Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2018

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2018

Oroskopos.tv


 

Κριός : Εννέα μπαστούνι.

Δυσκολίες ή αδιέξοδα, κυρίως στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, φτάνουν στο τέλος τους. Μια ανάσα πριν τη σταθεροποίηση και την άνοδο, αφήστε το μυαλό σας να ξεκουραστεί. Έφτασε η ώρα να ανταμειφθειτε για την επιμονή και την τόλμη, που δείξατε στις δυσκολίες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε ένα βήμα πριν την επιβράβευση. Χαλαρώστε και αφήστε να καρποφορήσουν οι κόποι σας. Όλα έχουν δρομολογηθεί και εσείς μπορείτε να κάνετε κάποιες ανέμελες βόλτες στις παραλίες ή όπου σας ευχαριστεί περισσότερο. Μια στοργική πατρική φιγούρα, σας ενδυναμώνει αρκετά και σας προσφέρει τον ώμο του να ακουμπήσετε!

Ταύρος: Η Ιέρεια.

Σας βασανίζει η έννοια, ότι κάτι σας έχουν αποκρύψει και σας έχουν αφήσει στην άγνοια. Οι περισσότεροι από εσάς, αυτό το προαίσθημα το εντοπίζεται στη σχέση σας ή αν είστε μόνοι, σε μια καινούργια γνωριμία. Κάτι ωστόσο θα αποκαλυφθεί και δεν θα αφορά απαραίτητα σε μια δυσάρεστη αποκάλυψη. Υπάρχουν μυστικά που είναι αθώα και για κάποιον λόγο ο σύντροφός σας, δεν θέλει να τα μοιραστεί μαζί σας. Μήπως δεν του δίνεται ιδιαίτερη προσοχή; Κάντε το σύντροφό σας να σας νιώσει σύμμαχό του. Τότε ίσως να μάθετε κάτι, που θα σας κάνει υπερήφανους γι αυτόν! Μια σοφή γυναίκα αποδεικνύεται πολύ καλή φίλη και σύμβουλος σας.

Δίδυμοι: Ιππότης σπαθί.

Ένας ειδικός αναλαμβάνει να σας βοηθήσει σε ένα πρόβλημα σας. Πιθανόν να έχει σχέση με το νόμο. Έχετε πλάι σας έναν ικανό σύμμαχο άντρα ή γυναίκα. Αν είστε ελεύθερη γυναίκα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σας πλησιάσει ένας άντρας με στολή και ευθύ χαρακτήρα. Ένας ελεύθερος άντρας δίδυμος, πολύ πιθανόν να διαπιστώσει ότι η γυναίκα που φλερτάρει στην καφετέρια ή στην παραλία, είναι ένστολη στην εργασία της! Εξοικειωθείτε λοιπόν με το νόμο και την τάξη! Ένας κρυφός θαυμαστής ή μια κρυφή θαυμάστρια, σας στέλνει τη θετική του ενέργεια, μέχρι να αποφασίσει να αποκαλυφθεί.

Καρκίνος: Βασίλισσα κύπελλο.

Kάτι καινούργιο έρχεται στη ζωή σας και την ανανεώνει, κυρίως στο πεδίο των αισθημάτων. Ίσως ακούσετε για μια εγκυμοσύνη στο περιβάλλον σας, που θα σας δώσει χαρά. Ίσως να έρθει στον κόσμο έναν νέο μέλος στην οικογένεια από μια εγκυμονούσα γυναίκα. Μπορεί να αποφασίσετε να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο που θα γίνει η αγαπημένη σας συντροφιά! Η καινούργια γνωριμία με έναν παραθεριστή ή μια παραθερίστρια, που θα βρεθεί για διακοπές στον τόπο σας, πιθανόν να ξυπνήσει μέσα σας τον έρωτα, που είχατε αφήσει να κοιμάται, δοσμένοι στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας. Αφήστε το καινούριο στοιχείο να σας ανανεώσει και όλα θα αποκτήσουν ζωηρό χρώμα γύρω σας. Ελάτε σε επικοινωνία με τη μητέρα σας ή με μια μητρική μορφή για να πάρετε δύναμη!

Λέων: Η Εγκράτεια.

