Συμβουλή για ένα καλό μήνα Ιανουάριος 2019

Συμβουλή για ένα καλό μήνα Ιανουάριος 2019


ΚΡΙΟΣ

Η σκέψη σας θα λειτουργεί με κεκτημένη ταχύτητα. Χειριστείτε το σωστά, ώστε να ρυθμίσετε πολλά θέματα που σας απασχολούν ταυτόχρονα και πιθανότατα σας προκαλούν εκνευρισμό. Προχωρήστε σε πράξεις μόνο όταν θα έχετε καθαρή σκέψη. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται αν έχετε κάποιο τροχοφόρο. Αποφύγετε να αναπτύξετε μεγάλες ταχύτητες, καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχήματα.  Σε καμία περίπτωση μην ξεκινήσετε συζητήσεις, αν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα γνωριμία θα σας αναστατώσει όμορφα και με περιπετειώδη τρόπο αλλά ταυτόχρονα θα σας κάνει να μη θέλετε να τελειώσει. Θα γίνετε αρκετά σπάταλοι, κυρίως για την περιποίηση της εξωτερικής σας εμφάνισης. Από την άλλη, θα νιώθετε ανικανοποίητοι, χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Δείξτε προσοχή σε κάτι το οποίο μπορεί να σας απογοητεύσει και μην το αφήσετε να σας καταβάλει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μεγάλη δραστηριοποίηση και σημαντικές ευκαιρίες σας περιμένουν, αδράξτε τις και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Προσπαθήστε να μην γίνεστε υπερβολικοί και αλαζονικοί. Διαχειριστείτε έξυπνα την επιτυχία σας ώστε να μη γίνεστε δυσάρεστοι στο περιβάλλον σας. Όσο μπορείτε, αποφύγετε να μπείτε καυγάδες ή φορτισμένες ατμόσφαιρες, διότι μπορεί να σας παρασύρει ο εκνευρισμός, οδηγώντας σας σε λάθος πράξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι νέο έρχεται να σας ταράξει γλυκά, προκαλώντας τη λογική σας να υποκλιθεί τον έρωτα. Επίσης, είναι ένα καλό διάστημα να ασχοληθείτε με αλλαγές που σχετίζονται με την εμφάνισή σας. Δεν αποκλείεται αρκετές φορές μέσα στο μήνα να έχετε μία αίσθηση υπεροψίας σε ό,τι κάνετε, ωστόσο προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ για να αποφύγετε περιττές συγκρούσεις. Ασχοληθείτε με την επέκταση του πνευματικού σας ορίζοντα, σε νέα ακούσματα μουσικής που μπορεί να σας “ταξιδέψουν”.

ΛΕΩΝ

Με οργάνωση και φαντασία, ξεκινήστε να υλοποιήσετε νέα σχέδια, τα οποία είχατε εδώ και καιρό σε αναμονή. Σκεφτείτε λογικά και διατηρήστε στάση υπομονής και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Προσπαθήστε να αποφύγετε να σκέφτεστε και να πράττετε εν θερμώ. Αυτός ο μήνας είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με πνευματικές δραστηριότητες που σχετίζονται κυρίως με την τεχνολογία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιανουάριος ενδείκνυται για την ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων σε επικοινωνιακό επίπεδο. Μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε συνομιλίες που είχαν παγώσει, προκειμένου να τελειώσετε ό, τι είχατε αφήσει στη μέση. Μην προκαλείτε ένταση διότι όλη αυτή η κατάσταση βλάπτει και εσάς και τους γύρω σας. Εστιάστε στον εμπλουτισμό της φαντασίας σας, με οποιονδήποτε τρόπο (ταινίες, βιβλία, παραστάσεις κ.ο.κ.).

