Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2020


                           Σεπτέμβριος 2020. Μήνας Γενναιότητας.

Ο Σεπτέμβριος του 2020 έχει την αριθμητική αξία του τέσσερα (4). Αυτό γιατί είναι ο 9ος μήνας, που όταν προστεθεί στην αριθμητική αξία του έτους (4) μας δίνει το αριθμολογικό άθροισμα 4. Οπότε : 9 + 4 (2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4) = 13 = 1 + 3 = 4. Στα μεγάλα Αρκάνα της τράπουλας Ταρώ η κάρτα με την αριθμητική αξία 4 είναι του Αυτοκράτορα. Ο μήνας λοιπόν θα έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά αυτής της κάρτας. Τα οποία είναι : η θετική επιρροή, η αντρική (αρχηγική) δύναμη, ο πλούτος, η αξιοπρέπεια, οι ώριμοι και φτασμένοι άντρες, η τόλμη, η γενναιότητα, η γενναιοδωρία, οι νομικοί ή άλλοι περιορισμοί, η ευθύνη, η επιβολή του νόμου, η τάξη, η πειθαρχία, η οργάνωση, οι επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες κτλ.

Άλλη μία κάρτα από τα μεγάλα Αρκάνα, που έχει την αριθμητική αξία του 4 είναι εκείνη του Θανάτου. Είναι η 13η κάρτα, άρα : 13 = 1 + 3 = 4. Θα δώσει κι αυτή τα χαρακτηριστικά της στον μήνα, τα οποία είναι : τα ξεκαθαρίσματα, οι τρανταχτές αλλαγές, η λύτρωση από τις ψυχοφθόρες καταστάσεις, το κλείσιμο μίας περιόδου και το άνοιγμα μίας καινούριας, η ανανέωση, το τελείωμα των αδιέξοδων σχέσεων ή καταστάσεων, η ατολμία, οι υποχωρήσεις κτλ.

Μία ακόμη, τρίτη κάρτα από τα μεγάλα Αρκάνα, συμπληρώνει την τριάδα με την αριθμητική αξία του 4. Είναι η κάρτα του Τρελού. Είναι η 22η κάρτα, οπότε : 22 = 2 + 2 = 4. Τα χαρακτηριστικά που θα δώσει στον μήνα είναι : η νέα αρχή – το νέο ξεκίνημα, ο ρομαντικός έρωτας, ο αθώος τρόπος σκέψης, ο κεραυνοβόλος έρωτας, η ονειροπόληση, οι περιπέτειες, η απερισκεψία, η απουσία σχεδίου ή πλάνου, τα ρίσκα, τα λάθη, η αυτοκαταστροφή, οι ξαφνικές αποφάσεις κτλ.

Συμπέρασμα : Έπειτα από δύο γυναικείους μήνες (Ιέρεια, Αυτοκράτειρα), περνούμε σε έναν αντρικό (Αυτοκράτορας). Η υπομονή, η εγκαρτέρηση, η διαίσθηση, η φροντίδα κτλ. , δίνουν τώρα την σκυτάλη στην δράση, στις αποφάσεις, στην λογική σκέψη, στον προγραμματισμό κτλ. Η, κατά μία έννοια, προετοιμασία που έγινε τους δύο προηγούμενους μήνες, περνά τώρα στην εκτέλεση του σχεδίου. Θα έρθουμε αντιμέτωποι-ες με δυνατές στιγμές της ζωής μας. Θα χρειαστεί να έχουμε γενναιότητα, αν θέλουμε να αποτινάξουμε από πάνω μας τα δεσμά της καθήλωσης. Μπορούμε να διεκδικήσουμε εκείνα που πραγματικά μας αξίζουν. Οι ευκαιρίες έρχονται. Όμως δεν θα πρέπει, ούτε να δειλιάσουμε, ούτε να γίνουμε αχόρταγοι-ες. Ο υπερβολικός φόβος μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα μέτριο αποτέλεσμα. Η απερισκεψία, από την άλλη, σε μία μελλοντική απογοήτευση. Να σκεφτόμαστε πως ότι κάνουμε έχει αντίκτυπο και στους άλλους. Να ελέγξουμε τα απωθημένα μας, ώστε απρόσκοπτα να ωφεληθούμε από την επιρροή του… Αυτοκράτορα!

                                    ΚΡΙΟΣ : Το Πέντε από τα Ραβδιά.

Αυτός ο μήνας θα φέρει ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι οι προσωπικές, είτε οι επαγγελματικές. Ενδεχομένως τούτο να μην γίνει με τον πιο εύκολο τρόπο. Ωστόσο το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τον κόπο σας. Αν κάποιες σχέσεις στο περιβάλλον σας έχουν εξελιχθεί σε έντονα ανταγωνιστικές, μπορεί να μην σας ωφελούν πλέον.

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό, προσέξτε την ζήλεια που έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος στην σχέση σας. Αν τούτη αφορά σε ερωτική ζήλεια, φροντίστε να είστε βέβαιοι-ες πως υπάρχει όντος η αφορμή από το ταίρι σας. Αν είναι ζήλεια γενικότερα για την πρόοδο του άλλου, θα χρειαστεί να το προσέξετε ιδιαίτερα, γιατί αυτό αδικεί τον άνθρωπό σας ή εσάς, εάν προέρχεται από εκείνον. Θα πρέπει κανονικά να χαίρεστε ο ένας με την πρόοδο του άλλου. Καλού-κακού όμως μην επιδεικνύετε τις όποιες επιτυχίες σας, κυρίως εάν το ταίρι σας, περνάει μία περίοδο ύφεσης. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε ότι ο-η άλλος-η ή εσείς αναλόγως, θα είστε ικανοποιημένοι-ες, όταν η-ο σύζυγος ή σύντροφός σας, σας προσέχει, κι όχι τόσο, όταν τα πάει καλά, αλλά δεν σας δίνει την προσοχή που πρέπει.

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό, θα χρειαστεί, εσείς ή ο-η πρώην σας να διαχειριστείτε την ζήλεια που έχετε μεταξύ σας. Ίσως σε μία μικρή δόση να κάνει καλό στην σχέση σας, αλλά σε μεγάλη, μάλλον είναι υπεύθυνη για την κατάσταση του χωρισμού, που τώρα περνάτε. Διερευνήστε επίσης και οι δύο σας, αν ζηλεύετε τον άλλον μόνο ερωτικά, ή και για άλλα πράγματα, όπως, για παράδειγμα, την οικονομική του κατάσταση κτλ. Θα έχετε μία καλή ευκαιρία επανασύνδεσης, η οποία θα προκόψει, εφόσον λυθούν μεταξύ σας αυτές οι παρεξηγήσεις. Στην περίπτωση, ωστόσο, που διατηρήσετε μεταξύ σας έναν έντονο ανταγωνισμό, η σταθεροποίηση της επανένωσής σας θα είναι δύσκολη υπόθεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε νέα γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα, εμφανίσιμη-ο, με καλή οικονομική ή κοινωνική θέση. Η γνωριμία τούτη θα έχει χημεία. Δώστε κυρίως βάση στην «αποκωδικοποίηση» του χαρακτήρα του άλλου. Φροντίστε μεταξύ σας να εστιάσετε περισσότερο στα ψυχικά και λιγότερο στα εξωτερικά στοιχεία σας.

Εάν εργάζεστε, θα έχετε πρόοδο στην δουλειά σας. Θα κινηθείτε δυναμικά και θα είστε ευχαριστημένοι, είτε είστε ο-η εργοδότης-ρια, είτε ο-η υπάλληλος. Ενδέχεται από κάποιο άτομο ή από κάποια άτομα να υπάρξει ιδιαίτερα ανταγωνιστική συμπεριφορά προς το πρόσωπό σας. Αν μπορείτε, αδιαφορήστε σταθερά απέναντί τους. Αν όμως αυτό σας ενοχλεί στην δουλειά σας, προσπαθήστε να το λύσετε με κάποιον ηθικό τρόπο. Τα οικονομικά σας θα είναι σε καλή κατάσταση.

