Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2019


Κριός : Το Τέσσερα από τα Ραβδιά.

Αυτός ο μήνας, που σας βάζει σιγά-σιγά στους ρυθμούς της χειμερινής σεζόν, θα σας φέρει άνοδο στον επαγγελματικό και στον οικονομικό σας τομέα. Ίσως όμως να σας προβληματίσει στον ερωτικό. Για όσους εργάζεστε, προβλέπεται ευημερία στη δουλειά σας με ταυτόχρονη αύξηση και σταθεροποίηση των αποδοχών σας. Όσοι κάνετε κάποια δημιουργική ή παραγωγική εργασία, θα έχετε την ικανοποίηση της επιτυχίας και θα βγάλετε αρκετά χρήματα. Κάποιοι που είχατε αρχίσει να σκέφτεστε απαισιόδοξα για την πορεία της δουλειάς  σας, τώρα θα δείτε να ανακάμπτει και θα τολμήσετε να κάνετε πλέον αισιόδοξες σκέψεις. Αν είστε επιχειρηματίες, που εξαιτίας αντικειμενικών αντιξοοτήτων ή λάθος επιλογών τις οποίες αναγνωρίζετε, πέσατε επαγγελματικά, σιγά-σιγά θα ανορθωθείτε μέσα από τις νέες σας δυνατότητες, αλλά και την επαγγελματική σοφία που αποκτήσατε.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά, τον μήνα που είναι ίσως ιδανικός για κάτι τέτοιο, θα βρείτε την καλύτερη εργασία, που θα εγγυάται την τακτική και γενναιόδωρη οικονομική σας κάλυψη. Σε άλλους η δουλειά αυτή θα σας αρέσει και  ορισμένοι θα την κάνετε για βιοποριστικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ πιθανόν οι περισσότεροι να βρεθείτε μέσα σε μία καλή και δίκαιη ομάδα. Για να περνάτε όμορφα και να συνδυάσετε το «τερπνόν μετά του ωφελίμου» κρατήστε χαμηλούς τόνους και δείξτε καλή θέληση.

Οι παντρεμένοι-ες κι οι δεσμευμένοι-ες θα περάσετε έναν ήρεμο και δημιουργικό μήνα, όσον αφορά την μεταξύ σας σχέση. Ενδέχεται να γίνει κάτι καλό στα κοινά οικονομικά σας, που θα σας γεμίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Αν κάποιοι, ωστόσο, ή κάποιες είχατε ξεκινήσει από πιο πριν ή μέσα στο καλοκαίρι μία παράλληλη σχέση, προβλέπεται να την παραμελείτε για να ασχολείστε αποκλειστικά με τον ή την σύντροφό σας. Κάτι τέτοιο μάλλον θα δημιουργήσει ψυχικό πόνο στο τρίτο άτομο, οπότε καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί-ες στο πώς θα το χειριστείτε. Επίσης, μην επιλέξετε να εξαφανιστείτε χωρίς εξηγήσεις, γιατί αυτό θα είναι τραυματικό για το άλλο άτομο. Εν ανάγκη πείτε ένα ωραίο ψέμα, αν πρόκειται να πληγωθεί  λιγότερο ο καλοκαιρινός σας έρωτας. Αν ωστόσο συμβεί το αντίθετο, δηλαδή το τρίτο άτομο απομακρυνθεί από εσάς, θα προτείναμε να μην το πιέσετε και να σεβαστείτε την απόφασή του, ακόμη κι αν πονέσετε μέσα σας. Ίσως αργότερα να αλλάξει γνώμη από μόνο του.

Όσοι-ες είστε χωρισμένοι-ες, θα πλησιάσετε μεταξύ σας για επανασύνδεση, αλλά η τάση σας δείχνει να «σκαλώνετε» σε λεπτομέρειες που σας έχουν δυσαρεστήσει. Αν τελικά καταφέρετε να συνεννοηθείτε βρίσκοντας μία κοινή βάση επικοινωνίας, μπορείτε τότε να ολοκληρώσετε με επιτυχία την προσπάθειά σας για επανασύνδεση. Ταυτόχρονα, όσοι-ες ελεύθεροι-ες  σκέφτεστε την ή τον πρώην σας και νιώθετε συναισθήματα, είναι δύσκολο να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο. Αν τελικά ανήκετε σε κείνους που θα έχουν επανασύνδεση, όλα θα ξεκαθαρίσουν. Αν αντιθέτως δεν συμβεί κάτι τέτοιο, μπορεί εξαιτίας της ψυχολογίας σας να χάσετε μία καλή περίπτωση ατόμου, που σας έχει ερωτευτεί! Όσοι κι όσες δεν σκέφτεστε καμία και κανέναν πρώην, προσέξτε ωστόσο μήπως δίνοντας πολύ βαρύτητα στις άλλες υποχρεώσεις σας, φαίνεστε απόμακροι-ες σε κάποια-ον θαυμάστρια ή θαυμαστή σας, που είναι ιδανική-ός  για σχέση! Επίσης όσοι-ες έχετε έντονες, σχεδόν δογματικές απόψεις για τις σχέσεις, ενδέχεται εξαιτίας αυτών των απόψεών σας να υψώσετε έναν τοίχο σε όποια-ον θέλει να σας πλησιάσει με έναν δικό της-του τρόπο.

Ταύρος : Η Εγκράτεια.

Οι αγαπημένες έννοιες του ζωδίου σας, δηλαδή η ασφάλεια και η σταθερότητα, θα βρίσκονται σε αφθονία στους διάφορους τομείς της ζωής σας για τούτον το μήνα. Όσοι έχετε οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν σας, θα τις βάλετε σε μία τάξη. Αυτό θα σας φέρει εσωτερική ηρεμία. Επίσης θα πάρετε καθυστερημένα χρήματα. Η εργασία σας θα πάει πολύ καλά. Θα εξομαλυνθούν πιθανές κόντρες που ενδέχεται να υπάρχουν με άλλα άτομα του χώρου σας, ή έστω δεν θα σας αγγίζουν πια τόσο πολύ. Όσοι έχετε συνεργάτες σε κοινή επιχείρηση, θα έχετε εποικοδομητική επικοινωνία μαζί τους.

Όσοι δεν εργάζεστε και ψάχνετε για δουλειά, είναι πιθανόν να εργαστείτε κάπου, όπου ήσασταν και στο παρελθόν. Αλλά για ορισμένους θα ανοίξει μία νέα επαγγελματική ευκαιρία που ενδέχεται να έχετε προσεγγίσει λίγο καιρό πριν και τώρα να σας καλούν να πάτε. Σε κάθε περίπτωση θα είστε ευχαριστημένοι από την δουλειά αυτή. Επίσης θα έχετε καλές και σταθερές αμοιβές.

