Σχέση με Χωρισμένο: Το Ζώδιο του Ανδρός Και Τι Σημαίνει


Κριός: Ένας χωρισμένος άντρας Κριός φαίνεται να έχει ανακαλύψει την ελευθερία του μετά τον χωρισμό. Ενώ μπορεί να έχετε μια σχέση πάθους μαζί του, είναι δύσκολο να δεσμευτεί σοβαρά. Συνήθως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η προηγούμενη σχέση του, αφού απολαμβάνει την απελευθέρωσή του.

Ταύρος: Με έναν χωρισμένο Ταύρο, η σχέση σας απαιτεί πολύ δουλειά. Ο Ταύρος δεν χωρίζει εύκολα και φέρει τραύματα από τον προηγούμενο χωρισμό του. Θέλει να δεσμευτεί, αλλά μετά την προηγούμενη αποτυχημένη σχέση, θα είναι επιφυλακτικός.

Δίδυμοι: Ο Δίδυμος εμφανίζει κυνικό χαρακτήρα και συχνά προσπαθεί να δείχνει αδιαφορία για τον χωρισμό του. Αλλά αυτό είναι καθαρά αυτοάμυνα. Όταν αγαπάει, τότε αγαπάει πραγματικά, αλλά θα έχει πάντα την πρώην στο μυαλό του.

Καρκίνος: Ο χωρισμένος Καρκίνος μπορεί να πληγώνεται από τον χωρισμό, αλλά αν είναι μαζί σας, αυτό σημαίνει ότι έχει ξεπεράσει το παρελθόν. Δεν θα τον απασχολεί πολύ η προηγούμενη σχέση του.

Λέων: Ο χωρισμένος Λέων μπορεί να έχει πληγωθεί πολύ από τον χωρισμό. Ωστόσο, αν έχει επιλέξει να είναι μαζί σας, τότε σημαίνει ότι σας θεωρεί ξεχωριστή. Θα σας αφιερώσει προσοχή και υπερηφάνεια.

Παρθένος: Ο χωρισμένος Παρθένος είναι ένας άνθρωπος εργένης που δεν έχει τραύματα από προηγούμενες σχέσεις. Είναι ώριμος και δεν ασχολείται πολύ με το παρελθόν, ενώ εστιάζει στη σχέση μαζί σας.

Ζυγός: Ο Ζυγός είναι δύσκολο να είναι μόνος μετά από έναν χωρισμό και συνήθως επιδιώκει γρήγορα μια νέα σχέση. Μπορεί να διατηρεί φιλική σχέση με την πρώην, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να την επαναφέρει στη ζωή του.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός θα μιλάει πολύ για την πρώην σχέση του και θα την συγκρίνει μαζί σας. Μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ιδιαίτερη, αλλά θα πρέπει να αντέξετε τη σύγκριση.

Τοξότης: Ο Τοξότης είναι ανοιχτός σε νέες σχέσεις μετά τον χωρισμό του, αλλά πρέπει να προσέχετε γιατί μπορεί να επιστρέψει στην προηγούμενη σχέση.

Αιγόκερως: Ο χωρισμένος Αιγόκερως μπορεί να φαίνεται απόλυτος και δύσκολος όσον αφορά τις σχέσεις. Αλλά αν αποφασίσει να είναι μαζί σας, τότε σας έχει επιλέξει και είναι αφοσιωμένος.

Υδροχόος: Ο Υδροχόος μπορεί να έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις μετά τον χωρισμό. Μπορεί να μην επιστρέψει στην προηγούμενη σχέση, αλλά επίσης δεν είναι ασφαλές ότι θα δεσμευτεί μαζί σας.

Ιχθείς: Ο Ιχθύς μπορεί να διατηρεί φιλική σχέση με την πρώην και να έχει ανοιχτό μυαλό για επανασύνδεση. Αγαπάει όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του. Πρέπει να είστε προσεκτικοί για να εξακριβώσετε τι είναι πραγματικά.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u