Ρομαντισμός Ζωδίων …


Κριός

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας, επιτρέποντας τον εραστή σας να αναλάβει την ευθύνη, τόσο εντός όσο και έξω από το υπνοδωμάτιο. Ακολουθήστε τα συμφέροντα του συντρόφου σας, αντί να περιμένετε να ακολουθήσει τα δικά σας.

Ταύρος

Ανανεώστε ρομαντισμό σας με μια βόλτα στην άγρια πλευρά, μόνο περιστασιακά. Βρείτε λόγους για να λέτε ναι. Φροντίστε την υγεία σας για να αυξήσετε την ενέργειά σας, και δείξτε ότι είστε ενεργοί για διασκέδαση.

Δίδυμοι

Ανανεώστε ρομαντισμό σας δίνοντας στον εραστή σας την αμέριστη προσοχή σας. Περικόψτε τις κοινωνικές δεσμεύσεις, καθώς και τα χόμπι τα οποία δεν μοιράζεστε. Αυτό το έτος, να επενδύσετε χρόνο στη σχέση σας πρώτα απ ‘όλα.

Καρκίνος

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας, εστιάζοντας στα θετικά. Κάντε μια προσπάθεια να χαμογελάσετε περισσότερο και να είστε πιο στοργικοί προς το άλλο σου μισό, ακόμα και όταν δεν αισθάνεστε πραγματικά σαν αυτό.

Λέων

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας βεβαιώνοντας ότι ο σύντροφός σας ξέρει ότι είστε περήφανος για αυτόν ή αυτήν. Επαινέστε τα επιτεύγματά του συντρόφου σας.

Παρθένος

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας με την ανάμνηση γιατί ερωτευτήκατε με αυτόν τον ατελή άνθρωπο. Δεχτείτε ότι κανείς, ακόμη και εσείς, δεν είναι τέλειος, και ότι αγαπάτε αυτό το πρόσωπο με τα όλα του.

Ζυγός

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας δουλεύοντας για τη δική σας αυτοεκτίμηση. Η σχέση σας θα ανθίσει περαιτέρω αν μπορέσετε να σταθείτε στα δικά σας πόδια.

Σκορπιός

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας με το να βγείτε λίγο έξω – όχι μακριά από τη σχέση σας, αλλά για να αναπτύξετε τα δικά σας ενδιαφέροντα, τα χόμπι και τις φιλίες, επιτρέποντας στο σύντροφό σας χώρο για να αναπνεύσει.

Τοξότης

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας με την επιβράδυνση! Πάρτε το χρόνο για να απολαύσετε εκεί που είστε μαζί, χωρίς συνεχώς να καλείτε το σύντροφό σας για να φτάσετε στο επόμενο ορίζοντα, τον επόμενο προορισμό, την επόμενη πρόκληση.

Αιγόκερως

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας αγκαλιάζοντας τον αυθορμητισμό. Εγκαταλείψτε την καθημερινή ρουτίνα σας τώρα. Προσφέρετε κάποιες εκπλήξεις, και να αποφύγετε τα χρονοδιαγράμματα.

Υδροχόος

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας μιλώντας από την καρδιά. Πείτε τα πράγματα που έχετε και πάντα θέλατε να πείτε. Κάντε μια επίσημη δέσμευση, αν μπορείτε, αλλά αν πραγματικά δεν θέλετε βεβαιωθείτε ότι ο συνεργάτης σας καταλαβαίνει το γιατί.

Ιχθύς

Ανανεώστε το ρομαντισμό σας κάνοντας κάποια σχέδια. Η ζωή δεν μπορεί απλά να σας παρασύρει μαζί για πάντα. Συνεργαστείτε για να καταλήξετε σε κάποιους κοινούς στόχους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

«Πάντα ήθελα καριέρα και τώρα που θέλω σχέση, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Τι να κάνω;»

In category Γυναίκα - Γάμος

Το πρόβλημα μου έχει να κάνει με τους ερωτικούς μου συντρόφους. Είναι 25 και ζω στο ε ...

Θέλει «ανοιχτή» σχέση; Μάθε τους κανόνες πριν τού απαντήσεις

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανοιχτή σχέση είναι ίσως παραπάνω δημοφιλής από ότι μπορεί να φαντάζεσαι και η σ ...

Η ακαταστασία του μου σπάει τα νεύρα! Πώς να τον πείσω να αλλάξει;

In category Γυναίκα - Γάμος

Μόλις μετακόμισες με το αγόρι σου και ανακάλυψες, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ...

Για πάντα μαζί ! Για πάντα …

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες …

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις !

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u