Ψαλμοί του Δαυίδ και μαγεία !


Τι σχέση μπορεί να έχουν οι Ψαλμοί του προφητάνακτος Δαυίδ με την μαγεία; Στο κάτω-κάτω, ο Σολομών είναι ο «απόκληρος» της υπόθεσης. Και όμως, μέσα στους Ψαλμούς του Δαυίδ, οι μάγοι βρήκαν κάτι πέρα από μία παρακλητική προσευχή προς έλεος από τον Θεό.

Βάση βέβαια του Ψαλμού βρήκαν όντως την παράκληση, αλλά βρήκαν και μία εξομολογητική εξιλέωση και επικοινωνία με τον Θεό, κατά τις μαγικές εργασίες.

Οι Ψαλμοί αποτελούν ένα από τα βιβλία της Παλαιάς διαθήκης. Υπάρχει μάλιστα μία έκδοση των Ψαλμών, η οποία τους συνοδεύει από στίχους, όπως «Αλληλούια» και «Δόξα…Και νυν», που ονομάζεται Ψαλτήριον.

Αποτελεί πράγματι ένα από τα πιο ποιητικά κείμενα της Βίβλου. Οι Ψαλμοί αποτελούνται από 150 ψαλμούς, γραμμένους από τον Δαυίδ. Μέσα σε αυτές ο μυστικισμός και ο εσωτερισμός βρίσκει ορισμένα σπουδαία χαρακτηριστικά, που μπορούν μέσα στην μαγική εργασία να αξιοποιηθούν.

Αν κανείς διαβάσει ορισμένους από αυτούς τους 150 ψαλμούς θα ανακαλύψει πως κάθε ένας από αυτούς αναφέρετε σε διαφορετικά ζητήματα. Πχ, ένα από τους πιο δοξαστικούς προς τον Θεό είναι ο ψαλμός 135 («Εξομολογείσθε το Κυρίω ότι αγαθός»).

Η μελοποίηση μάλιστα του συγκεκριμένου ψαλμού μέσα από την βυζαντινή μουσική αποτελεί μία από τις ομορφότερες. Από την άλλη, ο 50ος ψαλμός αναφέρεται στην αναγνώριση της αμαρτίας του, εκ μέρους του προσευχόμενου και την ως εκ τούτου παράκληση ελέους («Ελέησόν με ο Θεός κατά το μέγα έλεός σου»).

Λογικό να βρίσκονται αυτοί οι ψαλμοί στην Βίβλο. Όμως, από την άλλη, έχουμε και τον 1ο ψαλμό («Μακάριος ανήρ»), που μοιάζει μεταξύ άλλων να μας περιγράφει μία μυητική διαδικασία.

Βλέπουμε λοιπόν πως οι Ψαλμοί του Δαυίδ μπορούν κατά τη διάρκεια των μαγικών μας εργασιών να αξιοποιηθούν ως ο τρόπος μας επικοινωνίας με τον Θεό. Ας διαβάσουμε λοιπόν τους Ψαλμούς και ας αναζητήσουμε τον κατάλληλο για την εκάστοτε μαγική μας εργασία. Με την υποσημείωση βέβαια, πως μόνο σε αγαθούς σκοπούς θα μπορούσαμε να εντάξουμε αυτά τα σπουδαία κείμενα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u