Τα παιδιά της Νέας Σελήνης !


Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο,

Και μάλιστα με στενή σχέση μοιρών, το άτομο γεννιέται κατά τη διάρκεια μιας νέας Σελήνης. Αυτή η θέση έχει θετικές και αρνητικές πλευρές.

Κάθε πλανήτης που είναι με τον Ήλιο ονομάζεται διακεκαυμένος. Αυτοί οι πλανήτες αναταράσσονται και εξασθενούν από τις ισχυρές ακτίνες του Ήλιου.

Στην περίπτωση της Σελήνης, η οποία ρυθμίζει την ικανότητα του ατόμου να αισθάνεται συναισθηματικά και να νιώθει ασφάλεια, αυτή η παρηγορητική ποιότητα της Σελήνης επηρεάζεται, τόσο συχνά ώστε αυτό το άτομο να αισθάνεται ταραγμένο και ανήσυχο.

Η ηρεμιστική και καταπραϋντική επίδραση της ενέργειας του Γιν της Σελήνης εξουδετερώνεται από τις ισχυρές, ενεργές, πρωτοβουλίες και ανταγωνιστικές ιδιότητες της ενέργειας του Γιανγκ του Ήλιου.

Αυτοί οι άνθρωποι θα θυμώνουν πιο εύκολα ,

Θα είναι πιο δύσκολο να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν και θα έχουν υψηλότερα επίπεδα άγχους.

Συχνά υπάρχει μια νευρική, λαμπερή ενέργεια γύρω τους, η οποία μπορεί να είναι πολύ συναρπαστική και μαγνητική αλλά και αγχωτική.

Είναι σημαντικό για αυτούς τους ανθρώπους να μάθουν να χαλαρώνουν και να ηρεμούν με τρόπους που ξυπνούν τις ενέργειες του ύδατος του στοιχείου νερού (η Σελήνη) – μέσα από σάουνες, κολύμπι, να ζουν κοντά στο νερό, να πίνουν περισσότερο νερό.

Η καλή πλευρά του συνδυασμού είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι συνήθως πολύ συγκεντρωμένοι και οδηγούνται σωστά και επιτυγχάνουν τους στόχους και την καριέρα τους.

Γιατί αυτό;

Η Σελήνη είναι το μυαλό κάποιου – αυτό που κυριαρχεί στο μυαλό του ατόμου – οποιοσδήποτε πλανήτης που συγκρίνεται με τη Σελήνη θα είναι μια μεγάλη εστία γι αυτόν.

Ο ήλιος είναι ο πλανήτης της επιτυχίας, της φιλοδοξίας, του επιτεύγματος, του μεγαλείου, των στόχων, της σταδιοδρομίας, των θέσεων εξουσίας, που είναι ο αριθμός ένα.

Ως εκ τούτου, η Σελήνη σε σύζευξη με τους ανθρώπους του Ήλιου είναι έντονα επικεντρωμένη στο μυαλό τους για τις υποθέσεις πάνω από τον αποκλεισμό πολλών άλλων πραγμάτων.

Το φεγγάρι αντικατοπτρίζει και υιοθετεί τις ιδιότητες οποιουδήποτε πλανήτη είναι ,

Όπως και η Σελήνη αντανακλά το φως του Ήλιου, έτσι ώστε οι άνθρωποι του Ήλιου / Σελήνης θα προσδιοριστούν απόλυτα με τους στόχους και τα σχέδιά τους και θα ακολουθήσουν αυτά με απλή σκέψη εμμονή!

Αυτό μπορεί να είναι σπουδαίο για την καριέρα και την επιτυχία (οι περισσότεροι άνθρωποι του Moon / Sun γίνονται εξαιρετικά επιτυχημένοι).

Φιλοδοξία

Η Σελήνη είναι η ικανότητα του ατόμου να προσαρμόζεται σε νέα περιβάλλοντα ακριβώς όπως το νερό (το στοιχείο της Σελήνης) παίρνει τη μορφή όσων εισρέει.

Όταν ο ήλιος καίγεται, η φυσική ευελιξία και ροή της Σελήνης διακόπτεται, ώστε το άτομο να αισθάνεται πιο αναστατωμένο και τεταμένο όταν πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα ή όταν απροσδόκητες συνθήκες μπλοκάρουν τα έργα τους.

Η Σελήνη είναι επίσης η εικόνα του εαυτού μου – είναι σαν ένας καθρέφτης, όποιος και αν είναι ο πλανήτης, είναι το πώς σκέφτεται ο άνθρωπος για τον εαυτό του, ως εκ τούτου δείχνει πολύ την κύρια προσωπικότητα .

Ή συνήθως το άτομο αισθάνεται πραγματικά υποτιμημένο από κάποιο ισχυρό και επιτυχημένο άτομο από νεαρή ηλικία και αισθάνεται την επιθυμία να ανταποκριθεί σε αυτό το υψηλό ιδανικό .

Συχνά, οι άνθρωποι αυτοί οδηγούνται μέσα από αυτή την επιθυμία να αποδείξουν ότι μπορούν να το κάνουν και να γίνουν όπως ο Ήλιος (ισχυρός άνθρωπος), ο οποίος επισκιάζει την εικόνα του εαυτού τους (Σελήνη).

Αγώνας δύναμης

Η Σελήνη δείχνει επίσης την γυναικεία, ήπια πλευρά του ατόμου. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αισθητό για τις γυναίκες με τον Ήλιο και τη Σελήνη μαζί – έχουν περισσότερη αρρενωπή ενέργεια και ανεξάρτητα από το πόσο αισθησιακά και θηλυκά θα φαίνονται, η συμπεριφορά και η προσωπικότητά τους είναι συνήθως πιο αρρενωπή-φιλόδοξη, ανεξάρτητη.

Μια τέτοια γυναίκα θα αποφύγει να ζητήσει βοήθεια και να δείξει τη συναισθηματική, γλυκιά και συναισθηματική της φύση και συχνά οι άνδρες θα την μεταχειριστούν ως φίλο ή θα πιστεύουν ότι δεν είναι τόσο ευαίσθητη όπως άλλες γυναίκες, ενώ ακριβώς το αντίθετο είναι αληθινό, αλλά αυτές οι γυναίκες προσπαθούν να παρουσιάσουν ισχυρή, αυτοδύναμη και ισχυρή (Ήλιος) εικόνα και πρόσωπο (Σελήνη).Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u