Ραελικοί Κλώνοι …


“Τώρα που ο άνθρωπος έφθασε στο φεγγάρι ,

Και είναι ικανός με την κλωνοποίηση να γίνει ο ίδιος δημιουργός μπορούμε κι εμείς να καταλάβουμε τους δημιουργούς μας”

Γράφει ο Ραέλ.

Στόχος των Ραελιανών, είναι η “κατάκτηση της αθανασίας”.

Κι όλα αυτά με εντολή των εξωγήινων που δόθηκε στον αρχηγό της σέκτας Κλωντ Βοριλόν, πρώην αθλητικό συντάκτη και “Προφήτη και μεσσία της εποχής της επιστήμης”, από το 1973.

Έτσι τον τελευταίο καιρό είδαμε να προβάλλεται από τα ΜΜΕ η “μεγάλη επιτυχία” της κλωνοποίησης της “Εύας”, στην αρχή, κι έπειτα δύο “Αδάμ”, από την παραθρησκευτική οργάνωση των Ραελιανών.

Ο “μεσσίας” αυτός είναι γνωστός και στην Ελλάδα ήδη από το 1989, όταν επισκέφθηκε την χώρα μας σαν Ραέλ (από το Ρα=φως και El=θεός), σαν αγγελιοφόρος δηλαδή των “‘Ελοχίμ-Δημιουργών” για να ιδρύσει την “Ελληνική Ραελική Κίνηση”.

Ντυμένος στα λευκά με κρεμασμένο στο στήθος,

Το χαρακτηριστικό του μενταγιόν (συνδυασμός εξάλφας και σβάστικας, που το διαφοροποίησε αργότερα λόγω αντιδράσεων των Εβραίων), διεκήρυξε τότε ότι ήταν ο “Παράκλητος”, τον οποίο είχε υποσχεθεί να πέμψει ο Χριστός.

Ήλθε να μας διαβεβαιώσει ότι οι εξωγήινοι “Ελοχίμ” ήλθαν στη γη το 1975 και εδημιούργησαν τους ανθρώπους, ότι μας παρακολουθούν με τα διαστημόπλοιά τους και ότι αυτοί προκάλεσαν τον κατακλυσμό.

Όμως, με τις δικές τους κατευθύνσεις ο Νώε έφτιαξε ένα UFO ,

Ώστε να μπορέσει να εποικήσει πάλι τη γη μετά την καταστροφή.

Ακόμη ο Vorilon βεβαιώνει ότι το 1975 ταξίδεψε με UFO στον πλανήτη των “Ελοχίμ” όπου συναντήθηκε με τον Μωϋσή, τον Βούδα, τον Μωάμεθ και τον Χριστό, οι οποίοι με τα μέσα της ανεπτυγμένης τεχνολογίας των “Ελοχίμ” επανήλθαν στη ζωή και ζουν σε ένα μεγάλο πλανήτη μαζί με 8.000 άλλους εκλεκτούς (βλ. περισσότερα στο βιβλίο του π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, Νεοαποκρυφισμός, σελ. 261).

Η Ανάσταση του Χριστού ήταν, κατά τους Ραελικούς, το αποτέλεσμα μιας ιδιαίτερα εξελιγμένης τεχνικής κλωνοποίησης.

Ανάμεσα στους “Ελοχίμ” συγκαταλέγεται βεβαίως και ο Σατανάς και όλοι μαζί επιδιώκουν να εγκαθιδρύσουν “την χρυσή εποχή του διαπλανητικού πολιτισμού” που συμπίπτει με την “Εποχή του Υδροχόου” και που θα επιτευχθεί με την δημιουργία ενός “παγκοσμίου ανθρωπιστικού κόμματος”, την προώθηση της “διανοιοκρατίας” στην θέση της δημοκρατίας, και την άσκηση του διαλογισμού.

Στα πλαίσια της “εποχής της επιστήμης”

Ο Ραέλ ιδρύει την Εταιρεία Clonaid μέσω της οποίας διαφημίζει ότι θα “πωλεί ανθρώπινους κλώνους” έναντι 200.000 € έκαστον, για να θεραπεύσει τον πόνο των άτεκνων ζευγαριών και για να οδηγήσει τους ανθρώπους στην αθανασία.

Η διευθύντρια της Clonaid Μπριζίτ Μπουασελιέ διακηρύσσει πως “δημιουργηθήκαμε από ανώτερα ανθρώπινα όντα, τα οποία δημιούργησαν το DNA μας”, χωρίς να εξηγεί πώς βρέθηκαν αυτά τα ανώτερα όντα.

Και συμπληρώνει ότι «Δεν πιστεύω στην ψυχή… για μένα το “animus”, αυτό που μας δίνει ζωή, που μας κάνει ανθρώπους, που μας κάνει να σκεπτόμαστε ή να είμαστε δημιουργικοί, είναι το DNA. Πιστεύω, λοιπόν, στον γενετικό κώδικα».

Έτσι στη θέση του Θεού θέτει τα ανώτερα εξωγήινα όντα.

Και ο ίδιος ο Ραέλ δηλώνει ότι “Δεν είμαι επιστήμονας… είμαι ένας πνευματικός ηγέτης και αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι θρησκευτικές πτυχές της κλωνοποίησης.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u