Εάν δεν εργάζεστε κι αναζητάτε εργασία, είναι πιθανόν να διαγωνιστείτε για μία καλή θέση. Τούτη μπορεί να αφορά στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα. Εναλλακτικά ίσως περάσετε από συνέντευξη, σε χώρο στον οποίο θα προσέλθουν αρκετοί υποψήφιοι για τον ίδιο λόγο. Οπλιστείτε με αυτοπεποίθηση και φροντίστε να προβάλετε σωστά το βιογραφικό σας. Προβλέπεται να κατακτάτε μία καλή θέση με ικανοποιητικά οικονομικά δεδομένα. Ενδεχομένως στην αρχή να χρειαστεί να αποδείξετε πράγματα, προκειμένου να σταθεροποιηθεί αυτή η θέση σας. Γι αυτό κάντε focus στην εργασία και στις λεπτομέρειές τις. Ταυτόχρονα προβάλετε καλή συμπεριφορά και τηρείτε σεβασμό στις όποιες σχέσεις ιεραρχίας.

                                                Ταύρος : Οι Εραστές.

Ο μήνας θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους υπήρξε απομάκρυνση. Εάν το θέλετε, θα τους ξαναβάλετε στην ζωή σας. Διαφορετικά θα αφήσετε την ευκαιρία να προσπεράσει. Όμως, είτε με παλιά, είτε με νέα πρόσωπα, θα γεμίσετε το προηγούμενο κενό.

Αν είστε παντρεμένοι-ες ή βρίσκεστε σε δεσμό, η σχέση σας θα μπει σε μία όμορφη φάση, με έμφαση στο ρομαντικό στοιχείο. Θα είναι έξυπνο, να «εκμεταλλευτείτε» αυτή την καλή συγκυρία, χωρίς αντιστάσεις. Ακολουθήστε την δυναμική της σχέσης σας, χωρίς να αναλύετε πολύ, αν είναι ή δεν είναι σωστό το ένα ή το άλλο. Με την υποψία πως ο ρομαντισμός ή το συναισθηματικό πλησίασμα είναι ψιλά γράμματα για εσάς. Τούτη είναι μία καλή ευκαιρία να συμπληρώσετε ορισμένοι στην μεταξύ σας σχέση, το χαμένο κομμάτι της, που την καθιστούσε ελλιπή. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να προσέξετε την εμπλοκή σας με τρίτο πρόσωπο. Ενδεχομένως να σας δοθεί μία τέτοια ευκαιρία. Αναλογιστείτε το κόστος που θα έχει στον δεσμό ή στον γάμο σας μία ερωτική περιπέτεια. Παρόλα αυτά, τα δεσμευμένα ζευγάρια, προβλέπεται να προχωρούν σε γάμο.

Αν έχετε χωρίσει, όμως το νιώθετε ως αδικία, κι επιζητάτε την επανασύνδεση, θα σας δοθεί μία καλή ευκαιρία. Το ιδανικό είναι ότι θα είστε και πάλι μαζί, με καλύτερα δεδομένα από πριν, αφού φαίνεται να έχετε πάρει τα μαθήματά σας από τον χωρισμό. Ωστόσο, όσα ζευγάρια δεν τα καταφέρετε, μην το δείτε ως ατυχία. Προφανώς η επανασύνδεσή για εσάς δεν θα είχε ουσιαστικό νόημα. Κρατήστε θετικά συναισθήματα για τον-την πρώην σας και προχωρήστε παρακάτω. Ο έρωτας δεν θα αργήσει να σας χτυπήσει την πόρτα.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη προβλέπεται να κάνετε μία πολύ δυνατή γνωριμία. Θα γνωρίσετε εκείνον ή εκείνη που ονειρεύεστε! Φροντίστε να διεκδικήσετε σωστά τούτον τον άνθρωπο. Λαξεύστε τα αιχμηρά στοιχεία του χαρακτήρα σας, για να μην σας προδώσουν. Ταυτόχρονα, αφεθείτε στην γνωριμία να σας ταξιδέψει. Ουσιαστικά, καλείστε να υποστηρίξετε την ίδια την επιλογή σας. Αν «φροντίσετε» τούτη την γνωριμία, ένα δυνατό κεφάλαιο αγάπης θα ξεκινήσει.

Στην εργασία σας, όσοι εργάζεστε, θα απολαύσετε τις καλές σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Εάν υπήρξαν παρεξηγήσεις, τα πράγματα θα μπουν στην θέση τους. Αν έπρεπε ένα άτομο να αποχωρήσει, θα αντικατασταθεί από ένα άλλο, που θα δώσει καλές εντυπώσεις. Η ίδια η εργασία θα κινηθεί δυναμικά. Είτε απευθύνεστε σε πελάτες, είτε σε κοινό, θα κερδίσετε την προτίμησή τους. Διατηρήστε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό σας, και μην επαναπαύεστε. Τα οικονομικά σας θα κινηθούν σε υψηλό επίπεδο, ενώ ενδέχεται να σας ενισχύσει οικονομικά ένας δικός σας άνθρωπος.

Όσοι δεν εργάζεστε και ψάχνετε εργασία, θα πετύχετε περισσότερα, αν ποντάρετε σε δουλειές που έχουν το στοιχείο της ομαδικότητας ή της συνεργασίας. Ο μήνας είναι καλός επίσης στο να βοηθηθείτε από αγαπημένο σας πρόσωπο, ή από μία παρέα, ώστε να μπείτε σε έναν αρεστό επαγγελματικό χώρο. Αυτό που θα χρειαστείτε κυρίως είναι η θετική σας ενέργεια και η καλή στάση σας. θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε σταθερά τα οικονομικά σας.

                                        ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο Ιππότης από τα Ξίφη.

Ένας νέος άντρας ή μία νέα γυναίκα μπαίνει ή βγαίνει ερωτικά από την ζωή σας. Μπορεί να έχει καστανές σκούρες ή μελαχρινές αποχρώσεις. Θα χρειαστεί να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να μην τα δώσετε όλα. Αργότερα ίσως να απογοητευτείτε, εάν δεν είστε προσεκτικές-οι.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια η μισαλλοδοξία που επικράτησε μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα, ενδέχεται να σας ώθησε σε αντιδραστικές κινήσεις. Μία από αυτές μάλλον είναι η περιστροφή της σκέψης σας γύρω από ένα νεαρότερο άτομο. Βασικά πρόκειται για μία ανταπάντηση στο ταίρι σας, και δεν μιλούμε για κάτι βαθύ και ουσιαστικό. Πριν κάνετε περισσότερα βήματα, που θα σας απομακρύνουν ακόμη περισσότερο από τον ή την σύζυγο ή σύντροφό σας, δοκιμάστε να χαμηλώσετε τους τόνους με τον άνθρωπό σας. Ακόμη κι αν νιώθετε ότι θα κατέβει ο εγωισμός σας, δείξτε καλή θέληση. Εάν πέσετε πάνω σε τοίχο, τουλάχιστον θα έχετε προσπαθήσει φιλότιμα. Εάν δείτε ανταπόκριση, θα έχετε επιτύχει εκείνο που πραγματικά θέλετε. Στην περίπτωση που αψυχολόγητα τρέξετε πίσω από μια νέα γνωριμία με μικρότερο ή μικρότερή σας, καλό θα είναι να μην ποντάρετε σ’ αυτήν την γνωριμία, γιατί δεν θα είναι αληθινή, αλλά μάλλον ένα υποκατάστατο της κρίσης στον γάμο ή στον δεσμό σας.

Βρίσκεστε σε χωρισμό και αναρωτιέστε για την επανασύνδεση; Ενδεχομένως στο μεταξύ να έχετε καταφύγει σε μία σχεσούλα, μάλλον με άτομο νεαρότερης της δικής σας ηλικίας. Τούτο είναι κάτι που σας κάνει να πονάτε λιγότερο για τον χωρισμό σας, αλλά ταυτόχρονα και ανίσχυρο να αντικαταστήσει την σχέση με τον ή την πρώην σας μέσα στην ψυχή σας. Θα βρεθείτε σε δίλημμα, εάν θα πρέπει να παραμείνετε στην καινούρια σχέση, ή να την διαλύσετε και να προσπαθήσετε να διεκδικήσετε τον ή την πρώην σας. Ιδανικά αφήστε να πράγματα να εξελιχθούν με την συμπαντική μέριμνα. Το ίδιο το Σύμπαν θα σας δείξει τον δρόμο μέσα από ξεκάθαρα σημάδια. Έχετε ανοικτά τα μάτια της ψυχής σας για να τα δείτε.