Για ζευγάρια που είστε σε δεσμό, προβλέπεται να σχεδιάσετε το πλάνο ενός γάμου. Στους-στις περισσότερους-ες θα είναι ένας επιτυχημένος γάμος που θα βασίζεται στην αρμονία της σχέσης σας. Τα ήδη παντρεμένα ζευγάρια θα απολαύσετε έναν μήνα αναζωογόνησης και αισιοδοξίας. Πρόκειται με συνεννόηση να καταστρώσετε τα χειμερινά σας σχέδια, αλλά και με εμπιστοσύνη ο ένας στην αξία του άλλου. Θα χρειαστεί για κάποιους να προσέξετε, ώστε να μην λειτουργήσετε παρασκηνιακά απέναντι στο ταίρι σας, ακόμη κι αν αυτό το κάνετε για το καλό της σχέσης σας. Θα φανεί αργότερα σαν απουσία ειλικρίνειας και σαν ανώφελος εγωισμός. Αν θέλετε να είστε εντάξει, συζητήστε από την αρχή αυτό που σκοπεύετε να κάνετε και μοιραστείτε τις ιδέες σας για εκείνα που σας αφορούν από κοινού.

Δεν θα μπορούσε, υπό του συμβολισμού της κάρτας της Εγκράτειας, να υπάρξει πιο καλή στιγμή στους χωρισμένους και στις χωρισμένες, από δεσμό ή από γάμο σε διάσταση, για επανασύνδεση. Κινήσεις με τόλμη, διεκδίκηση με αυτοπεποίθηση, και αποφασιστικότητα για μία καλή συνύπαρξη, θα είναι τα στοιχεία που θα σας φέρουν σε μία πολλά υποσχόμενη επανένωση. Χαρείτε το και θα πάνε όλα καλά. Έτσι κι αλλιώς το ζώδιό σας δεν είναι γκρινιάρικο.

Για τους ελεύθερους και τις ελεύθερες έρχονται συγχύσεις! Οι πιθανότερες είναι : α) Μία φιλία με κρυφό ερωτισμό, να εξελιχθεί σε σχέση! β) Ένα παιχνιδιάρικο φλερτ με άτομο από τον περίγυρό σας, να σταθεροποιηθεί και να εξελιχθεί σε δεσμό! γ) Ο φίλος ή η φίλη του-της πρώην σας, να σας αποκαλύψει το ερωτικό του-της ενδιαφέρον για το πρόσωπό σας! δ) Ένας παλιός συμμαθητής ή μία παλιά συμμαθήτριά σας, που μπορεί να είναι και χωρισμένος-η, να ψάξει να σας βρει για να σας πει ότι ήταν και είναι ακόμα ερωτευμένος-η μαζί σας.! ε) Να γνωρίσετε ένα εντελώς καινούριο άτομο, με το οποίο θα υπάρχει καρμική σχέση! Κάτι που δεν θα πρέπει να το δείτε ως αρνητικό. Σε ποια από τις παραπάνω περιπτώσεις ανήκετε;

Δίδυμοι : Ο Ακόλουθος από τα Ξίφη.

Αυτόν το μήνα θα δείξετε εκεί που χρειάζεται όλα σας τα ταλέντα και τις δεξιότητες. Σε όποια ηλικία και να βρίσκεστε, που έχει τη χάρη της, η ενέργειά σας θα είναι η ενέργεια ενός έφηβου και ο ενθουσιασμός σας επίσης. Θα χρειαστεί μόνο να κοντρολάρετε τον θυμό σας, αν και εφόσον χρειαστεί. Όσοι είστε τεχνίτες, η επιδεξιότητά σας θα σας κάνει περιζήτητους. Αλλά και γενικότερα όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα που χρειάζεται εξειδίκευση, θα έχετε την καλύτερη απόδοση.

Για όσους εργάζεστε γενικότερα, η δουλειά σας θα πάει πολύ καλά, και  σ’ αυτό παίζει ρόλο η προσωπική σας αξία. Θα έχετε αναγνώριση κι εκτίμηση στον χώρο σας. Αν ασχολείστε με τα κοινά, θα είστε αγαπητοί στον κόσμο για το έργο σας. Παρόλα αυτά φαίνεται να βρίσκεστε σε μία εξελικτική πορεία, που σημαίνει ότι έχετε πολλά ακόμη να μάθετε και να δώσετε.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά, η ευκαιρία που θα σας δοθεί θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας! Δηλαδή θα ασχοληθείτε με κάτι που το αγαπάτε και θα δώσετε την ορμή και την ευφυΐα σας, εφόσον χρειάζεται. Αυτοί που θέλετε να ακολουθήσετε μία καριέρα σε ένστολο επάγγελμα, θα ευνοηθείτε ώστε να κάνετε την αρχή. Πέραν αυτών, ορισμένοι ενδέχεται να μπείτε σε μία ομάδα που θα ασχολείται με την προστασία ή την υπεράσπιση των αδύναμων ανθρώπων, των ζώων ή της φύσης. Αυτό μπορεί να το κάνετε εθελοντικά. Καλό θα είναι να μην επιδείξετε πώρωση, ώστε να χαθεί τελικά ο πρωταρχικός σας βοηθητικός ρόλος!

Είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες; Μία όμορφη μάλλον νεότερή σας γυναίκα ή ένας όμορφος πιθανόν νεότερός σας άντρας θα πέσει θύμα της γοητείας σας. Η γνωριμία με το άτομο αυτό μπορεί να γίνει σε μεγάλη πόρτα. Αν είστε διστακτικοί-ες η νέα ή ο νέος θα επιμείνει για να σας κατακτήσει! Στο τέλος προβλέπεται να ενδώσετε και να ξεκινήσει ένας έρωτας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους, αρκεί να μην σας απορυθμίσει η ανασφάλειά σας. Δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Είστε παντρεμένοι-ες ή σε δεσμό; Σας βλέπουμε μαζί να αγωνίζεστε πλάι-πλάι για τα κοινά θέματα ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας. Η ένωσή σας και η δύναμη που δίνει ο ένας στον άλλο είναι το δυνατό σας χαρτί! Ελέγξτε ωστόσο τους εκνευρισμούς και τα νεύρα σας, που είναι της στιγμής αλλά δεν χρειάζεται να ξεπερνούν το όριο της ευπρέπειας! Αν είστε μία γάτα που θυμώνει, αυτό ίσως να είναι χαριτωμένο. Αν όμως είστε μία τίγρη, αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό για τον άλλο.

Βέβαια αν είστε μία αρσενική ή θηλυκή γατούλα που φλερτάρει,  φροντίστε να το κάνετε με όλες τις επιφυλάξεις! Ο γάμος ή ο δεσμός σας πάει καλά και δεν προβλέπεται να έρθουν τα πάνω κάτω. Οπότε δεν θα έχει νόημα να φέρετε την καταστροφή από μόνοι-ες σας. Αν υπάρξει τρίτο άτομο, θα συμβουλεύαμε να του εξηγήσετε ότι υπάρχουν όρια και να μην του δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις. Ώστε και να διατηρήσετε την ασφάλεια στον δεσμό ή στον γάμο σας και να ζήσετε μία ροζ ερωτική παρένθεση.