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να ξεκινάτε κάθε μέρα σας με ηρεμία και όμορφη διάθεση, κάνοντας κάτι δημιουργικό που να ικανοποιεί την αισθητική σας. Η φαντασία και το μυαλό σας θα βρίσκονται σε αρμονία, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε αυτόν το μήνα να κάνετε πράγματα τόσο για εσάς, όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην επιτρέψετε στην αλαζονεία και στο σαρκασμό να εμπλακούν εδώ. Μπορείτε επιπλέον να ασχοληθείτε με θρησκευτικά/πνευματικά θέματα ή με τις παραδόσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήστε τη δεδομένη χρονική περίοδο, αφού ευνοούνται ζητήματα που σχετίζονται με την ύλη, ενώ ταυτόχρονα είναι μια καλή ευκαιρία να φλερτάρετε. Οι συνθήκες βοηθούν στην υλοποίηση των στόχων σας, αλλά διαχειριστείτε το ψύχραιμα και χωρίς να προκαλείτε την αντίδραση των γύρω σας επιδεικνύοντας την επιτυχία σας. Εκτονώστε την περισσή ενέργειά σας πηγαίνοντας για τρέξιμο ή επιλέγοντας κάποιου άλλου είδους άσκηση που σας ταιριάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιανουάριος σάς προσφέρει τεράστια ποσά τύχης και εσείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τα αφήσετε αναξιοποίητα. Είναι μια καλή περίοδος για να λάβετε και να δώσετε δώρα, παντός μορφής. Μπορεί να νιώσετε μια θλίψη, απότοκη των γιορτών, αλλά σύντομα θα περάσει. Δείτε μια ρομαντική ταινία ή ακούστε τη μουσική που σας ηρεμεί, ενώ είναι σημαντικό  να περιορίσετε τα έξοδά σας γιατί θα είναι περισσότερα από τα έσοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πραγματοποιήσετε όμορφες συζητήσεις οι οποίες αναμένεται να σας επηρεάσουν βαθιά και να αγγίξουν την ψυχή σας. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας (αν έχετε) ή με νεότερα άτομα του περιβάλλοντός σας, ενώ είναι ένας καλός μήνας να φροντίσετε το κατοικίδιό σας (αν έχετε). Αποφύγετε συζητήσεις που έχουν αρνητική επίδραση στο νευρικό σας σύστημα. Μην εμπλακείτε σε κανενός είδους καυγά, διότι μπορεί να χαλάσει όλο το μήνα σας. Εκτονώστε την έντασή σας με τζόγκινγκ ή με κάποια άλλη γρήγορη άσκηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να ξεκινήσετε να δραστηριοποιείστε πιο δυναμικά στο ερωτικό κομμάτι, προσεγγίζοντας με περισσότερη αυτοπεποίθηση τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε. Είναι ένας καλός μήνας επίσης για να ασχοληθείτε και με τα υλικά αγαθά, ανεξαρτήτως τομέα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις έντονα φορτισμένες συζητήσεις, προτιμώντας αντίθετα ασχολίες που επικεντρώνονται στην εγκεφαλική ανάπτυξη ή στην ψυχαγωγική τεχνολογία.

ΙΧΘΥΣ

Ιανουάριος: ηρεμία, γαλήνη και ταξίδι. Ασχοληθείτε με την τέχνη, επιλέγοντας εσείς το είδος που σας καλύπτει περισσότερο αυτήν την περίοδο. Μπορεί ο ρομαντισμός σας να σας κρατάει ξύπνιους κάποιες φορές, όμως η αϋπνία μπορεί να σας προκαλέσει εκνευρισμό. Όταν νιώθετε έτσι, φροντίστε να απομονώνεστε, ώστε να μην στρέψετε τα νεύρα σας προς τη λάθος κατεύθυνση. Εκτονωθείτε με δουλειές του σπιτιού ή παρακολουθώντας κάτι ψυχαγωγικό.

Από την Σταυρούλα ΚαστρίνηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 18/8 – 25/8/2019

In category Astrology News

Αέρα ανανέωσης θα φέρει αυτή η εβδομάδα σε όλους μας, μιας από το ξεκίνημα αλλά και ...

Astro-Μηνύματα από 18/8 – 25/8/2019

In category Astrology News

Κάπου εδώ το φετινό καλοκαίρι βαδίζει προς τις τελευταίες ημέρες του, αφήνοντάς μα ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 18/8 – 25/8/2019

In category Astrology News

Κριέ αμετανόητε Κινδυνεύεις ερωτικά να μείνεις μετεξεταστέος, εάν δε βάλεις το μυ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 11/8 – 18/8/2019

In category Astrology News

Το καλό του πρόσωπο θα μας δείξει αυτή την εβδομάδα ο Αύγουστος, καθόλου τυχαία μια ...

Astro-Μηνύματα από 11/8 – 18/8/2019

In category Astrology News

Την εβδομάδα αυτή, λίγο έως πολύ, όλοι θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε περισσότερο, να ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 11/8 – 18/8/2019

In category Astrology News

Κριέ φίλε Σταμάτα να πηγαίνεις πέρα δώθε και να κάνεις σαν αμάμητος, γιατί τα πράγμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//