Αν είστε νέος ή νέα κι ελεύθερος-η, θα γνωρίσετε ένα συνομήλικό σας άτομο. Αν είστε ελεύθερος-η και κάπως πιο ώριμος-η, θα δεχτείτε την ερωτική προσέγγιση μίας ή ενός νεαρότερης-ου θαυμάστριας-η σας. Και στις δύο περιπτώσεις θα υπάρξει εξέλιξη με έντονο το στοιχείο του πάθους. Τούτη η γνωριμία θα εξελιχθεί σε σχέση, αρκεί συν τω χρόνω να καλλιεργήσετε μεταξύ σας εκτός του πάθους και τα συναισθήματά σας, καθώς και την ιδέα της δέσμευσης.

Στην εργασία σας, όσοι εργάζεστε, θα τα πάτε καλά. Η ίδια η δουλειά σας θα είναι δυναμική και αποδοτική. Είναι πιθανόν να γίνουν αλλαγές στον χώρο σας, που θα φέρουν περισσότερη δικαιοσύνη στις συνθήκες και στις σχέσεις εργασίας. Οι αμοιβές σας θα ενισχυθούν. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας προκαλεί, αποφύγετέ το διακριτικά και μην έρθετε σε ρήξη μαζί του, εφόσον δεν συντρέχει σοβαρός λόγος. Ενδέχεται σε μία τέτοια περίπτωση να προκύψει μία σταθερή εχθρότητα.

Εάν αναζητάτε νέα εργασία και βρίσκεστε εκτός του επαγγελματικού στίβου, μία καινούργια δουλειά σας περιμένει αυτόν το μήνα. Ίσως να μην είναι ακριβώς εκείνη που ονειρεύεστε, όμως θα έχει ενδιαφέρον και θα αμείβεστε σταθερά, εφόσον την ακολουθήσετε. Θα σας καλύψει προς το παρόν, ενώ αργότερα, εάν το θέλετε, θα μπορείτε ή να παραμείνετε σ’ αυτήν ή να πάτε σε άλλη, καθώς θα σας έρθουν κι άλλες ευκαιρίες αργότερα.

                                 ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Το Οκτώ από τα Κύπελλα.

Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν αυτόν το μήνα. Για ορισμένους θα αφορούν σε πιο επιφανειακά πράγματα και για ορισμένους σε πιο ουσιαστικά, όπως οι σχέσεις, η εργασία κτλ.

Όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό ή σε γάμο θα ακούσετε κάτι ευχάριστο από το στόμα της ή του συντρόφου ή συζύγου σας. Για τα ανύπαντρα ζευγάρια αυτό μπορεί να είναι μία πρόταση γάμου. Για ανύπαντρους και παντρεμένους μπορεί να είναι η ανακοίνωση μίας εγκυμοσύνης, η αγορά ενός καινούριου περιουσιακού στοιχείου, κινητού ή ακινήτου κτλ. Για ορισμένους τα ευχάριστα νέα και τα ευχάριστα γεγονότα που θα τα συνοδεύουν, μπορεί να αφορούν σε κάτι μικρότερης σημαίας, αντάξιο ωστόσο να φέρει τη χαρά μεταξύ σας και να ανεβάσει την σχέση σας. Όπως είναι η αναγνώριση της αξία σας με την προσφορά ενός αξιόλογου δώρου, ή η καλή θέληση μεταξύ σας, που θα δώσει λύση σε ένα πρόβλημα κτλ.

Εάν έχετε χωρίσει από μία σχέση, που ακόμη διατηρεί θερμή την αγάπη σας, είτε εσείς, είτε ο-η άλλος-η θα κάνετε μία κίνηση προσέγγισης. Πιθανόν αυτή η κίνηση να συνοδεύετε από ένα δώρο ή από μία πρόταση για έξοδο και κέρασμα. Θα υπάρξει ανταπόκριση και θα έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε ξανά και να δοκιμάσετε άλλη μία φορά να είστε μαζί. Βάλτε ωστόσο στον νου σας πως εκτός από την αγάπη και το πάθος που έχετε, θα πρέπει να πάρετε στα σοβαρά τον παράγοντα δέσμευση, αν θέλετε να σταθεροποιήσετε την επανασύνδεσή σας.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα συναντήσετε άτομο, που θα νιώσει από την αρχή για εσάς ερωτική έλξη και ταυτόχρονα ρομαντικό έρωτα. Θα σας αρέσει κι εσάς, παρότι ενδέχεται να έχετε κάποιες επιφυλάξεις. Εάν νιώσετε πως θέλετε λίγο χρόνο για να γνωριστείτε καλύτερα, ζητήστε το, προτού ξεκινήσετε να μιλάτε για σχέση. Με διακριτικό τρόπο εν τω μεταξύ, μπορείτε να «υποβάλετε» τον-την άλλον-η σε κάποιες δοκιμασίες, ώστε να διαπιστώσετε εάν πραγματικά είναι ερωτευμένος-η μαζί σας και δεν πρόκειται για ένα επιπόλαιο άτομο. Μόλις βεβαιωθείτε, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την εξέλιξη τούτης της γνωριμίας.

Όσοι εργάζεστε, θα δείτε πρόοδο στην δουλειά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, όταν την χρειάζεστε. Αν ασχολείστε με εργασία που έχει πνευματικό περιεχόμενο, στους χώρους της επιστήμης, της θρησκείας, ή της τέχνης, θα έχετε ιδιαίτερη πρόοδο και θα κατακτήσετε τους πνευματικού στόχους σας, ή θα βάλετε γερά θεμέλια γι αυτόν το σκοπό. Τα οικονομικά σας γενικότερα θα είναι ευνοϊκά και τυχερά.

       Όσοι δεν εργάζεστε και βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας δουλειάς, θα λάβετε μία θετική απάντηση σε αίτημα για εργασία που είχατε κάνει τους προηγούμενους μήνες. Σε γενικές γραμμές θα ενημερωθείτε για κάτι αναπάντεχο που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Θα νιώσετε δικαιωμένοι, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να εργαστείτε σε έναν χώρο, που θα σας φαίνεται οικείος και θα σας βγάζει θετική ενέργεια. Οι νέες σας αποδοχές θα είναι ικανοποιητικές.

                                                    ΛΕΩΝ : Ο Ερημίτης.

Ένας μήνας σύντομης παύσης θα είναι αυτός ο Αύγουστος για εσάς. Τούτη η παύση δεν θα είναι ανενεργή, αλλά θα έχει την δυναμική της παρατήρησης. Θα βρείτε την ευκαιρία να δείτε τον εαυτό σας μέσα στα πράγματα. Θα κάνετε τις αναθεωρήσεις σας και μπορεί να πάρετε νέες πρωτοβουλίες για την ζωή σας.

Στα παντρεμένα και δεσμευμένα ζευγάρια θα προκύψει κάποια μυστικότητα. Παρόλο που θα είστε μαζί και θα περνάτε όμορφα, δεν θα επικοινωνείτε αρκετά, κρατώντας πράγματα ο καθένας για τον εαυτό του. Ενδεχομένως να εκφράζετε μόνο τις πιο επιφανειακές απόψεις και ανάγκες σας. Τούτο θα γίνεται επειδή θέλετε χρόνο, πριν αποφασίσετε να μιλήσετε για εκείνα που σας απασχολούν. Ίσως αυτή η συνθήκη να περάσει απαρατήρητη, αλλά μπορεί και να ξενίσει τον-την σύζυγο ή σύντροφό σας, χωρίς ωστόσο να του-της βάλει υπερβολικές ιδέες στο μυαλό. Παρόλα αυτά θα αιωρείται μία απροσδιόριστη φοβία, για τις αποφάσεις σας, αφότου περάσετε την φάση της ενδοσκόπησης. Χρειάζεται να είστε αρκετά υπεύθυνες-οι, τόσο απέναντι στο ταίρι σας, όσο κι απέναντι στον εαυτό σας, για όποια συμπεράσματα βγάλετε και για όποιες αποφάσεις πάρετε για την ζωή σας, μετά από τούτη την εσωστρεφή αναζήτηση.