  Καρκίνος : Το Επτά από τα Κύπελλα.

Ίσως να χρειαστεί αυτόν το μήνα να γίνετε ρεαλιστές, παραπάνω από ότι θα θέλατε. Η ρομαντική σας διάθεση απέναντι στον κόσμο μπορεί να γίνει αιτία να πληγωθείτε. Ενδέχεται επίσης να εισπράξετε αχαριστία. Οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες, ίσως να δείτε στον-στην σύντροφό σας μία έντονη προσήλωση στους επαγγελματικούς και οικονομικούς του-της στόχους. Αυτό μάλλον θα σας κάνει να νιώσετε ότι δεν σας περιλαμβάνει στον χρόνο και στο πρόγραμμά του-της. Πριν αρχίσετε να μελαγχολείτε γι αυτό, διερευνείστε πρώτα αν όντος οι υποχρεώσεις στο ταίρι σας είναι πολύ απαιτητικές. Στην περίπτωση αυτή μην παίρνετε προσωπικά την λίγη διαθεσιμότητά του για σας, αλλά δώστε του χρόνο ώστε να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς, μόλις τακτοποιήσει τα βασικά θέματα που πιέζουν. Κυρίως αποφύγετε να κάνετε σκέψεις για την απουσία συναισθημάτων από τον άνθρωπό σας, εφόσον μάλιστα είναι προφανές ότι περνάει μία επαγγελματική ή οικονομική φάση γεμάτη στρες. Κάντε λίγη υπομονή και μείνετε διακριτικοί-ες. Θα δείτε ότι τελικά θα του-της λείψετε!

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη και εδώ και κάποιον καιρό φλερτάρετε με μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, που ωστόσο δεν εκδηλώνεται αρκετά για να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο, σας καταθέτουμε τις εξής σκέψεις μας : α) Την-τον εγκαταλείπετε για να μη σας φάει κι άλλο χρόνο. Μπορεί το άτομο αυτό να είναι άτολμο στο να δημιουργήσει μία σχέση κι ας ενδιαφέρεται για σας. β) Του-της μιλάτε ανοιχτά για τις προθέσεις σας, χωρίς να αποκαλύπτετε το μέγεθος των συναισθημάτων σας. Έτσι θα πάρετε μία απάντηση και θα ξέρετε τι σας γίνετε! γ) Απλά κάνετε υπομονή μέχρι να δείτε ξεκάθαρα σημάδια του ενδιαφέροντός του-της και κατόπιν κάνετε την ερωτική πρότασή σας. Αν αυτό αργεί δεν θα ήταν λάθος να είστε ανοιχτοί-ες σε κάτι άλλο που αξίζει. Αρκεί να πιστέψετε ότι δεν σας αξίζουν μόνο οι «δύσκολοι» αλλά και οι «εύκολοι» έρωτες, αυτοί δηλαδή που είναι ξεκάθαροι και αβίαστοι!

Στα επαγγελματικά σας όσο και στα οικονομικά σας, καλό θα είναι να μείνετε για τον μήνα Σεπτέμβριο ευχαριστημένοι με αυτά που έχετε. Η δουλειά και τα χρήματα θα σας πάνε καλά και θα είναι ασφαλή. Ωστόσο, αν βάλετε πολύ ψηλά τον πήχη στους στόχους σας, «κινδυνεύετε» να γίνετε ο «τύραννος» του εαυτού σας, που δεν θα είναι σχεδόν ποτέ ευχαριστημένος. Τα καλύτερα θα έρθουν παρακάτω και χωρίς πίεση.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα βρείτε μία εργασία που θα σας καλύψει απόλυτα στο οικονομικό σας κομμάτι. Θα προτείναμε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να προτιμήσετε αυτήν την εργασία, από μία άλλη που θα είναι πιο ενδιαφέρουσα, αλλά με αμφίβολα οικονομικά δεδομένα. Η πιθανότητα μίας γοητευτικής, πλην κακοπληρωμένης δουλειάς, ενδέχεται να σας κουράσει και να σας απογοητεύσει. Θα είναι καλύτερα αν ακολουθήσετε την ασφαλή επιλογή, μολονότι μπορεί να μην είναι η δουλειά των ονείρων σας. Τουλάχιστον δεν θα ζείτε με ψευδαισθήσεις!

Λέων : Το Αστέρι.

Για αρκετούς Λέοντες ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνας μίας νέας αρχής κι ενός καινούριου ξεκινήματος. Αυτό θα είναι κάτι το ευχάριστο και πιθανόν να υπήρξε μία σχετική επιθυμία, που θα πραγματοποιηθεί τώρα. Δεν θα σας λείψει το θάρρος σε συνδυασμό με την καλή σας τύχη. Αν θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στα επαγγελματικά σας, είναι η κατάλληλη στιγμή όχι απλώς να συμβεί, αλλά και να λύσει προηγούμενα προβλήματα. Για όσους θέλετε να αλλάξετε δουλειά, ο στόχος αυτός θα υλοποιηθεί. Για άλλους, θα γίνουν αλλαγές μέσα στον χώρο σας, που θα φέρουν βελτίωση των επαγγελματικών και οικονομικών συνθηκών. Ίσως να προκύψουν συγχωνεύσεις εταιριών, συνεργασίες με το εξωτερικό, αλλαγή των προϊσταμένων κτλ.

Βρίσκεστε στην αναζήτηση εργασίας και είχατε λάβει πριν λίγο καιρό μία επαγγελματική υπόσχεση; Αυτή θα γίνει πραγματικότητα και η πόρτα που σας περιμένει θα ανοίξει για σας. Αλλά κι όσοι βαδίζετε στο σκοτάδι, το Αστέρι θα φωτίσει το δρόμο σας και θα βρεθείτε στην καλύτερη επαγγελματική επιλογή την κατάλληλη στιγμή μέσα στο μήνα.

Για τα προσωπικά σας, όσοι κι όσες είστε σε δεσμό ή σε γάμο, θα ανακτήσετε την μεταξύ σας αρμονία, έπειτα από μία πιθανή φάση ασυνεννοησίας που περάσατε. Είστε τώρα έτοιμοι να αναγνωρίσετε τα θετικά στοιχεία στην προσωπικότητα του ή της συντρόφου σας και να δείτε αισιόδοξα τη σχέση σας. Το Αστέρι για ορισμένα ζευγάρια μπορεί να σημαίνει εγκυμοσύνη. Επίσης την αύξηση των κοινών οικονομικών σας. Καλό θα είναι να ανακτήσετε ή να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας, ώστε αυτά τα θετικά νέα να τα μοιραστείτε με τον άνθρωπό σας με χαρά. Κάποτε η υπερβολική ανασφάλεια και η γκρίνια «σκοτεινιάζουν» ακόμη και τα λαμπερά πράγματα στη ζωή μας. Μην νιώθετε ενοχικά επειδή περνάτε καλά.

