Τα μυστικά της Αφροδίτης…

Τα μυστικά της Αφροδίτης…


Ένα βασικό σημάδι πως είστε γεμάτοι από ερωτισμό και αγάπη είναι το πού βρίσκεται η Αφροδίτη τη στιγμή της γέννησής σας. Η Αφροδίτη είναι γνωστή ως Θεά της Αγάπης, εξ ου και το όνομα. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τις ιδιότητες της αγάπης, του ρομαντισμού, της αισθησιασμό, του πολιτισμού, της ομορφιάς, της στοργής και της κοινωνικής ελκυστικότητας. Ο Πλανήτης Αφροδίτη είναι επομένως προεξέχων στις πτυχές της αγάπης. Επηρεάζοντας τον τρόπο που προσελκύετε την αγάπη καθώς και τον τρόπο που ενεργείτε σε μια σχέση.

Μερικές φορές σε ένα άτομο η Αφροδίτη του θα είναι στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο,  αλλά μπορεί επίσης να είναι διαφορετικό. Όμως το ζώδιο της Αφροδίτης  δεν είναι ποτέ περισσότερο από δύο ζώδια μακριά από τον Ήλιο σας. Με την ανάγνωση της ερμηνείας του ερωτικού σας ζωδίου της Αφροδιτης μπορείτε να βρείτε απαντήσεις για το λόγο που ενεργείτε τόσο διαφορετικά από ό, τι το ζώδιό σας υπαγορεύει όταν είστε ερωτευμένοι. Θα παρατηρήσετε όταν ερωτευτείτε ότι αυτά τα χαρακτηριστικά γίνονται πιο αισθητά.

Κάθε ένα από τα τέσσερα στοιχεία που βρίσκονται στο ζωδιακό θα επηρεάσει επίσης το ερωτικό σας ζώδιο. Ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης είναι όλα ζώδια της Φωτιάς, ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως είναι ζώδια της Γης, Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος είναι του Αέρα και Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς είναι του Νερού.

Κάθε Ένταξη σε ένα στοιχείο παίρνει μια διαφορετική γωνία στους γενικούς τρόπους αλληλεπίδρασης με τους άλλους. Για παράδειγμα, όλα τα ζώδια της Φωτιάς φαίνεται να έχουν μια δραματική διάθεση, έχουν την τάση να ξεκινούν πράγματα και είναι επιρρεπή στην επίδειξη. Τα ζώδια της Γης, από την άλλη πλευρά, φαίνονται πιο κτητικές, επικεντρωμένες και σταθερές προσωπικότητες.

Τα ζώδια του Αέρα τείνουν να είναι πνευματικά, ποιητικά και ευέλικτα, ενώ τα ζώδια του Νερού τείνουν να είναι ευαίσθητα, συναισθηματικά και ιδεαλιστικά. Κάθε άτομο που υπογράφει αυτά τα στοιχεία λαμβάνει αυτά τα γενικευμένα χαρακτηριστικά και θέτει τη δική τους συστροφή σε αυτά. Ρίξτε μια ματιά στο πώς συμπεριφέρεστε όταν είστε ερωτευμένοι … θα δείτε πτυχές του εαυτού σας που ίσως δεν έχετε καταλάβει πριν.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u