Στην περίπτωση που έχετε χωρίσει, θα υπάρχει η επιθυμία μίας καινούριας ευκαιρίας, όμως ταυτόχρονα θα σας έχει κυριεύσει έναν επίμονος δισταγμός. Αυτό μπορεί εξίσου να συμβεί σε εσάς, όσο και στο πρώην ταίρι σας. Το καλό βέβαια αυτής της κατάστασης, είναι πως παίρνετε κι οι δύο σας στα σοβαρά την περίπτωση μίας επανασύνδεσης και δεν θέλετε να κινηθείτε επιπόλαια. Θα ζυγίσετε μέσα σας τα υπέρ και τα κατά, ενώ τα συναισθήματά σας θα δώσουν μάχη με την λογική. Όποια απόφαση και να πάρετε, επανασύνδεση ή απομάκρυνση, θα είναι ώριμη και κατά συνέπεια σωστή. Για τα περισσότερα ζευγάρια, παρόλα αυτά, προβλέπεται επανασύνδεση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα έχετε μία τάση να ενθουσιάζεστε εύκολα από άτομα του γούστου σας, όμως ταυτόχρονα θα κρατάτε απόσταση. Είναι μία καλή ευκαιρία να διερευνήσετε γιατί σας συμβαίνει αυτό.  Θα μπορούσαν οι λόγοι να είναι πρακτικοί ή πιο βαθιοί. Για παράδειγμα, η έλλειψη χρόνου για να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, αλλά και η ανοιχτή πληγή ενός παλιού χωρισμού, που σας κρατά σε συναισθηματική απομόνωση. Ασχοληθείτε με τον εσώτερο εαυτό σας και θα πάρετε απαντήσεις. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε έναν δικό σας άνθρωπο ή έναν  ειδικό των σχέσεων που εμπιστεύεστε. Ενδεχομένως, κάπως έτσι να περάσει τούτος ο μήνας, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι αποκλείεται να κάνετε σταθερή γνωριμία. Αν είστε έτοιμοι-ες να… παλέψετε με τις εξωτερικές ή εσωτερικές σας αντιξοότητες, αυτό θα γίνει, και μάλιστα με το κατάλληλο άτομο!

Εάν είστε εργαζόμενοι, είναι πιθανόν αρχικά να ζητήσετε μία… καθυστερημένη άδεια, προκειμένου να αποτραβηχτείτε από τους καθημερινούς ρυθμούς και να φιξάρετε την σχέση με τον… ταλαιπωρημένο εαυτό σας. Τις υπόλοιπες μέρες, εκτός αν έχετε πάρει ήδη την άδειά σας, θα είστε πολύ καλοί στην δουλειά σας και ικανοί λόγω της πείρας και τη τεχνικής σας. Παρόλα αυτά, θα φαίνεστε κάπως εσωστρεφείς κι αρκετά συγκεντρωμένοι στο έργο σας. Τούτο δεν θα ενοχλήσει τους άλλους, αλλά μπορεί να αναρωτηθούν, αν σας απασχολεί κάτι. Προσπαθήστε να μην φαίνεστε ψυχροί στον επαγγελματικό χώρο σας. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να επεξεργάζεστε μέσα στο μυαλό σας την πιθανότητα να αλλάξετε δουλειά για κάτι καλύτερο. Τούτο, αν όντος ισχύει, θα προκύψει μάλλον έναν από τους επόμενους μήνες. Τα οικονομικά σας θα είναι ικανοποιητικά και οι χρηματικές υποχρεώσεις σας οργανωμένες.

Όσοι δεν εργάζεστε και ψάχνετε για δουλειά, θα προχωρήστε σε μία, μόνο αν ικανοποιεί τα βασικά τουλάχιστον θέλω σας. Διαφορετικά προβλέπεται να ψάχνετε λίγο ακόμη τούτον το μήνα, μέχρι να βρεθεί κάτι που θα σας καλύπτει. Θα έχετε αρκετές επαφές με υποψήφιους χώρους ή με μελλοντικούς εργοδότες σας. Ορισμένοι θα πετύχετε εκείνο που ψάχνετε, ενώ μερικοί θα προετοιμάσετε το έδαφος για κάτι καλό, που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να παίρνουν τα επάνω τους.

                               ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο Ακόλουθος από τα Πεντάκτινα.

Τούτον τον κατ’ εξοχήν γενέθλιο μήνα σας, ίσως νιώσετε την ανάγκη ενός ανθρώπου δίπλα σας, που θα σας βοηθήσει να λύσετε τα διλήμματα σας. Αυτό το μοίρασμα των σκέψεων και των συναισθημάτων σας, εάν τελικά γίνει, θα σας απελευθερώσει από τις ιδέες, που ενδεχομένως κάνουν την ζωή σας περίπλοκη.

Στον δεσμό ή τον γάμο σας, μάλλον θα αποφασίσετε να ανοιχτείτε απέναντι στον ή στην σύζυγο ή σύντροφό σας. Αυτό μπορεί να αφορά σε θέματα της σχέσης σας, ή σε προσωπικά σας θέματα, όπως είναι η εργασία κτλ. Εάν του-της δώσετε να καταλάβει ότι πραγματικά ζείτε σε μία κατάσταση ανασφάλειας και βιώνετε εσωτερικό αποπροσανατολισμό, θα ασχοληθεί μαζί σας και θα  κάνει εκείνο που μπορεί για να σας στηρίξει και να σας ενδυναμώσει. Ίσως η παρουσία του-της και οι συμβουλές που θα σας δώσει, πράγματι να σας δείξουν τον δρόμο για να βγείτε από το προσωπικό αδιέξοδο που περνάτε. Στην περίπτωση, ωστόσο, που το ταίρι σας δεν σας πάρει στα σοβαρά, αυτό θα σημαίνει πως υπάρχει κάποια ασυνεννοησία μεταξύ σας, που δυσχεραίνει την κατάσταση. Ίσως όμως να ήρθε η ώρα, σε μία τέτοια περίπτωση, να τα βάλετε όλα κάτω και να δώσετε την μάχη σας για να αναθεωρήσετε και να επαναπροσδιορίσετε την ζωή σας.

Εάν βρίσκεστε σε χωρισμό, με την κατάσταση αυτή να σας τυραννά, θα διαπιστώσετε μία αδυναμία στον εαυτό σας να πάρετε την πρωτοβουλία και να επικοινωνήσετε με τον ή την πρώην σας. Έτσι, ουσιαστικά η πρωτοβουλία αυτή πέφτει στον-στην άλλον-η παρά σε εσάς.  Αυτό, ωστόσο, θα γίνει και θα υπάρξει η νέα ευκαιρία για την σχέση σας. Προσπαθήστε να μην φαίνεστε ιδιαίτερα ανασφαλείς, γιατί κάτι τέτοιο θα ερμηνευτεί από την άλλη μεριά ως έμμεση απόρριψη.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες τείνετε να κάνετε «εύκολες» επιλογές. Τούτο σημαίνει ότι «πειραματίζεστε» με άτομα που σας θέλουν, χωρίς, ωστόσο, εσείς να έχετε τον ίδιο βαθμό επιθυμίας προς εκείνα. Κάτι τέτοιο ικανοποιεί την ανασφάλειά σας, αλλά δεν ενέχει γερές βάσεις για κάτι σταθερό. Έτσι, λοιπόν, ή αφοσιωθείτε σε ένα άτομο, που ενδεχομένως περνάτε όμορφα μαζί του-της, αν και δεν είναι το ιδανικό σας. Ή διεκδικείστε εκείνο που θέλετε, με αυτοπεποίθηση, χωρίς να σκέφτεστε από την αρχή ότι θα αποτύχετε.

Στην εργασία σας, όσοι εργάζεστε, ενδέχεται να βρεθείτε σε δίλημμα. Μπορεί να αφορά στην ίδια εργασία, ή στην επιλογή σας ανάμεσα σε αυτήν και σε μία καινούρια. Ένα άτομο, είτε από τον χώρο σας, είτε από έναν άλλον, θα σας στηρίξει και μπορεί να σας καθοδηγήσει. Εφόσον είστε μπερδεμένοι μέσα σας, μπορείτε να πάρετε στα σοβαρά την γνώμη του, ακόμη περισσότερο αν το εμπιστεύεστε για την κρίση του. Οπότε, ή θα λυθεί ένα ζήτημα μέσα στην δουλειά που βρίσκεστε, ή θα οργανωθείτε, ώστε να ακολουθήσετε κάποιαν άλλη καινούρια. Το οικονομικό σας κομμάτι θα είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και με ενδείξεις βελτίωσης.