Όσοι κι όσες είστε άδικα κι από εγωισμό χωρισμένοι-ες, από δεσμό ή γάμο σε διάσταση, θα τα ξαναβρείτε και θα γίνει μία νέα αρχή. Ίσως να βασανίζεστε κάπως από έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στον άλλο. Η μεταξύ σας αγάπη ωστόσο είναι δυνατή. Αν θέλετε αναρωτηθείτε μήπως η ιδέα της εμπιστοσύνης έχει πάρει δογματικές διαστάσεις στο μυαλό σας!

Είστε αδέσμευτος ή αδέσμευτη και θέλετε να κάνετε μία καλή γνωριμία; Δεν θα υπήρχε καλύτερη στιγμή από αυτόν το Σεπτέμβριο. Ασφαλώς και τους άλλους μήνες θα μπορείτε να κάνετε νέα γνωριμία, αλλά η διαφορά με αυτόν το μήνα είναι ότι θα γνωρίσετε την γυναίκα ή τον άντρα που θα ταιριάξετε απόλυτα! Τόσο η εμφάνιση όσο κι ο χαρακτήρας του-της θα είναι αυτό που θα καλύπτει τις προσδοκίες σας. Η γνωριμία μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε τρόπο κι οπουδήποτε, δεν υπάρχει περιορισμός. Εστιάστε στην χαρά των στιγμών κι αφήστε σιγά-σιγά να οικοδομηθούν τα συναισθήματα. Μην μιλάτε για τα συναισθήματά σας, ούτε για τα θέλω σας. Αφήστε όλα αυτά να βγουν αβίαστα μέσα από την απλότητα και την ομορφιά της καθημερινότητας που θα μοιράζεστε.

Παρθένος : Ο Ιππότης από τα Πεντάκτινα.

Οι γυναίκες του ζωδίου σας, οι ελεύθερες και όχι μόνο, θα γνωρίσετε έναν ανύπαντρο ή χωρισμένο άντρα συνομήλικο ή μικρότερό σας. Η γνωριμία μαζί του είναι πιθανόν να γίνει σε επαγγελματικό χώρο ή σε μεγάλη πόρτα. Επίσης μπορεί να είναι ελεύθερος επαγγελματίας και να τον γνωρίσετε ως πελάτισσά του. Παρότι θα σας γοητεύσει το στιλ  σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθησή του, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτική και να μην εκδηλώσετε απεριόριστα τον θαυμασμό σας. Κάτι τέτοιο εγκυμονεί τον «κίνδυνο» να γίνει α άντρας αυτός πολύ απαιτητικός και ίσως «τυραννικός» απέναντί σας. Απλά δείξτε του ότι τον εκτιμάτε για την εξυπνάδα και τον επαγγελματισμό του, αλλά δεν διαπραγματεύεστε τον σεβασμό του απέναντί σας ως γυναίκα.

Στην περίπτωση που ένας τέτοιος άντρας μπει στη ζωή σας, ενώ είστε παντρεμένη, θα ήταν καλό να δείτε αυτήν τη σχέση ως μία ερωτική παρένθεση. Πιθανόν ο γάμος σας να είναι άνευρος και να χρειάζεστε κάποια συγκίνηση από αλλού για να ανανεωθείτε ψυχικά. Εάν, ωστόσο, θέλετε να δεθείτε συναισθηματικά με άλλον άντρα, μπορεί να απογοητευτείτε, δηλαδή να δώσετε πολλά και να πάρετε λίγα.

Για τους ελεύθερους και για ορισμένους δεσμευμένους άντρες ισχύουν λίγο πολύ αυτά που ειπώθηκαν  παραπάνω για τις γυναίκες. Μία συνομήλικη ή μικρότερή σας γυναίκα ενδέχεται να μπει ερωτικά στη ζωή σας. Θα σας γοητεύσει αλλά δεν αποκλείεται να είναι απαιτητική και κάπως εγωίστρια. Για να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε από την αρχή με ειλικρίνεια ποιός είστε και τι θέλετε. Θα χρειαστεί να πάρετε αυτήν τη γυναίκα στα σοβαρά και να αντιμετωπίσετε με ευγένεια αλλά και πυγμή τον μάλλον δύσκολο χαρακτήρα της.

Τα δεσμευμένα ή παντρεμένα ζευγάρια που τα πάτε καλά μεταξύ σας, θα ασχοληθείτε αυτόν το μήνα αρκετά με τα οικονομικά σας θέματα. Αυτά θα έχουν θετική εξέλιξη και θα φέρετε σε πέρας τις υποχρεώσεις σας με επιτυχία. Καλό θα είναι να προσέξετε τα ψιλά γράμματα ή τις λεπτομέρειες σε πιθανές οικονομικές  συνδιαλλαγές που θα χρειαστεί να κάνετε.

Στον επαγγελματικό στίβο θα μπείτε δυναμικά. Θα δώσετε τις καλύτερες εντυπώσεις στους προϊσταμένους ή στους συνεργάτες σας. Μην χάσετε  την καλή σας συμπεριφορά απέναντι στους άλλους, εξαιτίας της τελειομανίας σας. Είναι σημαντικό να έχετε σωστή σχέση με το επαγγελματικό περιβάλλον σας. Η δουλειά σας θα σας αποφέρει κέρδη και θα βγάλετε χρήματα τόσο για τις ανάγκες σας όσο και για την προσωπικές απολαύσεις σας. Επίσης, αν έχετε οικονομικές υποθέσεις σε εκκρεμότητα, θα τύχουν ευνοϊκής διευθέτησης.

Όσοι ψάχνετε για εργασία, θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε μία προσοδοφόρα δουλειά. Αυτό που θα προέχει είναι η καλή οικονομική σας κάλυψη. Κυρίως όσοι έχετε προϋπηρεσία ή έχετε κάνει σπουδές πάνω σε τεχνοκρατικά επαγγέλματα και σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με τον χρηματοοικονομικό κλάδο ή με το εμπόριο, θα απορροφηθείτε σε έναν χώρο που θα σας δώσει τη ευκαιρία να προοδεύσετε. Όσοι ξεκινήσετε ως ελεύθεροι επαγγελματίες, μόνοι ή με συνεργάτες, θα εξελιχθείτε ανοδικά.

Ζυγός : Το Δέκα από τα Ξίφη.

Υπάρχουν κάποιοι που ανήκετε σε μία ομάδα; Ίσως να νιώθετε εδώ και  λίγο καιρό ότι η ομάδα αυτή σας περιορίζει. Αν είναι επαγγελματική, σας κρατά καθηλωμένους στο ίδιο επίπεδο. Αν είναι δημιουργική, εμποδίζει την έκφραση και την φαντασία σας. Είναι πιθανόν να πάρετε την απόφαση να διακόψετε την σχέση σας με αυτήν την ομάδα, ώστε να προχωρήσετε όπως εσείς θέλετε. Αυτό κρύβει ένα ρίσκο, ωστόσο δεν θα ήταν σωστό για σας να παραμείνετε κάπου, όπου αισθάνεστε εγκλωβισμένοι. Εξάλλου δεν θα ήταν δίκαιο ούτε για τους άλλους.

