Σχέσεις και αστρολογική μαγεία!!


Όταν συναντάς κάποιον και η χημεία δουλεύει τη μαγεία της, υπάρχει περισσότερη αστρολογική συμβατότητα απ ‘ό, τι μόνο τα ζώδιά σας. Σίγουρα, αν έχετε συμβατά ζώδια, και οι δύο έχετε μια αρχή. Θα έχετε συμβατούς στόχους και προτιμήσεις σταδιοδρομίας. Μετράμε τη συμβατότητα με τα ζώδια μέσω των στοιχείων των ζωδίων. Τα ζώδια της φωτιάς είναι ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης και αυτά τα ενεργά συναρπαστικά ζώδια είναι πράγματι συμβατά μεταξύ τους. Τα ζώδια του αέρα, οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Υδροχόος, θα έχουν άριστη επικοινωνία μεταξύ τους.

Τα ζώδια του νερού, ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες, θα είναι συναισθηματικά εναρμονισμένα μεταξύ τους, ενώ τα ζώδια της Γης, ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως, θα μοιράζονται μια αμοιβαία επιθυμία για σταθερότητα και ασφάλεια. Αλλά αυτό μόνο δεν αρκεί για να εξασφαλίσει μια σχέση. Εκατομμύρια άνθρωποι μοιράζονται το ηλιακό σας ζώδιο και πολλά από αυτά θα ήταν εντελώς λάθος για σας. Ποτέ δεν θα συναντήσετε τα περισσότερα από αυτά, επειδή δεν θα υπάρχει άλλη σύνδεση στα ωροσκόπια σας.

Αυτή είναι η ουσία του θέματος – αν συναντήσετε κάποιον, τα ζώδια είναι ήδη εκεί και στα δύο ωροσκόπια σας. Έχετε ισχυρούς δεσμούς στους γενέθλιους χάρτες σας και όταν οι δεσμοί αυτοί τονιστούν από έναν πλανήτη που διέρχεται ή από τρεις, η σύσκεψη λαμβάνει χώρα. Το τι θα γίνει τελικά  -το αν δηλαδή βρήκατε αυτόν που περιμένατε ή όχι- εξαρτάται από αυτές τις διασυνδετικές πτυχές μεταξύ των γενεαλογικών σας γραφημάτων.

Ο ισχυρότερος παράγοντας μιας σχέσης μεταξύ των ζευγαριών είναι ο δεσμός μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης. Αυτός είναι συνήθως ένας ισχυρός δείκτης του γάμου και της εγκατάστασης στο σπίτι. Η Σελήνη είναι ο παράγοντας συγκίνησης σε οποιοδήποτε χάρτη, ο τόπος όπου χτίζουμε αναμνήσεις και ένα δικό μας σπίτι. Ο Ήλιος είναι ο πρωταρχικός μας στόχος στη ζωή.

Όταν συναντάμε κάποιον και ερωτευόμαστε, όλα τα συναισθήματα εμπλέκονται και ο πρωταρχικός στόχος μας γίνεται αυτό το άλλο άτομο. Η παραδοσιακή εκδήλωση αυτής της σχέσης μεταξύ των διαγραμμάτων είναι η Σελήνη στο γράφημα μιας γυναίκας και ο Ήλιος σε ένα διάγραμμα ενός άνδρα. Οι δύο θα είναι σε ισχυρή πτυχή, που σημαίνει πιθανό γάμο, και πώς αυτό θα λειτουργήσει για αυτούς εξαρτάται από τις πτυχές μεταξύ των δύο και τα σημάδια που βρίσκονται μέσα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ανάμεσα στην πρώην και τη νυν. «Είμαι μπερδεμένος»

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω σχέση με μια κοπέλα εδώ και δύο χρόνια. Την αγαπάω αλλά πιστεύω ότι είχε «σβήσε ...

Στο… κυνήγι της προσωπικής ευτυχίας. «Πώς θα καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή μου;»

In category Σχέσεις - Αγάπη

Εντάξει έχω δουλειά, έχω σπίτι, έχω σχέση αλλά το τελευταίο διάστημα αναρωτιέμαι α ...

5 ραντεβού μετά και εκείνος εξαφανίστηκε. Πώς να το χειριστώ;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έβγαινα με έναν τύπο εδώ και αρκετό καιρό και περνούσαμε τέλεια στα 5 ραντεβού μας. ...

10+5 συνήθειες που βλάπτουν κάθε σχέση. Εσύ ποιες κάνεις;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τα περισσότερα ζευγάρια τσακώνονται για το παραμικρό αλλά, στην πλειονότητα των φ ...

Η δύναμη της… πρώην! Γιατί δεν μπορώ να αποφύγω τον ανταγωνισμό;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι έχουμε πρώην αλλά δεν διατηρούμε όλοι επαφές μαζί τους. Οι ερωτικές σχέσεις α ...

Τα βήματα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού: Πώς θα της μείνει αξέχαστο;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω άλλες 2 μεγαλύτερες αδερφές και άλλον έναν μικρότερο αδερφό. Είμαι σε μια ηλικί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u