Αν δεν εργάζεστε και βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, η καλύτερη περίπτωση είναι να μπείτε σε έναν νέο χώρο, κατόπιν υποστήριξης από γνωστό σας άτομο. Επίσης προβλέπεται να βρεθείτε ανάμεσα σε δύο επαγγελματικές επιλογές και να πρέπει να διαλέξετε την μία. Φροντίστε να μην καθυστερήσετε να το κάνετε και επιλέξτε κατά προτίμηση εκείνη που σας ενδιαφέρει περισσότερο ως αντικείμενο, ή σαν περιβάλλον εργασίας. Αν κάνετε επιλογή με βάση τις απολαβές που θα λαμβάνετε, ίσως να χρειαστεί να «καταπιέσετε» μέσα σας άλλες δημιουργικές σας ανάγκες. Σε κάθε περίπτωση θα ανέβει ή ψυχολογία σας και θα αρχίσετε να αποκτάτε χρήματα για την καλύτερη σας διαβίωση.

                                       ΖΥΓΟΣ : Το Δύο από τα Ξίφη.

Ο μήνας θα κυλίσει ήσυχα για εσάς. Θα έχετε γενικά σταθερότητα στην ζωή σας. Ίσως να σας απασχολήσει ένα μικρό εμπόδιο σε κάποια υπόθεσή, το οποίο θα χρειαστεί να προσέξετε. Καλύτερα να το λύσετε τώρα που θα είναι μικρό, παρά να το αφήσετε να πάρει διαστάσεις.

Στο δεσμό ή στον γάμο σας, ίσως μία διάθεση να πειράξετε ο ένας τον άλλον, να σας βγει αυθόρμητα. Επειδή όμως καμιά φορά τα γέλια εξελίσσονται σε… κλάματα, προσέξτε να μην το παρατραβήξετε. Είναι καλό να έχετε μία ανάλαφρη διάθεση μεταξύ σας και με δόσεις χιούμορ, όμως τούτο στην υπερβολή του θα καταντήσει ενοχλητικό, έως και προσβλητικό! Για αυτό, αποφεύγετε να λύνετε τις διαφωνίες σας με την λογική του ξεπετάγματος και της έξυπνης ατάκας. Να έχετε ανάλαφρη διάθεση, αλλά να φαίνεται ξεκάθαρα ότι παίρνετε στα σοβαρά τον άλλον. Αν κάτι έχει κουράσει τον έναν ή τον άλλον, πείτε το με ειλικρίνεια. Δεν πειράζει εάν προς το παρόν εκνευριστεί το ταίρι σας, ή εκείνο εκνευρίσει εσάς. Αργότερα θα καταλάβετε πως το κάνατε για καλό. Ταυτόχρονα θα εκτιμήσετε μεταξύ σας την δύναμη του χαρακτήρα σας.

Στην περίπτωση που βρίσκεστε σε χωρισμό, με την ελπίδα της επανασύνδεσης, θα χρειαστεί, τόσο εσείς, όσο και ο-η άλλος-η, να σεβαστείτε τις αποφάσεις σας. Τούτη η στάση θα φέρει καλύτερο αποτέλεσμα, παρά μία αψυχολόγητη επαναπροσέγγιση. Ή μία υπερβολική αισιοδοξία. Κάντε λίγη υπομονή και μην παίρνετε πρωτοβουλίες. Αφήστε τον χρόνο να κάνει την δουλεία του. Προς το τέλος του μήνα θα έλθει μία καλή ευκαιρία για να μιλήσετε. Δείξτε ο ένας στον άλλον ότι κάτι μάθατε από τον χωρισμό σας και ότι έχετε κάπως ωριμάσει παραπάνω.

Εάν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, προβλέπεται να γνωρίζετε μία γυναίκα ή ένα άντρα αντίστοιχα, με μία μικρή αντιξοότητα. Για παράδειγμα μπορεί να βγαίνει από έναν χωρισμό και να μην έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ή μπορεί να έχει μία επαγγελματική πρόταση για άλλον τόπο και να προβληματίζεται για το αν θα πάει εκεί η όχι. Σε κάθε περίπτωση εκφραστείτε με ειλικρίνεια. Μην κάνετε ωσάν να μην υπάρχει το πρόβλημα. Αυτός είναι κι ένα λόγος που θα πρέπει να ελέγξετε στην αρχή τα συναισθήματά σας, μέχρι να δείτε, εάν θα έχει προοπτική ή όχι τούτη η γνωριμία.

Αν εργάζεστε, θα προκύψουν μικρές αλλαγές ή ακόμη και ανακατατάξεις στον χώρο σας. Ενδεχομένως να σας αφορούν, οπότε μπορεί να ενοχληθείτε κάπως. Θα έχει σημαία ο τρόπος που θα αντιδράσετε. Καλύτερα να μην προτρέξετε και να μείνετε ήρεμοι, μέχρι τουλάχιστον να δείτε πού θα πάει η κατάσταση. Ταυτόχρονα, με την ψυχραιμία δεν διαφαίνεται ουσιαστικά να χάνετε κάτι. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά. Μικρές καθυστερήσεις στην είσπραξη χρημάτων, θα ξεπεραστούν γρήγορα.

Εάν δεν εργάζεστε κι αναζητάτε νέα εργασία, ίσως ο μήνας αυτός να μην είναι ο ιδανικός για κάτι τέτοιο. Ωστόσο θα είναι πολύ καλός μήνας για να προετοιμαστείτε για μία δουλειά που θα ξεκινήσει τον επόμενο. Ή, εναλλακτικά, για να διεκδικήσετε κάποια θέση, που θα σας υποδεχτεί προς το τέλος τούτου του μήνα ή στις αρχές του άλλου. Καλύτερα να κάνετε λίγη υπομονή περιμένοντας το καλύτερο, παρά να επιλέξετε βιαστικά κάτι, που ενδεχομένως θα είναι αμφιβόλου αξίας. Η συμπαντική πρόνοια θα σας ωθήσει στο σωστό επαγγελματικό μέρος την σωστή στιγμή.

                                         ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η Αυτοκράτειρα.

Εισέρχεστε σε έναν ευνοϊκό μήνα. Θετικά ξεκινήματα σας ανοίγουν τον δρόμο για νέες «κατακτήσεις». Ο τρόπος, ωστόσο, που θα γίνει αυτό θα είναι «ειρηνικός» και σε περιπτώσεις διπλωματικός. Κάποια γυναικεία παρουσία στην ζωή σας θα λειτουργήσει προστατευτικά, ή θα σας βοηθήσει να βγείτε από μία δύσκολη θέση.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας προβλέπεται γονιμότητα. Αυτό μεταφράζεται είτε ως την εμφάνιση μίας εγκυμοσύνης, είτε ως την αύξηση των οικονομικών αγαθών και των αποκτημάτων σας, είτε μαζί και τα δύο παραπάνω.  Αν είστε ανύπαντρο ζευγάρι, κάποια πρόταση γάμου ή συγκατοίκησης είναι αρκετά πιθανή. Τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους γενικότερα. Εξελίσσεστε. Αποβάλετε, όσο μπορείτε, τον αρνητισμό από μέσα σας, αν υπάρχει, για να ενισχύσετε τούτες τις ευνοϊκές συγκυρίες με το ταίρι σας.

Αν βρίσκεστε σε χωρισμό, διώξτε από μέσα σας την ανασφάλεια, κι εφόσον το θέλετε θα είστε πάλι μαζί. Δυστυχώς μπορεί να χρειαστεί να κρατήσετε σε μερική απόσταση κάποιο άτομο ή ορισμένα άτομα, που σας επηρεάζουν αρνητικά για το… καλό σας. Μόλις επιτρέψετε, εσείς ή ο-η άλλος-η, την εμπιστοσύνη σας, του ενός για τον άλλον, να επικρατήσει, τότε το Σύμπαν θα… συνωμοτήσει να έχετε μία νέα ευκαιρία. Εκείνο δηλαδή που χρειάζεται είναι να πιστέψετε πραγματικά ότι ο-η ένας-μία μπορεί να κάνει ευτυχισμένη-ον την-τον άλλον-η.

Στην περίπτωση που είστε ελεύθερος άντρας, θα γνωρίσετε μία γυναίκα, ικανή να σας εμπνεύσει. Θα την διεκδικήσετε, αφού πρώτα θα σας έχει κερδίσει η ειλικρίνεια και η τιμιότητά της. Ενδεχομένως να χρειαστεί να την… κυνηγήσετε λίγο παραπάνω, μέχρι να ανταποκριθεί στον έρωτά σας. Αν όντος χρειαστεί να κάνετε κάτι τέτοιο, κάντε το με τρόπο που δεν θα την φέρει σε δύσκολη θέση. Θα χρειαστεί να έχετε υπομονή.