Ίσως για τους περισσότερους ο μήνας προβλέπει ένα ξεκαθάρισμα, όχι χωρίς πόνο. Ενδέχεται ορισμένοι να κάνετε ένα τολμηρό επαγγελματικό βήμα, αφήνοντας πίσω την προηγούμενη δουλειά σας. Φροντίστε να κρατήσετε επαφές με άτομα που συμπαθείτε και προπάντων μην απαξιώσετε τον επαγγελματικό χώρο που θα εγκαταλείψετε. Κρατήστε κάτι όμορφο μέσα σας! Για να τα πάτε καλά στην νέα σας εργασία, που σας ανοίγει καινούριους ορίζοντες, θα χρειαστεί να είστε γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την προηγούμενη!

Είστε παντρεμένος-η και θέλετε να μιλήσετε για διαζύγιο; Ίσως τούτος ο μήνας να σας φέρει μπροστά σ’ αυτό το δίλημμα. Αν αποφασίσετε να το κάνετε και για να προκύψει λιγότερος πόνος, φέρτε στο νου σας, κατά το δυνατόν, τα όμορφα πράγματα που ζήσατε και μην ξεχειλίζετε από θυμό. Είστε σε δεσμό τον οποίο επιθυμείτε να τελειώσετε; Και μάλιστα επειδή ερωτευτήκατε άλλο άτομο; Μιλήστε με ειλικρίνεια και αναλάβετε την ευθύνη της πρωτοβουλίας σας. Όσο προσπαθείτε να βγάλετε τον εαυτό σας «λάδι», τόσο θα προκαλέσετε περισσότερο πόνο στον άλλο, αλλά και θα ελκύσετε ένα ανταποδοτικό κάρμα.

Για ορισμένα ζευγάρια, ωστόσο, πρόκειται να λήξει ένα ερωτικό τρίγωνο που σας είχε φθείρει. Το τρίτο άτομο θα απομακρυνθεί και θα έρθετε πιο κοντά. Αν είχατε εσείς σχετιστεί με το άλλο άτομο, δώστε γενναιόδωρα την αγάπη σας τώρα στον-στην σύντροφό σας, ώστε να εξιλεωθείτε για τον πόνο που ένιωσε! Αν είχε γίνει από την μεριά του-της συντρόφου σας, παρατηρήστε κατά πόσο προσπαθεί να σας ξανακερδίσει.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα γνωρίσετε ένα άτομο και θα το ερωτευτείτε! Είναι πιθανόν η γνωριμία αυτή να γίνει μέσα σε μία ομάδα που ανήκετε ή μέσα σε κόσμο. Αυτό που ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσει κάπως είναι η αναβλητικότητα αυτού του ατόμου στο να πάρει πρωτοβουλίες. Τελικά θα το κάνει και θα γίνετε ζευγάρι. Οπότε καλό θα είναι να είστε υπομονετικοί-ες μέχρι να γίνει αυτό.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα βρείτε εργασία σε έναν χώρο, που θα σας αναθέσουν κάποια συγκεκριμένα καθήκοντα. Αυτό ενδέχεται να το δείτε ως περιοριστική συνθήκη. Παρόλα αυτά οι αμοιβές σας θα είναι καλές. Στην περίπτωση που νομίζετε ότι η νέα σας δουλειά, σας είναι ελαφρώς ανιαρή, εμπλουτίστε τα ενδιαφέροντά σας με ένα νέο χόμπι, που αγαπάτε.

Σκορπιός : Η Κρίση.

Κάποιοι θεωρείτε ότι είχατε ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά παλέψατε σαν ήρωες με τις αντιξοότητες. Αυτόν το μήνα έρχονται για σας οι ανταμοιβές στις προσπάθειές σας. Αν η εργασία σας πέρασε μία φάση ύφεσης, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, έρχεται τώρα μία ευνοϊκή εξέλιξη να φέρει νέα και αισιόδοξα δεδομένα. Είναι πιθανόν να ακούσετε κάποια καινούρια πληροφορία για την δουλειά σας, που θα έχει το μυστικό της επιτυχίας! Ταυτόχρονα, θα είναι θετικά τα πράγματα και για την οικονομική σας κατάσταση, όπου θα υπάρξει άνοδος και ανακούφιση από προηγούμενη πιθανή στέρηση.

Όσοι επίσης ψάχνετε για εργασία θα δεχτείτε μία ευχάριστη πρόταση. Κάποιοι θα βρείτε δουλειά σε ένα χώρο που θα σας ανανεώσει, επειδή θα ταυτιστείτε σύντομα με το κλίμα που θα υπάρχει εκεί. Οι οικονομικές σας απολαβές θα είναι ικανοποιητικές κι έτσι θα μπορείτε να σταθείτε καλά στα πόδια σας.

Καλά θα είναι τα νέα και για όσους κι όσες έχετε χωρίσει από δεσμό ή γάμο σε διάσταση, αλλά θέλετε να τα ξαναβρείτε με την ή τον πρώην σας. Σχεδόν απροσδόκητα θα δεχτείτε την προσέγγιση της-του με ξεκάθαρη την πρόθεση για  επανασύνδεση. Θα τα καταφέρετε και θα είστε και οι δύο ανανεωμένοι έπειτα από τον απολογισμό που έκανε ο καθένας χωριστά. Για να κρατήσει αυτή η επανένωση και μαζί της η ευτυχία σας, θα χρειαστεί να είστε πιο δεκτικοί-ες με τον άλλο, από ότι ήσασταν πριν.

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες είστε σε δεσμό, θα περάσετε μαζί ποιοτικό χρόνο και παράλληλα θα «συνεργαστείτε» αρμονικά για τα κοινά σας θέματα της καθημερινότητας. Σε ζευγάρια που δεν έχετε ακόμη επισημοποιήσει τη σχέση σας, ενδέχεται να γίνει πρόταση γάμου. Επίσης μπορεί να προκύψουν διάφορες αλλαγές του τύπου αλλαγή κατοικίας, μετακόμιση, αλλαγή τόπου διαμονής κτλ. , που θα γίνουν για καλό.

