Συμβουλή για ένα καλό μήνα

Συμβουλή για ένα καλό μήνα


ΚΡΙΟΣ

Η κοινωνικότητά σας χτυπάει κόκκινο αυτό το διάστημα, όμως υπάρχουν μέρες κατά τις οποίες έχετε έντονη τάση για απομόνωση και ενδοσκόπηση. Η ενασχόληση με τις τέχνες, όποια μορφή της και αν σας αρέσει, το διάβασμα ή η αναβάθμιση της μόρφωσής σας ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα και θα κάνουν το Δεκέμβριο ιδιαίτερα ευχάριστο.

ΤΑΥΡΟΣ

Τάσεις καλώς εννοούμενης φυγής σας χαρακτηρίζουν αυτόν το μήνα, ιδιαίτερα κοντά στα Χριστούγεννα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μία γρήγορη απόδραση εκείνες τις ημέρες. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το γρήγορο ταξίδι για την ξεκούρασή σας αλλά και γενικότερα την αποσυμφόρησή σας από την ένταση των ημερών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ρουτίνα σας έχει κάνει να ασφυκτιάτε, γεγονός που σας προκαλεί έντονο εκνευρισμό και σας ωθεί σε ατέλειωτες διασκεδάσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Εντάξτε τη μουσική στην καθημερινότητά σας, ούτως ώστε να κατευνάσετε τα νεύρα σας και να βελτιώσετε την απόδοσή σας σε όλους τους τομείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε την ανάγκη να βγείτε, να γνωρίσετε κόσμο ή να δείτε φιλικά σας πρόσωπα, και πιο συγκεκριμένα χρειάζεστε τώρα στη ζωή σας ανθρώπους που διεγείρουν ταυτόχρονα το πνεύμα σας. Αν είστε γονείς, θα περάσετε περισσότερες και ποιοτικότερες στιγμές με τα παιδιά σας, κάτι που δεν είχατε τη δυνατότητα να προσφέρετε το προηγούμενο διάστημα.

ΛΕΩΝ

Εστιάζετε την προσοχή σας σε ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια και στο χώρο του σπιτιού, κυρίως ως προς το πώς θα γίνει ό, τι σχετίζεται με αυτά τα δύο πιο αρμονικό. Αν μέσα στο Δεκέμβριο ασχοληθείτε συστηματικά με αυτούς τους τομείς, θα σας κάνει πολύ καλό και θα σας επιτρέψει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναπτύσσετε έντονα και ρομαντικά συναισθήματα, καθώς έχετε έντονα την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν μέσα στο Δεκέμβριο καταπιαστείτε με αυτό, τότε θα μπορέσετε πραγματικά να αναγεννήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Κάθε μορφής θέαμα θα λειτουργήσουν απόλυτα ευεργετικά για την πνευματικότητα και τον ψυχισμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Όσα περισσότερα πρόσωπα ανακατεύονται στην καθημερινότητά σας, τόσο μεγαλύτερη σύγχυση σας προκαλούν, σε συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο. Καλό θα ήταν να περιορίσετε την κοινωνικότητά σας μέσα στο Δεκέμβριο, κρατώντας κοντά σας μόνο εκείνα τα πρόσωπα που γνωρίζετε, εμπιστεύεστε και αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στρέφετε την προσοχή σας στις προσωπικές σας ανάγκες και την ατομική σας ανανέωση. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε μία αναβάθμιση που σχετίζεται με τον τεχνολογικό χώρο (π.χ. Αλλαγή υπολογιστή, παρακολούθηση σεμιναρίου για υπολογιστές κ.ο.κ.). Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο που θα έχετε μέσα στις γιορτές για να οργανώσετε τα οικονομικά σας, θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα στο Δεκέμβριο θα αναζητήσετε τρόπους να επεκταθείτε ακόμα περισσότερο στον οικονομικό τομέα, αξιοποιώντας τις επιτυχίες που σημειώσατε εκεί μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Βγείτε, διασκεδάστε και χαρείτε τόσο με φίλους, όσο και με οικογένεια και σύντροφο, καθώς τώρα μπορείτε να το κάνετε χωρίς να το σκεφτείτε δύο και τρεις φορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου εισέρχεται και φέρνει μαζί του την κούραση όλου του έτους, καθώς σας βρίσκει με μειωμένη ζωτικότητα και πνευματική κόπωση. Αποσυρθείτε από τις υπερβολικές κοινωνικότητες και προτιμήστε να κάνετε πράγματα που θα εξασφαλίσουν πρωτίστως την ψυχική και δευτερευόντως τη σωματική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ενθουσιασμός που επιδεικνύετε στα επαγγελματικά σας έχει πυροδοτηθεί από ορισμένες επιτυχίες που σημειώσατε στο διάστημα που προηγήθηκε, αλλά είναι σημαντικό να εξασφαλίζετε και προσωπικό χρόνο, βγαίνοντας με φίλους, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να σας κάνει ακόμα πιο παραγωγικούς.

ΙΧΘΥΣ

Νιώθετε τεράστια καταπόνηση από την εργασία σας, κυρίως πνευματικά, και ο μοναδικός τρόπος να την αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά είναι να απομονωθείτε ώστε να μπορέσετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας χωρίς περιττούς αντιπερισπασμούς. Πολύτιμοι βοηθοί σε αυτό, θα είναι τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία πάντα σας ανεβάζουν και σας βοηθούν να ξεχνάτε τις δυσκολίες.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Κριέ παίξε μπαλίτσα Την εβδομάδα αυτή θα σου κολλάν κάτι ιδέες στο μυαλό, που ενώ μ ...

Astro-Μηνύματα από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μια σχετικά ουδέτερη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή. Η διάθεσή μας θ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μετά από την έντονη Πανσέληνο στον Κριού που βιώσαμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας πο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Έντονα συναισθηματική θα είναι η 3η εβδομάδα του μήνα, και αυτό γιατί η Πανσέληνος ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Κριέ που τον πας το δυναμίτη Θέλεις να αλλάξει το τοπίο στα ερωτικά σου, που μοιάζε ...

Astro-Μηνύματα από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Η Πανσέληνος βάζει στη διαδικασία, εκείνους που ανήκουν στο τέλος του  2ου και αρχέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u