Σέξι ώριμη γυναίκα!!

Σέξι ώριμη γυναίκα!!


“Δεν υπάρχει τίποτα τραγικό στο να είσαι 50. Όχι εκτός αν προσπαθείς να είσαι 25.” – Μίλησε ο Joe Gillis στην Norma Desmond στην ταινία “Sunset Boulevard.” (Λίγο αργότερα τον πυροβόλησε).
Πολλές γυναίκες προκαλούν έκπληξη στο πόσο γρήγορα έχουν περάσει τα χρόνια και πόσο γρήγορα γλιστράει ο παλιός «πατέρας χρόνος». Μπορεί να είναι μια αποκάλυψη για να δείτε πόσο οι συνομήλικοί σας αναζητούν αυτές τις μέρες.
Σε στιγμές οδυνηρής ειλικρίνειας, αναγκάζετε να παραδεχτείτε τις επιπτώσεις του χρόνου στο πρόσωπό σας και ίσως το νιώθετε στα γόνατά σας με κάθε βήμα που παίρνετε.
Σε αντίθεση με την Norma, το τελευταίο πράγμα που μπορεί να είναι έτοιμο είναι ο κόσμος με τα ραντεβού.
Όταν αισθάνεται συχνά ότι κοιτάζοντας στον καθρέφτη είναι μια σημαντική πράξη θάρρους, μπορεί να φαίνεται γελοίο να θεωρήσετε ότι μπορείτε πραγματικά να αισθανθείτε σέξι ως ώριμη γυναίκα. Η απλή σκέψη μπορεί να φαίνεται γελοία.
Υπάρχει επίσης ένα πολιτιστικό φαινόμενο που ορίζει τις γηράσκουσες γυναίκες ως “παλιούς” και γηράσκοντες ως “διακεκριμένους”. Είναι σχεδόν αρκετό για να σας κάνει να θέλετε να “δράσετε” όπως η Norma Desmond.
Πολλοί ώριμοι άνδρες ενδιαφέρονται επίσης και μπορούν να προσελκύσουν νεότερες γυναίκες. Μπορεί να αισθάνεστε εκφοβιστική, μη αυθεντική ή τρομακτική για να εκφράσετε τη σαγηνευτική σας πλευρά.
Το σεξουαλικό είναι περισσότερο για τη στάση από την εμφάνιση.
Είναι δίκαιο να πούμε ότι έχουμε δει όλοι γυναίκες που δεν είναι οι νεώτερες ή οι πιο όμορφες, αλλά έχουν διαχρονικό σεξουαλικό ενδιαφέρον.
Δεν σας προτείνω να ασχολείστε με μια σέξι εμφάνιση (που πραγματικά μπορεί να γερνάει). Πρόκειται για την αίσθηση άνεσης στο δέρμα σας για να μεταφέρετε μια εικόνα που είναι θηλυκή, αυθεντική και συναρπαστική.
Έχοντας καλά κερδισμένη εσωτερική εμπιστοσύνη είναι μια καλή αρχή. Ορίσατε τον τόνο για τον τρόπο που θέλετε οι άλλοι να σας μεταχειριστούν από το πόσο θα σεβαστείτε και εκτιμήστε τον εαυτό σας.
Ακόμα κι αν είναι σέξι δεν είναι μόνο για την εμφάνιση, θέλετε την εξωτερική εμφάνισή σας να είναι η πιο κολακευτική αντανάκλαση του ποιος είσαι.
Ξεκινήστε με μια βασική προσέγγιση. Δεν είναι καιρός να εστιάσετε στα ελαττώματα ή τις αδυναμίες σας. Αντίθετα, τώρα είναι η στιγμή να δώσετε τον εαυτό σας πίστωση όπου οφείλεται.
Εξετάστε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας.
Κοιτάξτε βαθιά στον καθρέφτη και δείτε τον εαυτό σας πέρα από τις ρυτίδες.
Ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι συνηθέστερα παρατηρούν και σας συγχαίρουν;
Για παράδειγμα, πολλές γυναίκες στη μέση ζωή και πέρα έχουν μεγάλα πόδια. Τι λέτε για να βγάλετε τα λογικά παπούτσια για να πετάξετε ένα πανέμορφο ζευγάρι τακούνια για μια βραδιά έξω στην πόλη;
Έχετε υπέροχα μάτια ή ένα φιλόξενο χαμόγελο; Εξετάστε πώς μπορείτε να βελτιώσετε το βλέμμα σας με μακιγιάζ, νέα σκιά ματιών ή με λεύκανση των δοντιών.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Act like a cat!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Σχεδόν δεν υπάρχει γυναίκα που δεν λατρεύει τις γάτες. Ακόμα και όσες γυναίκες δεν ...

Οι απαραίτητοι άντρες για την ζωή σου πριν τα 30!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Έχουμε ξεφύγει από εκείνη την εποχή που οι γυναίκες παντρευόντουσαν τον ένα και μο ...

Κάν’ τον να σε αγαπήσει κεραυνοβόλα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Λοιπόν, οι επιστήμονες επιμένουν: σε μόλις 5 δευτερόλεπτα αποφασίζει ένας άνθρωπος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u