Τα μυστικά της Αφροδίτης…


Ένα βασικό σημάδι πως είστε γεμάτοι από ερωτισμό και αγάπη είναι το πού βρίσκεται η Αφροδίτη τη στιγμή της γέννησής σας. Η Αφροδίτη είναι γνωστή ως Θεά της Αγάπης, εξ ου και το όνομα. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τις ιδιότητες της αγάπης, του ρομαντισμού, της αισθησιασμό, του πολιτισμού, της ομορφιάς, της στοργής και της κοινωνικής ελκυστικότητας. Ο Πλανήτης Αφροδίτη είναι επομένως προεξέχων στις πτυχές της αγάπης. Επηρεάζοντας τον τρόπο που προσελκύετε την αγάπη καθώς και τον τρόπο που ενεργείτε σε μια σχέση.

Μερικές φορές σε ένα άτομο η Αφροδίτη του θα είναι στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο,  αλλά μπορεί επίσης να είναι διαφορετικό. Όμως το ζώδιο της Αφροδίτης  δεν είναι ποτέ περισσότερο από δύο ζώδια μακριά από τον Ήλιο σας. Με την ανάγνωση της ερμηνείας του ερωτικού σας ζωδίου της Αφροδιτης μπορείτε να βρείτε απαντήσεις για το λόγο που ενεργείτε τόσο διαφορετικά από ό, τι το ζώδιό σας υπαγορεύει όταν είστε ερωτευμένοι. Θα παρατηρήσετε όταν ερωτευτείτε ότι αυτά τα χαρακτηριστικά γίνονται πιο αισθητά.

Κάθε ένα από τα τέσσερα στοιχεία που βρίσκονται στο ζωδιακό θα επηρεάσει επίσης το ερωτικό σας ζώδιο. Ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης είναι όλα ζώδια της Φωτιάς, ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως είναι ζώδια της Γης, Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος είναι του Αέρα και Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς είναι του Νερού.

Κάθε Ένταξη σε ένα στοιχείο παίρνει μια διαφορετική γωνία στους γενικούς τρόπους αλληλεπίδρασης με τους άλλους. Για παράδειγμα, όλα τα ζώδια της Φωτιάς φαίνεται να έχουν μια δραματική διάθεση, έχουν την τάση να ξεκινούν πράγματα και είναι επιρρεπή στην επίδειξη. Τα ζώδια της Γης, από την άλλη πλευρά, φαίνονται πιο κτητικές, επικεντρωμένες και σταθερές προσωπικότητες.

Τα ζώδια του Αέρα τείνουν να είναι πνευματικά, ποιητικά και ευέλικτα, ενώ τα ζώδια του Νερού τείνουν να είναι ευαίσθητα, συναισθηματικά και ιδεαλιστικά. Κάθε άτομο που υπογράφει αυτά τα στοιχεία λαμβάνει αυτά τα γενικευμένα χαρακτηριστικά και θέτει τη δική τους συστροφή σε αυτά. Ρίξτε μια ματιά στο πώς συμπεριφέρεστε όταν είστε ερωτευμένοι … θα δείτε πτυχές του εαυτού σας που ίσως δεν έχετε καταλάβει πριν.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ανάμεσα στην πρώην και τη νυν. «Είμαι μπερδεμένος»

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω σχέση με μια κοπέλα εδώ και δύο χρόνια. Την αγαπάω αλλά πιστεύω ότι είχε «σβήσε ...

Στο… κυνήγι της προσωπικής ευτυχίας. «Πώς θα καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή μου;»

In category Σχέσεις - Αγάπη

Εντάξει έχω δουλειά, έχω σπίτι, έχω σχέση αλλά το τελευταίο διάστημα αναρωτιέμαι α ...

5 ραντεβού μετά και εκείνος εξαφανίστηκε. Πώς να το χειριστώ;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έβγαινα με έναν τύπο εδώ και αρκετό καιρό και περνούσαμε τέλεια στα 5 ραντεβού μας. ...

10+5 συνήθειες που βλάπτουν κάθε σχέση. Εσύ ποιες κάνεις;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τα περισσότερα ζευγάρια τσακώνονται για το παραμικρό αλλά, στην πλειονότητα των φ ...

Η δύναμη της… πρώην! Γιατί δεν μπορώ να αποφύγω τον ανταγωνισμό;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι έχουμε πρώην αλλά δεν διατηρούμε όλοι επαφές μαζί τους. Οι ερωτικές σχέσεις α ...

Τα βήματα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού: Πώς θα της μείνει αξέχαστο;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχω άλλες 2 μεγαλύτερες αδερφές και άλλον έναν μικρότερο αδερφό. Είμαι σε μια ηλικί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u