Σημάδια συναισθηματικής σχέσης…

Σημάδια συναισθηματικής σχέσης…


Αυτό που ακολουθεί είναι μια γρήγορη μετάβαση από αυτό που κάθε είδος εξαπάτησης σημαίνει μαζί με τα συνοδευτικά χαρακτηριστικά. Αναγνωρίζω ότι ορισμένα από αυτά τα υλικά θα σας χτυπήσουν ως προφανή. Ακόμα, είναι σημαντικό να τα επανεξετάσουμε όλα προκειμένου να διευκρινίσουμε τι συμβαίνει.

Επιπλέον, ορισμένες από αυτές τις συμπεριφορές μπορεί να είναι σε αντίθεση μεταξύ τους. Η αλήθεια είναι ότι η εξαπάτηση δεν είναι ποτέ η ίδια στις σχέσεις επειδή κάθε κατάσταση είναι διαφορετική.

1) Οι συναισθηματικές ανάγκες συναντώνται αλλού

Ένα ενδεικτικό σημάδι μιας συναισθηματικής σχέσης είναι όταν οι συναισθηματικές ανάγκες ενός συντρόφου συναντώνται έξω από την πρωταρχική σχέση.

2) Περισσότερη προσοχή στην προσωπική εμφάνιση

Αν κάποιος σύντροφος ξοδεύει περισσότερο χρόνο για να περιποιηθεί τον εαυτό του με τρόπους που δεν έχουν ιστορικά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι βάζουν το καλύτερο δυνατό πόδι προς τα εμπρός για κάποιον άλλο και όχι για εσάς.

3) Αυξάνεται ο χρόνος μακριά από το σπίτι

Μια ένδειξη ότι ο σύντροφός σας έχει μια συναισθηματική σχέση είναι όταν περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μακριά από το σπίτι. Μερικές φορές ο σύντροφός σας θα σας πει με ποιον είναι μαζί και χρησιμοποιεί την ετικέτα “φίλοι” για να περιγράψει αυτή τη σχέση.

4) Συναισθηματική Ανάκληση

Εάν ο σύντροφός σας φαίνεται απομακρυσμένος και αποσυνδεδεμένος από εσάς, αλλά χαρούμενος όταν αλληλεπιδρά με τον “φίλο” του, σχεδόν σαν να έχει διαφορετική προσωπικότητα – θεωρείται αυτό ένα σημαντικό προειδοποιητικό σημάδι της συναισθηματικής απιστίας.

5) Προστασία των ηλεκτρονικών επικοινωνιών

Ο συνεργάτης σας φυλάσσει το τηλέφωνο, τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες μορφές ηλεκτρονικής επικοινωνίας; Ίσως θελήσετε να αναρωτηθείτε γιατί. Υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να υπάρξει απιστία.

6) Αναφέρεται σε εσένα με λάθος όνομα

Εάν ο σύντροφός σας σας αποκαλέσει με ένα όνομα διαφορετικό από το δικό σας και τυχαίνει να είναι ο «φίλος» του, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι της συναισθηματικής απιστίας. Συνήθως, αυτό θα συμβεί περισσότερο από μία φορά.

7) Ενεργώντας πιο συναισθηματικά

Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι η συναισθηματική τους σχέση προκαλεί τις περιοχές διέγερσης του ιππόκαμπου που ευθύνονται για τη συναισθηματική έξοδο. Ονομάζεται “συναίσθημα πιο ζωντανό” και πρέπει να είστε επιφυλακτικοί για αυτό.

8) Ενεργώντας ως μυστικοπαθής

Εάν αισθάνεστε ότι η μητέρα σας κρατάει μυστικά, είναι πιθανό να υπάρξει μια συναισθηματική υπόθεση. Ένα ενδεικτικό σημάδι είναι ότι βρίσκονται ψέματα σχετικά με την τύχη τους.

9) Νέα ρούχα, κοσμήματα και αναμνηστικά

Τα άτομα που ασχολούνται με συναισθηματικές υποθέσεις παίρνουν συχνά μπιχλιμπίδια ο ένας για τον άλλον. Αυτά τρέχουν το φάσμα από νέα πουκάμισα μέχρι κοσμήματα σε μικρά αναμνηστικά. Αν το άτομο με το οποίο έχετε κάποιο από αυτά τα στοιχεία και δεν έχετε καλή (ειλικρινή) εξήγηση σχετικά με το πού προέρχεται, θα πρέπει να ξεκινήσετε τα κουδούνια συναγερμού σας.

10) Σας συγκρίνει με άλλο άτομο

Εάν ο σύντροφός σας λέει πράγματα όπως: Γιατί δεν μπορείτε να μοιάζετε περισσότερο (συμπληρώστε κενό) πρέπει να ανησυχείτε πολύ. Αυτό σημαίνει ότι κάνουν απευθείας τη σύγκριση μεταξύ σας και του ατόμου με το οποίο έχουν συναισθηματικά μια υπόθεση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//