Οι αδέσμευτοι και οι αδέσμευτες όχι μόνο θα βρείτε σύντροφο, αλλά είναι πιθανό να αναθεωρήσετε την άποψή σας για την επιλογή να είστε συνειδητά μόνοι-ες. Αυτό θα γίνει γιατί η γυναίκα ή ο άντρας που θα γνωρίσετε, θα επιδράσει θεραπευτικά σε παλιές συναισθηματικές πληγές, που ίσως να έχετε. Ένα νέο ξεκίνημα αρχίζει στην προσωπική σας ζωή. Θα αναγεννηθείτε συναισθηματικά. Αφήστε την καλή ενέργεια με το άλλο άτομο να σας πάει στη σχέση και στο μέλλον.  Αποφύγετε να γίνετε μελοδραματικοί-ες, ή αναλυτικοί-ες, ή φλύαροι-ες, πράγματα τα οποία αποδυναμώνουν την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να είναι κανείς μαζί με κάποιον άλλο.

Τοξότης : Η Βασίλισσα από τα Ραβδιά.

Οι γυναίκες του ζωδίου σας θα βρεθείτε αντιμέτωπες με ένα βασανιστικό έρωτα, με άντρα μικρότερης ηλικίας ή συνομήλικό σας. Ιδιαίτερα αν είστε χωρισμένες ή μόνες, ο έρωτας αυτός θα σας κάνει να κλαίτε. Αναρωτηθείτε ωστόσο γιατί κλαίτε. Μήπως έχετε μεγάλες προσδοκίες από αυτόν τον άντρα; Άραγε αυτή η σχέση είναι κακή ή φταίει ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα; Θα είναι καλό να κάνετε κάποιες σκέψεις πάνω σ’ αυτά, και να μην βιαστείτε να ζητήσετε χωρισμό.

Οι γυναίκες που βρίσκεστε σε δεσμό ή γάμο, όσον αφορά τη σχέση με τον σύντροφό σας, θα νιώσετε ελαφρώς παραμελημένες. Θα ασχολείται ως επί το πλείστον με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και όχι μαζί σας.  Αυτό είναι κάτι περαστικό. Προς το τέλος του μήνα θα έρθει πιο κοντά σας. Πιθανόν το γεγονός ότι ο σύντροφός σας φροντίζει να είναι όλα τακτοποιημένα, είναι ένας τρόπος να σας δείξει ότι νοιάζεται για την ασφάλειά σας. Είναι κι αυτό μία απόδειξη της αγάπης του για σας. Κάντε λοιπόν λίγη υπομονή και καλό θα είναι να μην φέρετε την καταστροφή από το πουθενά, εξαιτίας της ευθιξίας σας.

Οι άντρες Τοξότες που είστε σε δεσμό ή γάμο, θα χρειαστεί να γίνετε διπλωμάτες απέναντι στην σύντροφο ή στην σύζυγό σας. Αποφύγετε να αντιδράτε με θυμό, επειδή δεν καταλαβαίνει ότι «πνίγεστε» στις δουλειές σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο ώστε να της εξηγήσετε, κι αν είναι εφικτό με λεπτομέρειες, τι ακριβώς κάνετε και δεν σας περισσεύει χρόνος. Επίσης, δώστε της μία υπόσχεση για κάτι όμορφο προς το τέλος του μήνα ή αρχές του άλλου, για να ενδυναμώσετε την αυτοπεποίθησή της. Εννοείται πως θα πραγματοποιήσετε την υπόσχεσή σας.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να δημιουργηθούν ψευδαισθήσεις στο ζευγάρι ότι υπάρχει ανάμεσά σας άλλος άντρας ή άλλη γυναίκα. Θα υποστηρίζαμε ωστόσο ότι ο άλλος «άντρας» είναι ο φόβος της κυρίας ότι θα χάσετε την αγάπη του συντρόφου σας. Η δε άλλη «γυναίκα» είναι η φοβία του κυρίου πως ενδέχεται να θιχτεί ο επαγγελματισμός σας, αν  ασχοληθείτε με τρυφερότητες ή με  «κοριτσίστικα» καπρίτσια. Ασφαλώς δεν ισχύει κάτι από αυτά.

Τόσο οι ελεύθεροι άντρες, όσο κι οι ελεύθερες γυναίκες προβλέπεται να κάνετε γνωριμία, πιθανόν γύρω από έναν επαγγελματικό χώρο. Οι μεν άντρες λοιπόν κρατήστε την ισορροπία ανάμεσα στο χρόνο για τη δουλειά σας και στο χρόνο για την γυναίκα που θα γνωρίσετε, πιθανόν συνομήλικη  ή μεγαλύτερη. Οι δε γυναίκες μετριάστε τις απαιτήσεις σας, δείχνοντας κάποια ανοχή στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του άντρα που θα συναντήσετε, συνομήλικο ή μικρότερο.

Παρότι λοιπόν θα έχετε κάποιες παρεξηγήσεις να λύσετε στα προσωπικά σας, στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θα βασιλέψει η πρόοδος και η επιτυχία. Άντρες και γυναίκες θα μπείτε δυναμικά στον επαγγελματικό στίβο μετά τις διακοπές σας και θα σαρώσετε! Η εργασία σας, εύκολη ή δύσκολη, θα πάει πολύ καλά και θα έχετε καλές και τακτικές οικονομικές απολαβές. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μην επαναπαυτείτε μόνο σ’ αυτήν και να διατηρήσετε τον επαγγελματισμό σας με ότι κι αν ασχολείστε.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά, θα βρείτε, πιθανόν με την διαμεσολάβηση μίας γυναίκας, κάποια καλή εργασία, η οποία θα έχει να κάνει με την  συνεργασία και την ομαδικότητα. Θα δεχτείτε υποστήριξη στον χώρο που θα πάτε. Πέραν της εργατικότητά σας, θα εκτιμηθεί πολύ η καλή σας ενέργεια και το συναδελφικό πνεύμα σας. Θα αμείβεστε ικανοποιητικά.

Αιγόκερως : Το Τρία από τα Πεντάκτινα.

Αυτός ο μήνας θα σας φέρει σε μία προσωπική αναμέτρηση με τον ίδιο σας τον εγωισμό! Γιατί ενδέχεται να χρειαστείτε τη συνεργασία άλλων ανθρώπων , κυρίως γύρω από τις δουλειές σας, και να διαπιστώσετε ότι δεν είστε μόνο εσείς καλοί σε ότι κάνετε. Αυτή η συνεργασία λοιπόν θα σας βοηθήσει να βγείτε από κάποιο πιθανό αδιέξοδο. Ταυτόχρονα ίσως να εμπνευστείτε έναν νέο τρόπο διαχείρισης της δουλειάς σας, με εμπιστοσύνη, όχι τυφλή, σε άλλους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν. Το αποτέλεσμα λοιπόν τόσο σε υλικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο θα είναι καλό!

Καινούρια επαγγελματικά βήματα ή ακόμη και αλλαγή εργασίας, εάν υπάρχει λόγος, ευνοούνται στην περούσα φάση, εφόσον δεχτείτε βοήθεια. Ο οικονομικός τομέας θα πάει καλά. Η συμβουλή κάποιου ειδικού ή κάποιου φίλου που εμπιστεύεστε για τις δεξιότητές του στη διαχείριση χρημάτων, μπορεί να σας φανεί πολύτιμη.

