισθηματικά ήρθε η ώρα να εκφράσετε κάποια παράπονα στο σύντροφο ή στη σύντροφό σας κι ας του δημιουργήσετε δυσαρέσκεια. Κάτι καλό θα βγει από αυτό στο τέλος. Στα οικονομικά θα προκύψουν μαζεμένα έξοδα με αποτέλεσμα να αφήσετε προς το παρόν πίσω τις προσωπικές σας ανάγκες. Είναι όμως σημαντικό ότι θα ανταπεξέλθετε. Καινούργια γνωριμία προβλέπεται, κυρίως για τους ελεύθερους, σε μεγάλη πόρτα ή με άτομο που εργάζεται σε μεγάλη πόρτα.

Σκορπιός : Ο Μάγος.

Θα συναντήσετε το άλλο σας μισό! Είτε ως νέο αίσθημα είτε ως καινούργιος φίλος, ένας άνθρωπος θα μπει στη ζωή σας και θα νιώσετε σαν να τον ξέρατε καιρό. Ο άνθρωπος αυτός θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να δείτε πιο αισιόδοξα τη ζωή! Όσοι είστε δεσμευμένοι βρίσκετε τη δύναμη να κοιτάξετε στα μάτια το ταίρι σας και να συζητήσετε με ειλικρίνεια, για ό,τι χαλάει την αρμονία στη σχέση ή στο γάμο σας. Οι ελεύθεροι, όπως ειπώθηκε και παραπάνω, θα κάνετε μια πολύ ταιριαστή γνωριμία. Τα πάτε πολύ καλά στα επαγγελματικά σας, κυρίως σε τεχνοκρατικά επαγγέλματα ή επαγγέλματα που χρειάζονται ανάληψη ευθυνών. Βάζετε τώρα γερά θεμέλια για την άνοδο των οικονομικών σας. Είστε σύμμαχος και πολύτιμος για τους φίλους σας.

Τοξότης : Δύο σπαθί.

Δύο αγάπες, δύο δουλειές, δύο χόμπι, δύο φίλοι! Η διπλή ζωδιακη φύση σας, εκείνη του Κενταύρου, που είναι το σύμβολο του ζωδίου σας, μισός άνθρωπος, μισός άλογο, εκτονώνεται αυτό το μήνα, σε πληθώρα διλημμάτων. Καλείστε να παλέψετε ανάμεσα στον πολιτισμένο άνθρωπο και τα ζωώδη ένστικτα! Θα τρέξετε πίσω από έναν απαγορευμένο έρωτα; Ή θα μείνετε αφοσιωμένοι στον άνθρωπο σας; Θα παρατήσετε την δουλειά σας για μια νέα πρόταση; Ή θα παραμείνετε στη σιγουριά του παλιού; Θα ξεκινήσετε καινούργιο σπορ; Ή θα συνεχίσετε αυτό που ήδη κάνετε; Θα ξοδέψετε χρόνο με έναν καινούριο φίλο; Ή η προτεραιότητα σας θα είναι ο παλιός καλός σας φίλος; Καλείστε να παλέψετε με τον εαυτό σας μέσα από τις προκλήσεις και τα ηθικά σας διλήμματα. Τα οικονομικά σας είναι σταθερά. Ακολουθήστε το ένστικτο σας, που σχεδόν ποτέ δε σας διαψεύδει.Οι προτεραιότητες και οι αποφάσεις σας θα καθορίσουν το μέλλον!

Αιγόκερως : Ιππότης πεντάκτινο

Σας ανοίγει μια νέα επαγγελματική πόρτα, κυρίως σε όσους ψάχνουν εργασία. Θα χρειαστεί να αποδείξετε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Κάποιοι ωστόσο ξεκινάτε καινούργιο ελεύθερο επάγγελμα, με αρκετή προσπάθεια, ή δίνετε περισσότερη ενέργεια στο ήδη υπάρχον ελεύθερο επάγγελμα σας. Αν είστε δεσμευμένη κοπέλα, πολύ πιθανόν να σας γίνει από τον καλό σας πρόταση γάμου! Αντίστοιχα οι άντρες του ζωδίου, που βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση, νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε πρόταση γάμου στην αγαπημένη σας! Στα οικονομικά παίρνετε την ανιούσα, αν και με κάπως σκληρή δουλειά. Οι παντρεμένοι κάνετε καλή οικονομική διαχείριση για το σπίτι, αλλά αφήνετε προσωρινά τις προσωπικές σας στιγμές στην άκρη. Φροντίστε ώστε να μην ατονίσει το ερωτικό ενδιαφέρον στο γάμο σας,για χάρη των ευθυνών.

Υδροχόος : Τέσσερα μπαστούνι.

Οι ευκαιρίες ξεπετάγονται από παντού. Έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές και σε εγρήγορση. Προτάσεις μεγαλύτερου ή μικρότερου ενδιαφέροντος, ευκαιρίες να φανείτε ή να αναγνωριστείτε, δυνατότητες αλλαγής σπιτιού ή πόλης, είναι κάποια από τα πράγματα που θα σας φέρει η ζωή αυτό το μήνα. Ευκαιρίες θα έχετε και στα αισθηματικά, αλλά εκεί θα πρέπει να προσέξετε. Αν δεν κάνετε τη σωστή επιλογή, ίσως πέσετε θύμα ενός τυραννικού έρωτα, που θα σας εξουθενώσει. Επιλέξτε σοφά όχι το άτομο που σας ξετρελαίνει, αλλά το άτομο που σας κερδίζει με τον καλό του τρόπο και την καλή τού πρόθεση. Αν είστε δεσμευμένοι τότε ή περνάτε την τέλεια περίοδο ή τη χειρότερη! Το μυστικό βρίσκεται στην οπτική γωνία που επιλέγετε να δείτε τον άνθρωπο σας!

Ιχθύς : Πέντε κύπελλο.

Ψάχνετε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αλλά θέλει προσοχή μήπως διαλέγετε λάθος τρόπο. Γίνεστε πολύ καλοί με το ταίρι σας, ωστόσο έτσι είναι σαν να αρνείστε ότι υπάρχει πρόβλημα. Μη φοβάστε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση. Εάν είναι πολύ κουρασμένη η σχέση σας, πιθανόν να ήρθε η ώρα να τελειώσει. Τουλάχιστον παλέψτε το με θάρρος και αυθεντικότητα, παρά να ζείτε με παρατεταμένα ωραία ψέματα. Εκτός αν προτιμάτε να είστε μέσα σε αυτή τη σχέση, με κάθε τίμημα. Τα επαγγελματικά σας, από την άλλη, πάνε αρκετά καλά και εντυπωσιάζετε με την ευφυία και τις ιδέες σας στον επαγγελματικό χώρο. Οι γυναίκες διαπρέπετε στη δουλειά σας και δέχεστε αναγνώριση από το αντρικό φύλο. Τα οικονομικά είναι σταθερά αλλά έχετε κάποια ανασφάλεια για το αν τα διαχειρίζεστε σωστά.

Από τον Μανώλη Αναγνώστου

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u