Εάν είστε ελεύθερη γυναίκα, θα γνωρίσετε ένα άντρα ευαίσθητο, με την διάθεση να σας διεκδικήσει με αφοσίωση. Ενδεχομένως κάποια υπερβολή στην δοτικότητά του να σας προβληματίσει. Ωστόσο, αυτό θα είναι ένα αυθεντικό στοιχείο της προσωπικότητάς του, κι όχι κάποιο «κόλπο» για να σας κερδίσει. Μπορείτε να αφήσετε τον χρόνο να σας αποκαλύψει, αν τελικά θέλετε ή όχι να τον γνωρίσετε καλύτερα. Μέχρι να αποφασίσετε, κρατήστε μία συγκρατημένη μεν αλλά όχι αρνητική στάση απέναντί του.

Η εργασία σας, για όσους εργάζεστε, θα βρεθεί σε μία καλή και δημιουργική στιγμή της. Εάν εργάζεστε στον ευρύτερο χώρο των γραμμάτων και των τεχνών, θα έχετε εξαιρετική εύνοια και θα σας ανοιχτούν πόρτες! Θα αποκομίσετε ικανά κέρδη σε συνδυασμό με το έργο που θα προσφέρετε. Γενικότερα, όσοι θέλετε να ασχοληθείτε με όρεξη με την εργασία που κάνετε, δεν θα πάει χαμένος ο κόπος σας, εφόσον προβλέπονται αναγνώριση και ανταμοιβές.

Όσοι δεν εργάζεστε προς το παρόν, όμως αναζητάτε επίμονα νέα εργασία, μία μεγάλη πιθανότητα είναι να την βρείτε δια της μεσολαβήσεως μίας γυναίκας με γνωριμίες και ισχύ. Εναλλακτικά κάποια γυναίκα που σας γνωρίζει, ενδέχεται να σας προτείνει να εργαστείτε κοντά της, σε χώρο που πρόκειται να διευθύνει ή να δημιουργήσει η ίδια. Η πρότασή της θα σας αρέσει και η ίδια θα σας πείσει για την αξιοπιστία της. Ορισμένοι θα εισέλθετε σε μεγάλη πόρτα του δημοσίου τομέα, την οποία θα κατακτήσετε με τα αντίστοιχα προσόντα που θα ζητούνται, τα οποία και έχετε. Τα οικονομικά δεδομένα σας θα αλλάξουν εντελώς προς το καλύτερο.

                                  ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο Βασιλιάς από τα Ραβδιά.

Μπαίνετε σε μία ιδιαίτερη όσο κι ενδιαφέρουσα φάση. Αν είστε άντρας θα σας βγει μία αντιφατική συμπεριφορά. Αν είστε γυναίκα θα γνωρίσετε έναν άντρα που θα σας φανεί απρόβλεπτος αλλά και γοητευτικός. Εάν είστε δεσμευμένη ή παντρεμένη, ίσως μάθετε κάτι για τον σύντροφο ή τον σύζυγό σας.

Στα ζευγάρια, όντας σε δεσμό ή σε γάμο, έρχονται εκπλήξεις, κυρίως από την μεριά του κυρίου. Ένα ξεσήκωμα να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας, το οποίο θα επηρεάσει και την σύντροφο ή την σύζυγό σας, θα αφήσει τις αντίστοιχες εντυπώσεις. Θα αιωρείται ένα αίσθημα ανασφάλειας και περιέργειας για το που θα οδηγήσει η εσωτερική σας μεταστροφή. Σε τραβηγμένη εκδοχή, μπορεί η καλή σας να μην σας αναγνωρίζει πλέον. Εάν οι νέες σας παρορμήσεις αφορούν σε θέματα επαγγελματικής, οικονομικής ή παρόμοιας φύσεως, είναι πιθανόν η αρχική αντίδραση της συντρόφου σας να δώσει την θέση της στην συναίνεσή της για ότι αποφασίσετε. Αν, ωστόσο, πρόκειται για αισθηματικής φύσεως επιλογές, τότε τα νέα για τον δεσμό ή τον γάμο σας θα είναι δυσοίωνα. Εάν είστε δεσμευμένοι, μέσα στο κλίμα αυτό των νέων σας παρορμήσεων, υπάρχει η πιθανότητα μιας ξαφνικής θετικής απόφασης για γάμο!

Στους-στις χωρισμένους-ες μάλλον ο κύριος της σχέσης θα δώσει την λύση. Τούτη μπορεί να είναι ενθαρρυντική ή αποθαρρυντική. Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει πως η γνώμη της κυρίας είναι ασήμαντη. Κάθε άλλο. Θα έχετε τον τελευταίο λόγο. Έτσι λοιπόν, όταν προσεγγίσετε μεταξύ σας, θα σημαίνει πως ο σύντροφος σας είναι αποφασιστικός. Αν όχι, θα λέγαμε ότι η αναποφασιστικότητα, κι ενδεχομένως η αστάθειά του είναι στοιχεία, που δεν εγγυώνται ένα κοινό μέλλον. Οπότε κάθε εμπόδιο για καλό. Στην περίπτωση αυτή το Σύμπαν θα σας φέρει τον καλύτερο κοντά σας, μόλις κατανοήσετε το δίδαγμα να διαλέξετε ένα ταίρι που κάνει για σχέση!

Ελεύθερη γυναίκα; Ο έρωτας θα χτυπήσει αβυσσαλέα την πόρτα της καρδιάς σας! Θα γνωρίσετε έναν απίθανο άντρα, ερωτεύσημο όσο και αντιφατικό. Εκεί που θα σας διεκδικεί επίμονα, εκεί θα χάνεται στις σκέψεις και στις δουλειές του. Ίσως χρειαστεί να ελέγξετε κάπως τα συναισθήματά σας, ώστε να του δείξετε με ψυχραιμία και υπομονή ότι δεν είστε διατεθειμένη να δεχτείτε όλες του τις διακυμάνσεις. Αυτό θα τον κάνει να είναι πιο προσεκτικός στις κινήσεις του.

Είστε ελεύθερος άντρας; Προβλέπεται να γνωρίζετε την γυναίκα που θα σας… ξετρελάνει! Ενδεχομένως για να την κατακτήσετε να μην δείξετε από την αρχή τα πιο εγωκεντρικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να διατηρήσετε κι αργότερα μία καλή ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη σας από την μία για ανεξαρτησία κι από την άλλη για δέσμευση. Έτσι δεν θα υπάρξουν απογοητεύσεις στο μέλλον.

Για όσους εργάζεστε, η εργασία σας θα είναι στο φόρτε της αυτόν το μήνα. Τόσο τα οικονομικά σας οφέλη, όσο και οι εργασιακές σας σχέσεις θα είναι σε καλό επίπεδο. Εάν είστε εργοδότης-ρια, προσέξτε κάπως τις διακυμάνσεις σας, που ενδέχεται να γίνουν ενοχλητικές, παρότι είστε αγαπητοί-ες κατά τ’ άλλα. Εάν έχετε γενικά βάλει επαγγελματικούς στόχους, συγκεντρωθείτε σε αυτούς και μην κάνετε βήματα μπρος-πίσω, τα οποία σας αποδυναμώνουν.

Αν δε εργάζεστε και ψάχνετε για καινούρια δουλειά, έως το τέλος περίπου του μήνα, ενδέχεται να περάσετε μία φάση αγωνίας σχετικά με μία θέση που σας αρέσει. Τελικά προβλέπεται να την κατακτάτε, γι αυτό μην χάνετε την αυτοπεποίθησή σας. Μείνετε σταθεροί στον στόχο σας. Θα σας ανοίξει ένα νέο επαγγελματικό κεφάλαιο, πολλά υποσχόμενο. Κρατήστε ισορροπίες ανάμεσα στην κοινωνική συμπεριφορά σας και στις μοναχικές τάσεις σας. Οι απολαβές σας προβλέπονται να είναι επαρκείς για τις ανάγκες σας.

                             ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ : Το Τέσσερα από τα Πεντάκτινα.

Ένας μήνας ισορροπίας θα είναι για εσάς αυτός ο Αύγουστος. Αν έχετε οικονομικά εμπόδια, θα αρχίσουν να λύνονται. Εάν αντιμετωπίσατε γενικότερα κάποιες δυσκολίες, θα αρχίσετε πλέον να παίρνετε ανάσες ανακούφισης, αφού τούτες θα μπουν στον δρόμο της οριστικής τους αποκατάστασης!