Όσοι ψάχνετε για δουλειά, θα δεχτείτε υποστήριξη από γνωστό σας άνθρωπο για να εισέλθετε σε μία καλή εργασία. Άλλοι ενδέχεται να βοηθηθείτε από μία ομάδα ή από έναν σχετικό κρατικό φορέα. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεστε τους άλλους για να ξεκινήσετε κάτι. Αυτή η καλώς νοούμενη ταπεινότητα θα σας φέρει εργασία, χαρά και χρήματα, αρκεί να μην υπερισχύσει κάποια πιθανή μεγαλομανία σας.

Στα προσωπικά σας, όσοι κι όσες είστε παντρεμένοι-ες ή δεσμευμένοι-ες, θα περάσετε όμορφες και αισθαντικές στιγμές. Θα ήταν καλό να ελέγξετε κάπως μία τάση σας να μιλάτε συχνά με κολακευτικά λόγια για τον εαυτό σας στο ταίρι σας. Κάτι τέτοιο πιθανόν να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Δηλαδή αντί το ταίρι σας να σας θαυμάσει, τελικά να σας μειώσει στην εκτίμησή του, γιατί σας γνωρίζει καλά και κρίνει αν αυτά που λέτε ισχύουν στην πράξη ή όχι!

Πολύ θετικά είναι τα νέα για όσους κι όσες έχετε χωρίσει από δεσμό ή από γάμο σε διάσταση. Θα γίνει από εσάς ή από τον άλλο μία κίνηση επανασύνδεσης, που θα φέρει επιτυχία. Θα είστε ξανά μαζί, εκτός μόνο αν δεν το θέλετε πια. Κατά τ’ άλλα θα πάνε όλα καλά κι ακόμη καλύτερα, εάν παραδεχτείτε ο ένας την αξία του άλλου και δεν αξιολογείτε ο καθένας τον εαυτό του ως καλύτερο ή ως ικανότερο. Άλλο το να λέτε ότι είστε διαφορετικοί μεταξύ σας στον χαρακτήρα κι άλλο στην ποιότητα. Ο καθένας σας έχει την δική του ανεξίτηλη ποιότητα!

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες του ζωδίου σας θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, πιθανόν μέσα σε μία ομάδα στην οποία ανήκετε ή σε χώρο με κόσμο, όπως ένα γυμναστήριο, μία καφετέρια που συχνάζετε, μία στάση λεωφορείου κτλ. Η γνωριμία αυτή θα είναι ταιριαστή και πιθανόν να έχετε φλερτάρει διακριτικά πιο πριν. Όλα θα εξελιχθούν όμορφα. Αποφύγετε να δείξετε μία πιθανή ανασφάλειά σας, με το να εξηγείτε από το πρωί ως το βράδυ τα πάντα ή να ζητάτε εξηγήσεις για τα πάντα.

Υδροχόος : Ο Ιεροφάντης.

Θα αρχίσει να σας προβληματίζει μία γνωριμία με άντρα ή γυναίκα, αναλόγως, η οποία θα παραμένει σε πλατωνικό επίπεδο και δεν θα ολοκληρώνεται με συνουσία. Η κατάσταση αυτή ενδεχομένως να σας κουράσει, ενώ εγκυμονεί ο «κίνδυνος» να παραμείνετε τελικά φίλοι. Η φιλία ταιριάζει στο ζώδιό σας, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αυτό που θέλετε πραγματικά είναι ο έρωτας, ίσως σε συνδυασμό με τη φιλία. Περνάτε μία φάση που καταπιέζονται τα ορμέμφυτα ένστικτά σας, τα οποία επιθυμούν την σαρκική ένωση με το άλλο άτομο, ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η σχέση. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο, θα είναι καλό να συζητήσετε με ειλικρίνεια μαζί του, εάν τελικά θέλει να προχωρήσετε. Αν σας πει «ναι», σημαίνει ότι έχει πια ωριμάσει η κατάσταση ανάμεσά σας, και είστε έτοιμοι να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Εάν σας πει «όχι», ίσως θα ήταν καλύτερα να απομακρυνθείτε σιγά-σιγά. Εάν σας πει «ναι» αλλά με όρους, για παράδειγμα πρώτα να παντρευτείτε και μετά να έρθετε σε σαρκική επαφή, ζυγίστε καλά μέσα σας την σημασία αυτού του προσώπου για σας, πριν αποφασίσετε εάν θα συμμορφώσετε τη ζωή σας σύμφωνα με τη δική του λογική.

Στα παντρεμένα ή δεσμευμένα ζευγάρια, ο ένας από τους δύο σας είναι πιθανόν να θέλει να αναλάβει το ρόλο του πνευματικού οδηγού στη σχέση σας. Αν αυτό δεν ενοχλεί, δεν τίθεται κανένα πρόβλημα. Αν ωστόσο προκαλεί στον άλλο ένα αίσθημα καταπίεσης, οφείλει να αντιδράσει, εννοείται με πνεύμα διαλόγου. Δυστυχώς ή παρατεταμένη καταπίεση εγκυμονεί τον κίνδυνο να προκύψουν ψυχοσωματικά συμπτώματα ή κάποια στιγμή να προκύψει ένας αναπάντεχος χωρισμός, έστω και προσωρινός. Η προαναφερθείσα κατάσταση δυστυχώς θα είναι ακόμη χειρότερη, εάν αυτός ή αυτή που θέλει να τα ξέρει όλα και να έχει πάντα δίκιο, έχει κάνει ο ίδιος ή η ίδια σοβαρά λάθη μέσα στη σχέση. κατά τ’ άλλα τα ζευγάρια που δεν θα αντιμετωπίσετε τέτοια θέματα, προβλέπεται να περάσετε μία καλή φάση, όπου κυρίως θα ασχοληθείτε μαζί και με επιτυχία για κοινά θέματα και για κοινές υποχρεώσεις.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες, εκτός από την πιθανότητα της πλατωνικής σχέσης, που αναφέρθηκε πιο πάνω, ενδέχεται να κάνετε μία γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, που θα έχει κάποιες ισχυρές απόψεις ή κάποια δυνατά πιστεύω. Ίσως να θέλει να σας εντάσσει μέσα στον δικό της-του κόσμο αξιών. Κάτι τέτοιο μπορεί να έρθει σε αντίφαση με το φιλελεύθερο πνεύμα του ζωδίου σας, οπότε πιθανόν να κληθείτε να δώσετε τη μάχη σας ανάμεσα στον έρωτα και στην ατομικότητά σας.

Όσοι εργάζεστε θα τα πάτε καλά, κυρίως ακολουθώντας πιο παραδοσιακούς τρόπους επαγγελματισμού, συμμορφωμένους με το κοινωνικό κατεστημένο. Η εργασία σας θα αποπνέει σιγουριά. Υπάρχουν πιθανότητες για επαγγελματική ή κοινωνική καταξίωση. Τα οικονομικά σας θα είναι σε ανοδική πορεία. Θα νιώσετε οικονομικά ασφαλείς και πλήρεις.

