Σκορπιός Ετήσιο Ωροσκόπιο 2020


Έτος 2020

Εσωτερική ταραχή και μικροφοβίες, που σας αλλάζουν τελείως την ψυχολογία. Βιώνεται διαφοροποιήσεις που φτάνουν στο σημείο να ενοχλούν το υποσυνείδητο σας και να κάνετε περίεργα σενάρια. Αυτό γίνεται επειδή ο κυρίαρχος σας πλανήτης, ο Πλούτωνας, βρίσκεται στον Αιγόκερω , δίνοντας την συγκεκριμένη φύση του ζωδίου, σε συνδυασμό με την ποιότητα του Σκορπιού.

Η όψη που γίνεται είναι σε ευνοϊκή θέση, οπότε δεν φοβόμαστε μια αρνητική αντίδραση, αλλά επειδή με αυτόν τον πλανήτη, δεν ξέρεις τι να περιμένεις, σε σημαντικές αποφάσεις, φροντίστε να έχετε κοντά σας πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης σας.  Από την άλλη με τον Ουρανό απέναντι σας, έστω κι αν είναι στις αρχικές μοίρες, δεν παύει να σας φέρνει μια αναστάτωση.

Ο Άρης φεύγει τελικά από το ζώδιο σας και θα αποχωρήσει εντελώς στις 3/1/2020 . Έτσι, με την αποχώρηση του, να είστε έτοιμοι να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στα σχέδια σας, χωρίς ταραχές, σαν να είστε έτοιμοι, για τα δυο επόμενα χρόνια της ζωής σας.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(23 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός απέναντι από το δεκαήμερο σας, φέρνει γρήγορες ή απροσδόκητες αλλαγές στη ζωή σας που θα μπορούσαν να σας κάνουν να αισθανθείτε στην άκρη μερικές φορές. Η σταθερότητα και η ασφάλεια ενδέχεται να είναι ελλιπείς. Η ένταση μπορεί να αυξηθεί λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων ή από άλλα άτομα να αλλάξουν τη συμπεριφορά ή τη στάση τους απέναντί σας. Το κλειδί για την αντιμετώπιση αυτής της διατάραξης της ενέργειας είναι η ανοικτά μυαλά και η προθυμία να προσαρμοστούν γρήγορα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Στις 26 Δεκεμβρίου 2019 η έκλειψη Ηλίου, πρόκειται να σας ωφελήσει αρκετά. Η επιρροή της είναι έντονη πάνω σας. Ως προοπτική, φαίνεται  πως θα συνεχίσει την “καλή δουλειά”της κι ευτυχώς, είστε μέσα στους ωφελημένους. Προετοιμαστείτε για συναρπαστικά πράγματα.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Στο τετράγωνο του ο Κρόνος, γίνεται απαιτητικός, αλλά και απόλυτα δίκαιος, με όσους τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Και ομολογουμένως, οι Σκορπιοί, είναι άτομα με ισχυρή αντίληψη και σεβασμό.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου, γίνεται στα οικονομικά από άλλους, με αποτέλεσμα να έχετε μια αγωνία, για το τι μέλει γενέσθαι. Θα σας αγκαλιάσει-ευτυχώς-μια αυτοπεποίθηση, η οποία θα καταστεί θετική, για την αντιμετώπιση των θεμάτων σας. Μια αρσενική συμμαχία είναι ευνοϊκή αυτό το διάστημα, για εκκρεμότητες και αμοιβές.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας στη σύνοδο του  με τον Κρόνο ακριβώς στις 21 Δεκεμβρίου, φαινομενικά θα προκαλέσει αγωνία και στενοχώρια. Πρακτικά όμως, είναι ένα δίδυμο που αλληλοβοηθιέται στην καταξίωση. Απλώς μιλάει για περιορισμένη σπατάλη και αξιοποίηση οικονομικών πόρων.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(2 – 11 Νοεμβρίου) 

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η έκλειψη Σελήνης, γίνεται στον τρίτο σας οίκο. Αναφορικά, είναι ο οίκος των συγγενών, του δημοσίου, των επικοινωνιών, των μετακινήσεων. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα, κάνοντας επαφές με ανθρώπους ισχυρούς και πλούσιους.

Όλο το χρόνο: Ο Ποσειδώνας, σε θετική για το ζώδιο σας όψη, χαρίζει ευαισθησία, διαίσθηση και φιλανθρωπία. Η πνευματική πορεία, θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευεργετική. Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει πως πρέπει να εγκαταλείψετε την υλική άνεση και την ασφάλεια σας.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δίας εδώ, θα διευκολύνει τις επαφές που θέλετε να κάνετε με σημαντικούς ανθρώπους. Η υγεία και η ζωτικότητα, δείχνει αρκετά καλή. Το διάστημα είναι αρκετά ευνοϊκό, να επικοινωνήσετε για θέματα συμφέροντος.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Στις  Ιουνίου, η έκλειψη Σελήνης, δεν είναι καλή για σχέσεις που δεν πάνε καλά, είναι όμως για όφελος, από άλλους. Κυρίως σε πράγματα αξίας. Η εξέλιξη μιας σχέσης, θα εξαρτηθεί από το αν έχει γερές βάσεις ή όχι.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Μπορείτε να ποντάρετε στην καλή σας τύχη, στις 5 Ιουλίου, στην έκλειψη της Σελήνης. Σημαντικές γνωριμίες θα μπουν στη ζωή σας, που θα παίξουν υποστηρικτικό ρόλο.

16 Σεπτέμβριος έως 27 Οκτώβρη: Ο Ποσειδώνας εξάγωνο Δίας δίνει τα φώτα του σε δημιουργίες και σε καλή σχέση με τα παιδιά-για όσους είναι γονείς. Παρουσιάζονται ευκαιρίες ανάπτυξης και μια τάση για βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(12 – 22 Νοεμβρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Πλούτωνας με την όψη εξαγώνου στο 10ήμερο σας, δείχνει να σας επηρεάζει ιδιαίτερα καλά και αποφασιστικά. Νοιώθετε δύναμη και ζωτικότητα. Αισθάνεστε πως μπορεί να τα βάλετε με πολλές και πολλούς. Αρκεί να είναι μόνο μια αίσθηση και να μη γίνει πραγματικότητα. Έντονες σχέσεις, με βαθιά αισθήματα που σας συνοδεύουν όλο αυτό το διάστημα, κι ακόμη περισσότερο.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Πάθος, όρεξη για ζωή, έρωτας, δουλειά.  Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα που ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου σας κάνει να θέλετε να κάνετε, όσα δεν είχατε μπορέσει έως τώρα.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα στις 30 Ιουνίου, μπορεί να φέρει επιχειρηματική επιτυχία, πλούτο, ταξίδια, προώθηση στην εργασία ή καλύτερη καριέρα. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη ζωή άλλων ανθρώπων. Τόση θα είναι η δύναμη σας και η ικανότητα σας.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας  με τον Πλούτωνα δίνει το τελευταίο “χτύπημα”στις 12 Νοεμβρίου. Συνήθως λένε, πως το τελευταίο “χτύπημα”του πλανήτη, καθορίζει την κατάσταση. Έτσι, προκύπτει το θετικό αποτέλεσμα για το δικό σας δεκαήμερο, με επιτυχία, ευημερία και τεράστια δύναμη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u