Σχέσεις και αστρολογική μαγεία!!

Σχέσεις και αστρολογική μαγεία!!


Όταν συναντάς κάποιον και η χημεία δουλεύει τη μαγεία της, υπάρχει περισσότερη αστρολογική συμβατότητα απ ‘ό, τι μόνο τα ζώδιά σας. Σίγουρα, αν έχετε συμβατά ζώδια, και οι δύο έχετε μια αρχή. Θα έχετε συμβατούς στόχους και προτιμήσεις σταδιοδρομίας. Μετράμε τη συμβατότητα με τα ζώδια μέσω των στοιχείων των ζωδίων. Τα ζώδια της φωτιάς είναι ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης και αυτά τα ενεργά συναρπαστικά ζώδια είναι πράγματι συμβατά μεταξύ τους. Τα ζώδια του αέρα, οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Υδροχόος, θα έχουν άριστη επικοινωνία μεταξύ τους.

Τα ζώδια του νερού, ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες, θα είναι συναισθηματικά εναρμονισμένα μεταξύ τους, ενώ τα ζώδια της Γης, ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως, θα μοιράζονται μια αμοιβαία επιθυμία για σταθερότητα και ασφάλεια. Αλλά αυτό μόνο δεν αρκεί για να εξασφαλίσει μια σχέση. Εκατομμύρια άνθρωποι μοιράζονται το ηλιακό σας ζώδιο και πολλά από αυτά θα ήταν εντελώς λάθος για σας. Ποτέ δεν θα συναντήσετε τα περισσότερα από αυτά, επειδή δεν θα υπάρχει άλλη σύνδεση στα ωροσκόπια σας.

Αυτή είναι η ουσία του θέματος – αν συναντήσετε κάποιον, τα ζώδια είναι ήδη εκεί και στα δύο ωροσκόπια σας. Έχετε ισχυρούς δεσμούς στους γενέθλιους χάρτες σας και όταν οι δεσμοί αυτοί τονιστούν από έναν πλανήτη που διέρχεται ή από τρεις, η σύσκεψη λαμβάνει χώρα. Το τι θα γίνει τελικά  -το αν δηλαδή βρήκατε αυτόν που περιμένατε ή όχι- εξαρτάται από αυτές τις διασυνδετικές πτυχές μεταξύ των γενεαλογικών σας γραφημάτων.

Ο ισχυρότερος παράγοντας μιας σχέσης μεταξύ των ζευγαριών είναι ο δεσμός μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης. Αυτός είναι συνήθως ένας ισχυρός δείκτης του γάμου και της εγκατάστασης στο σπίτι. Η Σελήνη είναι ο παράγοντας συγκίνησης σε οποιοδήποτε χάρτη, ο τόπος όπου χτίζουμε αναμνήσεις και ένα δικό μας σπίτι. Ο Ήλιος είναι ο πρωταρχικός μας στόχος στη ζωή.

Όταν συναντάμε κάποιον και ερωτευόμαστε, όλα τα συναισθήματα εμπλέκονται και ο πρωταρχικός στόχος μας γίνεται αυτό το άλλο άτομο. Η παραδοσιακή εκδήλωση αυτής της σχέσης μεταξύ των διαγραμμάτων είναι η Σελήνη στο γράφημα μιας γυναίκας και ο Ήλιος σε ένα διάγραμμα ενός άνδρα. Οι δύο θα είναι σε ισχυρή πτυχή, που σημαίνει πιθανό γάμο, και πώς αυτό θα λειτουργήσει για αυτούς εξαρτάται από τις πτυχές μεταξύ των δύο και τα σημάδια που βρίσκονται μέσα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u