Όσοι αναζητάτε δουλειά, θα ωφεληθείτε από έναν ισχυρό άντρα, που θα σας δώσει μία εξαιρετική ευκαιρία. Ίσως να έχετε έναν αξιόλογο αλλά ταυτόχρονα συντηρητικό εργοδότη. Ωστόσο θα αισθάνεστε ασφαλείς και θα αμείβεστε δίκαια και στην ώρα σας. Θα χρειαστεί να δείξετε σεβασμό και ταυτόχρονα μία ευγενή φιλοδοξία. Όσοι έχετε κάποιο πτυχίο και ψάχνετε μία εργασία σχετική με αυτό, θα σταθείτε αρκετά τυχεροί και θα εισέλθετε σε χώρο, όπου θα εργαστείτε πάνω στο αντικείμενό που σπουδάσατε.

Ιχθύς : Ο Ιππότης από τα Κύπελλα.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι για το ζώδιό σας ένας δημιουργικός μήνας. Αρκετοί, που ασχολείστε με την τεχνολογία και την πληροφορική, θα κάνετε ένα δυναμικό ξεκίνημα στη νέα επαγγελματική σεζόν που ξεκινά. Αλλά και όλοι οι επαγγελματίες θα τα πάτε πολύ καλά, με πρωταγωνιστές όσους καταπιάνεστε με μοντέρνα επαγγέλματα, που αφορούν στην επικοινωνία και στην πληροφόρηση. Αρκετοί που είστε θιασώτες των παραδοσιακών μέσων εργασίας, ίσως «αναγκαστείτε» να εκσυγχρονίσετε τις μεθόδους σας, αλλά και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα της δουλειάς σας. Ίσως αφορμή γι αυτό να είναι ένας νέος συνεργάτης ή προϊστάμενός σας, ο οποίος έρχεται από το «μέλλον»!

Θα δείτε τα οικονομικά σας να ανεβαίνουν με γρήγορο τέμπο, και κάποιοι μπορεί να αρχίσετε να «δοξάζετε» την τεχνολογική εξέλιξη, την οποία πριν περιφρονούσατε. Αλλά κι όσοι βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, θα δείτε τις νέες ευκαιρίες να σας καλούν μέσα κυρίως από  μοντέρνα επαγγέλματα. Ιδιαίτερα, αν έχετε κάποιο πτυχίο στα κομπιούτερ, θα έχετε εξαιρετικά καλή τύχη. Ωστόσο και όσοι δεν ανήκετε σε έναν τέτοιο χώρο, θα βρείτε εργασία, πιθανόν δίπλα σε έναν εργοδότη, που θα σας μάθει να εργάζεστε στο αντικείμενό σας με ένα πιο σύγχρονο τρόπο προσέγγισης. Το οικονομικό θα είναι ικανοποιητικό, με την προοπτική να γίνει ακόμα καλύτερο, όσο προοδεύετε και μαθαίνετε νέες δεξιότητες!

Στον αισθηματικό σας τομέα η επικοινωνία θα έχει την τιμητική της. Τα κινητά, τα σταθερά τηλέφωνα, αλλά και το διαδίκτυο θα σας ειδοποιούν και θα καλούν συνέχεια. Όσοι-ες είστε παντρεμένοι-ες θα βρίσκεστε σε μία συνεχή επικοινωνία με την-τον σύζυγο ή σύντροφό σας. θα υπάρχει καλή συνεννόηση και «συνεργασία» για τα κοινά σας ζητήματα, αλλά και για να ανταλλάξετε «αγαπούλες». Εξίσου καλή θα είναι η επικοινωνία σας και στις συναντήσεις σας και γενικά στην από κοντά συνδιαλλαγή σας. Όσοι και όσες ωστόσο διατηρείτε ένα μυστικό παράλληλο ειδύλλιο, καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί-ες με την επικοινωνία και τα μηνύματα που ανταλλάσετε, ώστε να μην γίνει κάποια ατυχής ανακάλυψη από τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες από δεσμό ή από γάμο σε διάσταση, ενδέχεται να δεχτείτε ένα τηλεφώνημα από την ή τον πρώην σας, που θα σας ζητά  να τα ξαναβρείτε. Αν υπάρχει ζωντανή η αγάπη μέσα σας, θα αδράξετε την ευκαιρία. Η εξέλιξη θα είναι η επανασύνδεση. Θα πάτε πολύ καλά. Προσέξτε μία πιθανή τάση σας να «αποδείξετε» οτιδήποτε. Αρκεί να είστε ειλικρινείς και διαθέσιμοι. Αποφύγετε τις υπερβολικές ενδείξεις αγάπης. Μην προσπαθήσετε να κάνετε εντύπωση. Αφήστε να κυλήσουν τα γεγονότα φυσικά και αβίαστα, αλλά ταυτόχρονα δείξτε καλή θέληση.

Οι ελεύθερες γυναίκες θα γνωρίσετε έναν ιπποτικό άντρα. Θα περνάτε παραμυθένια δίπλα του, ωστόσο ίσως χρειαστεί ελαφρώς να τον εκμοντερνίσετε. Σε καμία περίπτωση όμως με άμεση και άγαρμπη κριτική για τις  ρομαντικές του πεποιθήσεις. Οι άντρες θα συναντήσετε μία ευαίσθητη γυναίκα, με τάση να σας εξιδανικεύσει και να ποντάρει την ευτυχία της στην γνωριμία σας, που θα εύχεται να γίνει σχέση.  Η γυναίκα αυτή θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον και θα σας βγάλει τα ερωτικά σας συναισθήματα. Παρόλα αυτά, καλό θα είναι να της δείξετε και την ευάλωτη πλευρά σας, φροντίζοντας ταυτόχρονα να μην την απογοητεύσετε. Πάντως δεν θα ευνοήσει την μετέπειτα πορεία σας, το να ενισχύσετε στο τώρα την αντίληψη αυτής της γυναίκας ότι είστε ο πρίγκιπας του παραμυθιού. Κάτι τέτοιο εγκυμονεί τον «κίνδυνο» να εγκλωβιστείτε σε έναν «κουραστικό» όσο και αχρείαστο ρόλο, εκείνον δηλαδή του τέλειου άντρα.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προσωπικές  προβλέψεις Αύγουστος ‘20 Μια ιδιαίτερη εποχή, ...

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

                              Αύγουστος 2020. Μήνας Αφοσίωσης. Ο Αύγουστος του 2020 έχει την ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας τρία (3). Πριν προχωρήσουμε στις αριθμολογικές προβλ ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

 Ιούλιος 2020. Μήνας (Καρμικών) Σχέσεων. Ο Ιούλιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

                                Προσωπικός αριθμός & ο μήνας δύο (2). Πριν τις αναλυτικέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u