Παντρεμένοι-ες και δεσμευμένοι-ες ίσως να περάσατε ένα κάπως αγχωτικό προηγούμενο διάστημα, εξαιτίας οικονομικών πιέσεων. Αυτές είχαν επίπτωση και στην μεταξύ σας επικοινωνία. Σιγά-σιγά, αλλά σταθερά, ξεκινούν να διορθώνονται. Η καλή επίδραση στην σχέση σας θα φανεί αμέσως. Ενδεχομένως να μείνει, ωστόσο, μία πικρία, επειδή φανήκατε αδύναμοι-ες την στιγμή που επιτρέψατε στις οικονομικές αντιξοότητες να χαλάσουν την μεταξύ σας ηρεμία. Το ψυχικό κόστος βέβαια δεν θα είναι μεγάλο, εάν κατανοήσετε τί συνέβη και φανείτε πιο προσεκτικοί-ες στο μέλλον. Φροντίστε να… υπερκαλύψετε στο τώρα σας την προηγούμενη μεταξύ σας «αδικία», περισσότερο με καλές πράξεις και συμπεριφορές και λιγότερο με λόγια.

Αν, ωστόσο, ο μήνας σας βρίσκει χωρισμένους-ες, με θλίψη γι αυτό, ενδέχεται να συμβεί ένα από τα δύο : α) Ή θα έχετε επανασύνδεση, κάτι που θα γίνει με απρόβλεπτο, όσο και εύκολο τρόπο. β) Ή θα παραμείνετε χωρισμένοι-ες, προσωρινά ή σταθερά. Το βασικό ζήτημα θα είναι το αν υπάρχει ή όχι συναισθηματική αλληλοεπικάλυψη και ερωτική επιθυμία. Δηλαδή, εάν αποζητάτε μία επανασύνδεση για να μην μείνετε μόνοι-ες, αδιαφορώντας για το αληθινό συναίσθημα ή για το μεταξύ σας πάθος, μάλλον δεν θα ευνοηθείτε από το Σύμπαν για να συνεχίσετε κάτι τόσο άδειο.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες προβλέπεται να περνάτε έναν όμορφο μήνα, όμως χαμηλών τόνων από ερωτικής πλευράς. Στην καλύτερη περίπτωση ενδέχεται να γνωρίσετε ένα άτομο με κοινά ενδιαφέροντα. Θα κάνετε παρέα και θα διαπιστώνετε σιγά-σιγά ότι έχετε παρόμοιες απόψεις και συμφωνείτε σε αρκετά θέματα, τόσο προσωπικά, όσο και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Αυτό θα δώσει άνεση στην επικοινωνία σας, οπότε αργότερα είναι πολύ πιθανόν να θελήσετε να γίνετε ζευγάρι. Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις. Αφήστε την κατάσταση να εξελιχθεί αβίαστα.

Ένας αρκετά καλός τομέας για εσάς θα είναι το επαγγελματικό σας κομμάτι, εφόσον εργάζεστε κάπου. Θα έχετε καλά κέρδη από την δουλειά σας, ή γενικότερα θα σταθεροποιηθούν και θα αυξηθούν οι αποδοχές σας. Πιθανόν, ωστόσο, να υπάρξει λίγη παραπάνω κούραση, που δεν πρόκειται παρόλα αυτά να σας εξαντλήσει. Ευνοούνται τα κέρδη μέσω εργασίας, παρά από τον παράγοντα της τύχης.

Όσοι ψάχνετε για εργασία, θα έχετε πολύ καλή τύχη στο θέμα της δουλειάς αυτής καθαυτής. Εννοώντας τον χώρο και το αντικείμενο, καθώς και την σταθερότητα. Ίσως όμως να μην λαμβάνετε τις αποδοχές που θα θέλατε. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι σχετικό, αφού εσείς γνωρίζετε μόνο πόσο ψηλά έχετε βάλει τον πήχη για τα οικονομικά θέλω σας. Ενδέχεται να εισέλθετε σε έναν καλό χώρο του ιδιωτικού τομέα ή στον δημόσιο τομέα, αναλόγως πού έχετε στρέψει περισσότερο το ενδιαφέρον σας, και προς τα που έχετε κατευθύνει την ενέργειά σας.

                                          ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο Διάβολος.

Αρκετοί περάσατε μία φιλοσοφική φάση της ζωής σας. Πολλοί δώσατε σχεδόν αποκλειστικά το βάρος στην προσφορά προς τους άλλους και στην πνευματική πρόοδο του εαυτού σας. Τούτη η κατάσταση σας έδωσε τα φώτα της, όμως ταυτόχρονα σας οδήγησε σε οικονομικές δυσκολίες και υλικές ελλείψεις. Θα κάνετε μία στροφή προς την διεκδίκησή τους. Θα χρειαστεί να προσέξετε τις ισορροπίες σας ανάμεσα στα πνευματικά πράγματα που κατακτήσατε και στα υλικά που τώρα διεκδικείτε.

Οι παντρεμένοι-ες κι όσοι-ες βρίσκεστε σε δεσμό, ενδέχεται να δείξετε μία απαιτητική συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σας. Επειδή το προηγούμενο διάστημα υπήρξατε περισσότερο συγκαταβατικοί-ες, τούτο θα ξαφνιάσει τον άνθρωπό σας και ίσως να της-του προκαλέσει αντίδραση. Θα βρεθείτε σε ένα λεπτό σημείο, το οποίο θα χρειαστεί επίσης λεπτό χειρισμό. Αν οι μεταξύ σας αντιδράσεις γίνουν αλυσιδωτές, η κατάσταση μπορεί να χάσει τον έλεγχό της. Τούτο θα μπορούσε, όντας ορμώμενοι-ες από αντίδραση, να σας οδηγήσει στην αναζήτηση κι ανεύρεση παράλληλης γνωριμίας. Κάτι που θα προκαλέσει ανεπανόρθωτα πλήγματα στον δεσμό ή στον γάμο σας. Επομένως προσέξτε τόσο εσείς, όσο κι ο-η σύζυγος ή σύντροφός σας τα ξεσπάσματά σας. Δείξτε υπομονή και ανοχή για τις λεπτομέρειες που σας ενοχλούν, μέχρι να περάσει η φάση της έντασης. Δείξτε μεταξύ σας κατανόηση, πριν τα πράγματα σας εξωθήσουν στην ανάγκη να… τιμωρήσετε ο ένας τον-την άλλον-η μέσω της ερωτικής προδοσίας με τρίτο άτομο.

Εάν έχετε χωρίσει, η κατάσταση αυτή μπορεί και να είναι τύχη για εσάς. Ασφαλώς εξαρτάται από ποια οπτική γωνία βλέπεται τα πράγματα. Αν τα βλέπετε λοιπόν από την σκοπιά ενός εγωκεντρικού ανθρώπου, εσείς ή ο-η πρώην σας, που δεν δέχεται τον χωρισμό, γιατί είναι αδιανόητο για το άτομο σας, τότε μάλλον θα νιώθετε θυμό κι απογοήτευση. Αν όμως τα βλέπεται από την πλευρά ενός ανθρώπου, που αναγνωρίζει ότι δεν είναι τέλειος-α, ούτε η-ο άλλη-ος και παραδέχεται τα λάθη του-της, τότε θα έχετε την ελπίδα ότι όλα μπορούν να αλλάξουν και τα παλιά λάθη να διορθωθούν. Η ευκαιρία για την επανασύνδεσή σας θα έρθει αυτόν τον μήνα. Καλό θα είναι, ωστόσο, να διερευνήσετε τόσο εσείς, όσο και ο-η πρώην σας, εάν τα κίνητρά σας είναι συναισθηματικά-συντροφικά, ή εγωιστικά-καταπιεστικά.

Αν είστε ελεύθερος άντρας ή ελεύθερη γυναίκα, είναι πιθανόν να έχετε μείνει αρκετόν καιρό μόνος ή μόνη, όχι μόνο αισθηματικά, αλλά και ερωτικά-σεξουαλικά. Θα κάνετε μία γνωριμία με γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα που θα ενέχει έντονο το σεξουαλικό στοιχείο. Η αέρινη φύση του ζωδίου σας ενδεχομένως στην αρχή να μην ενοχληθεί από αυτήν την πραγματικότητα, παρακάτω όμως είναι πιθανόν να δεθείτε και να θελήσετε κι άλλα πράγματα, πιο ρομαντικά. Επομένως, ή από την αρχή ελέγξτε τα συναισθήματά σας κι απλώς απολαύστε τούτη της ερωτική σαγήνη που σας έτυχε. Ή αποφύγετε από το ξεκίνημα της μία γνωριμία, που θα έχει εμφανές το στοιχείο της ερωτικής απόλαυσης, χωρίς ωστόσο άλλες προεκτάσεις. Αργότερα θα σας έρθουν πιο ολοκληρωμένες ευκαιρίες.

