Τα μυστικά του Μαγικού Κύκλου !


Εδώ ολοκληρώνεται η τριλογία μας σχετικά με τον μαγικό κύκλο. Μιλήσαμε ήδη θεωρητικά για αυτόν. Στο προηγούμενο άρθρο περιγράψαμε την προετοιμασία που κάνουμε και αναλύσαμε την σχέση των σημείων του ορίζοντα με τα στοιχεία της φύσης.

Γνωρίζοντας αυτά, μπορούμε να περιγράψουμε πώς πρακτικά ανοίγει ο μαγικός κύκλος. Υπενθυμίζουμε πως ο μαγικός κύκλος αναφέρεται σε άσκηση της μαγικής Τέχνης για φωτεινούς και μόνον σκοπούς.

Τονίζουμε ξανά πως το συγκεκριμένο τυπικό είναι απλό και έχει την καταγωγή του από την παλαιά-αγγλική ανιμιστική μαγεία.

Στεκόμενος προς το κέντρο του κύκλου-δηλαδή στον κύκλο σε σχέση με τα σύμβολα που τοποθέτησες (περισσότερες πληροφορίες στο προηγούμενο άρθρο-στρέψου προς την Ανατολή. Χαλαρώνοντας και ρυθμίζοντας την αναπνοή σου, πες: «Πνεύματα του Αέρα, σας καλώ».

Γυρίζοντας προς τον Βορά, πες: «Πνεύματα της Φωτιάς, σας καλώ».

Γυρίζοντας προς την Δύση, πες: «Πνεύματα του Νερού, σας καλώ».

Γυρίζοντας προς τον Νότο, πες: «Πνεύματα της Γης, σας καλώ».

Κάθε φορά, προσπάθησε να νοιώθεις ένωση με το κάθε στοιχείο, με την χρήση της αναπνοής, συντονιζόμενος με τα σύμβολα που τοποθέτησες-κερί, κοχύλι με νερό κτλ.

Δεν θα αναλύσουμε έντονα την εικονοποίηση του φωτός, όπως συνηθίζεται, διότι θεωρούμε πως η χρήση της αναπνοής είναι από μόνη της δυνατή για να κυλήσει την ενέργεια.

Στην συνέχεια, μένοντας στραμμένος προς τον Νότο και αισθανόμενος πως πατάς γερά στο έδαφος, πες: «Μητέρα Γη, σε καλώ». Νοιώσε έντονα την σύνδεση με την Γη.

Στρέφοντας τώρα την ενέργεια προς το κεφάλι και προσπαθώντας να την ανεβάσεις προς τον Ουρανό-Σύμπαν, νοιώσε την σύνδεσή σου με τον ουρανό, λέγοντας: «Πατέρα Ουρανέ, σε καλώ».

Συντονίσου με αυτές τις μαγικές πράξεις λίγο και μόλις νοιώσεις πως προστατεύεσαι από όλες τις πλευρές και την παρουσία της θείας ενέργειας και υποστήριξης, πες: «Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ. Ο κύκλος είναι ανοιχτός. Ας είναι ευλογημένος».

Ο κύκλος τώρα άνοιξε, is cast, στην αγγλική ορολογία. Μπορείς να εξασκήσεις ένα ξόρκι, να διαλογιστείς ή να κάνεις κάποια τελετή για κάποιον αγαθό-και μόνο αγαθό-σκοπό.

Για να κλείσεις τον κύκλο, κάνεις την ίδια διαδικασία, αλλά κάθε φορά που στο άνοιγμα λες «σε καλώ», τώρα λες «ήσουν εδώ και σε ευχαριστώ». Όμως, αντί να λες «Πνεύματα του τάδε», λες το στοιχείο (πχ: «Φωτιά ήσουν εδώ και σε ευχαριστώ». Τονίζουμε πως θα πεις και «Γη ήσουν εδώ και σε ευχαριστώ» και «Μητέρα Γη ήσουν εδώ και σε ευχαριστώ»). Η διαδικασία κατά τα λοιπά είναι ακριβώς η ίδια.

Στάσου για λίγο για να αποφορτιστείς από την διαδικασία. Μετά, πες: «Ο κύκλος είναι κλειστός, μα ποτέ δεν θα σπάσει. Η αγάπη της Θεάς είναι για πάντα στην καρδιά μου. Ευχάριστα συναντηθήκαμε, ευχάριστα χωρίσαμε και ευχάριστα να συναντηθούμε και πάλι». Η αγγλική φράση έχει ως εξής: «The circle is open, but never broken. The love of the Goddess is forever in my heart. Merry meet, and merry part, and merry meet again».

Σε αυτή την περίπτωση η λέξη «open» εννοεί το κλείσιμο. Στην μετάφραση που κάναμε θεωρήσαμε αναγκαία την χρήση της λέξης «άνοιγμα», μεταφράζοντας το «cast» και «κλείσιμο», μεταφράζοντας το «open», λαμβάνοντας υπόψιν τα τυπικά του εσωτερισμού όμως ασκούνται στην Ελλάδα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u