Στην εργασία σας, για όσους εργάζεστε, προβλέπονται αυξημένα κέρδη και καλές αποδοχές γενικότερα. Αποφεύγετε να λέτε πολλά γύρω από αυτό, γιατί ενδέχεται να γίνεται αντικείμενο φθόνου. Αν μιλήσετε για χρηματικές συναλλαγές, μικρότερης ή μεγαλύτερης σημασίας, προσέξτε την περίπτωση να σας εκμεταλλευτούν. Καλύτερα, επίσης, να μην εμπιστεύεστε άτομα στην εργασία σας. Ίσως να είναι διπρόσωπα. Δείξτε μεγάλη προσοχή, ακόμη, στην περίπτωση να σας παρασύρει κάποιος σε κάτι, που ξεφεύγει από τα πλαίσια του νόμιμου πλουτισμού! Καλύτερα να σας λείπει!

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, μάλλον το βασικό κίνητρο για την ανεύρεση μίας, θα είναι το χρηματικό. Τούτο δεν είναι κακό, αρκεί αργότερα να μην παραπονιέστε για το αντικείμενο ή για την πιθανή κούραση. Να είστε σταθεροί στην επιλογή σας. Ακόμη κι αν η νέα εργασία σας δεν σας γεμίζει ψυχικά ή δημιουργικά, όσο θα θέλατε, τουλάχιστον θα σας αναγάγει σε ένα εμφανώς ανεβασμένο οικονομικό επίπεδο!

                                    ΙΧΘΥΣ : Ο Ιππότης από τα Κύπελλα.

Αυτόν το μήνα αρκετά πράγματα για εσάς θα έχουν μία ευχάριστη και χαρούμενη έκβαση. Φαίνεστε ξέγνοιαστοι και άνετοι. Καθόσον ανήκετε σε ένα ζώδιο του νερού, με έντονη την συναισθηματική ανάγκη για σχέσεις αγάπης γύρω σας, θα περάσετε όμορφα. Φροντίστε να κρατήσετε την ισορροπία ανάμεσα στην καλοπέραση και στις υποχρεώσεις σας. Μην τις αμελείτε.

Στον δεσμό ή στον γάμο σας θα περάσετε μία ρομαντική φάση. Ίσως να κάνετε από κοινού πράγματα που θα σας δώσουν ικανοποίηση ή θα σας διασκεδάσουν, όπως σύντομες εκδρομές, ψώνια και αγορές, παρέα με αγαπημένους φίλους, έξοδοι για φαγητό ή ποτό κτλ. Τούτη η χαλαρή φάση θα σας αναζωογονήσει πραγματικά. Αν έχετε κάποια προβλήματα οικονομικής, επαγγελματικής, προσωπικής ή άλλης φύσεως, μην κάνετε ωσάν να μην υπάρχουν, επειδή δεν θέλετε να τα αντιμετωπίσετε. Καλύτερα να ασχοληθείτε παράλληλα και με αυτά για να μην τα βρείτε αργότερα μπροστά σας σε μεγαλύτερη διάσταση από την τωρινή τους.

Στην περίπτωση που περνάτε μία φάση χωρισμού, καλό θα είναι, πριν από οποιαδήποτε ευκαιρία επανασύνδεσης, να διερευνήσετε, αν η σχέση σας ήταν κάπως επιφανειακή. Αυτό σημαίνει πως είχατε εστιάσει περισσότερο στο να περνάτε καλά μαζί και λιγότερο στο να ακούτε ο ένας τις πιο βαθιές ανάγκες του άλλου. Αν πράγματι είχε συμβεί κάτι τέτοιο, ετοιμαστείτε για πιο ουσιαστική επικοινωνία, αν βέβαια θέλετε να πάει η σχέση σας ένα βήμα παραπέρα. Μην παραμείνετε στην επιφάνεια. Η ευκαιρία θα δοθεί χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη θα σας έρθει μία νέα γνωριμία, την οποία θα κάνετε μάλλον σε στιγμή που χαλαρώνετε, διασκεδάζετε ή ψυχαγωγήστε. Πρόκειται να γνωρίσετε ένα ευχάριστο και πρόσχαρο άτομο, με καλή διάθεση και θετική ενέργεια. Η παρέα μαζί της-του θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και άνετα. Θα ήταν έξυπνο από την μεριά σας, διακριτικά να την-τον ρωτήσετε κάποια πράγματα γι αυτήν-ον, ώστε να πάρετε ορισμένες πληροφορίες και να διερευνήσετε το σκεπτικό της-του. Αυτό, γιατί όντος μπορεί να πρόκειται για ένα άτομο που του αρέσετε, και να υπάρχει μία άνεση στην μεταξύ σας επικοινωνία, από την άλλη όμως μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που ενθουσιάζεται, αλλά χάνει εύκολα τον ενθουσιασμό του. Αφού λοιπόν βεβαιωθείτε πως πρόκειται για κάτι αληθινό, μπορείτε να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας και να προχωρήσετε σε κάτι σταθερό μαζί του-της.

Η εργασία σας, αν εργάζεστε, θα πάει πολύ καλά. Ένα βασικό θετικό στοιχείο της θα είναι το καλό κλίμα και η καλή συνεννόηση με τους άλλους. Τα κέρδη σας θα είναι αυξημένα. Οι πληρωμές σας θα γίνονται τακτικά και απρόσκοπτα. Ίσως να σας ευνοήσει χρηματικά και η τύχη ή κάποιες θετικές συνθήκες που θα προκύψουν. Αν κάποιοι θέλετε να αλλάξετε εργασία, θα τα καταφέρετε με προοπτική για κάτι καλύτερο. Εάν ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο, ευνοείστε ιδιαίτερα για νέα δυναμικά ξεκινήματα. Όλοι σας δώστε βάση στην υπευθυνότητα με την οποία διαχειρίζεστε την καλή σας αυτήν στιγμή. Μην επαναπαύεστε. Εστιάστε στην δουλειά σας. Μην σκορπίζετε την ενέργειά σας σε παράπλευρα πράγματα, χάνοντας έτσι την ουσία.

Ψάχνετε για δουλειά; Τούτος ο μήνας θα σας φέρει ένα πολύ ενδιαφέρον επαγγελματικό «δώρο». Μία καλή εργασία, όπως σχεδόν την ονειρεύεστε θα έρθει… ουρανοκατέβατα μπροστά σας. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να μην την θεωρήσετε δεδομένη, αλλά να την διεκδικήσετε. Εξάλλου, το Σύμπαν θα κρύβετε πίσω από την φαινομενικά καλή σας τύχη. Οπότε αν… σνομπάρετε την απλοχεριά του, τότε θα γίνει πιο φειδωλό στο μέλλον μαζί σας. Έτσι λοιπό «παντρέψτε» την χαρά με την υπευθυνότητα και ευχαριστηθείτε την καινούρια δουλειά σας, μαζί με την οικονομική άνεση που θα σας παρέχει.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις με τις Κάρτες Αγγέλων Μάρτιος 2021

In category Ταρώ

Ο μήνας μπαίνει με τις πιο θετικές συνθήκες για τα περισσότερα ζώδια. Οι ημέρες προ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάρτιος 2021

In category Ταρώ

          Μάρτιος 2021. Μήνας οκτώ ( 8 ). Προτού περάσουμε στις αναλυτικές προβλέψεις γι ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2021

In category Ταρώ

           ΚΡΙΟΣ  :  Το Εννιά από τα Ξίφη. Η Άνοιξη μπαίνει και σας βρίσκει κάπως αγχω ...

Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Φεβρουάριος 2021

In category Ταρώ

Αυτό που θα χαρακτηρίσει τον νέο μήνα, είναι οι συναισθηματικές ομολογίες και εξομ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Φεβρουάριος 2021

In category Ταρώ

      Φεβρουάριος 2021. Μήνας επτά ( 7 ). Προτού περάσουμε στις αναλυτικές αριθμολογικέ ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2021

In category Ταρώ

                ΚΡΙΟΣ  :  Η Δικαιοσύνη. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε τούτον το μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u