Τώρα είναι η ώρα για να ζήσετε την κάθε σας στιγμή! Έχετε αποδείξει ποιοι είστε και τι μπορείτε να κάνετε. Είναι ώρα να χαλαρώσετε και να λάμψετε μέσα από την απόλαυση της κάθε στιγμής. Όπου βρίσκεστε, είναι ο κατάλληλος τόπος και ο κατάλληλος χρόνος για να γίνουν οι επιθυμίες σας πραγματικότητα! Κάντε τώρα πρόταση αρραβώνα ή γάμου στην αγαπημένη σας! Ή αντίστοιχα δεχτείτε τώρα την πρόταση αρραβώνα ή γάμου του αγαπημένου σας! Κάντε τώρα ή δεχτείτε τώρα πρόταση για σχέση, συγκατοίκηση, καινούργια εργασία. Ένας μήνας υλοποίησης σαν φυσική εξέλιξη των προηγούμενων κόπων σας. Ετοιμαστείτε να σας ξαφνιάσει η πρωτοβουλία και η τόλμη ανθρώπων, που είναι στην οικογένειά ή στη ζωή σας.

Παρθένος: Οι Εραστές.

Η αγάπη που ίσως δεν νιώσατε βαθιά, το προηγούμενο διάστημα, έρχεται να διαποτίσει τη ζωή σας. Ο σύντροφός σας, για τις γυναίκες παρθένους, θα σας πλησιάσει με ηρεμία και θα σας αφιερώσει χρόνο. Η σύντροφός σας, αντίστοιχα για τους άντρες παρθένους, θα σας χρειαστεί κοντά της και θα αναγνωρίσει την παρουσία σας στη ζωή της, περισσότερο από ποτέ. Κάντε με αγάπη και αφοσίωση τη δουλειά σας ή κάτι με το οποίο έχετε καταπιαστεί και αυτό θα φέρει γαλήνη και ηρεμία γύρω σας. Υπάρχει ένας ιδανικός συνεργάτης, που θα σας φανεί πολύτιμος. Ενας θαυμαστής σας θα κάνει κάτι έντονο και ταυτόχρονα αρεστό σε σας, ώστε να τον προσέξετε.

Ζυγός: Επτά σπαθί.

Γαληνεύετε και ταξιδεύετε με το μυαλό σας, στη νέα σεζόν που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο. Θέλετε να ξεκουραστείτε τώρα σωματικά, αλλά το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση. Θυμίζετε τον πολεμιστή που ξεκουράζεται, για να χυθεί με ορμή αργότερα στις νέες του μάχες, τις οποίες καταστρώνει στο μυαλό του. Στις σκέψεις σας υπάρχει η επιθυμία για κάτι καινούργιο, που δεν είστε σίγουροι αν πραγματοποιηθεί τους φθινοπωρινούς μήνες. Απολαύστε τώρα την κάθε σας καλοκαιρινή στιγμή, γιατί θα μπείτε γερά στο στίβο μάχης, από το τέλος του καλοκαιριού. Η περίπτωση να πετύχετε κάποιο στόχο σας αργότερα, είναι πολύ πιθανή. Αλλά τώρα απλώς φορτώστε τις μπαταρίες σας. Περάστε καλά και απολαύστε ότι ωραίο έχει να σας δώσει αυτός ο μήνας.

Σκορπιός: Η Δικαιοσύνη.

Δεν εννοείται με τίποτα να καταλάβετε, ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και αφήνετε τον εαυτό σας, να ψάχνει βαθιές αλήθειες και να κάνει βουτιές στα εσώψυχα σας! Ευτυχώς το καλοκαίρι δεν τελειώνει εδώ. Έχουμε και τον Αυγουστο. Θέλετε να καταλάβετε, γιατί έχετε πληγωθεί από ανθρώπους που δεν το περιμένατε, το προηγούμενο διάστημα. Και αναρωτιέστε αν υπάρχει δικαιοσύνη! Γυρίστε το πρόσωπο προς εκείνους που σας νιώθουν και έμπρακτα σας αγαπούν .Μην σας νοιάζει μόνο ποιοι σας πλήγωσαν. Ίσως να μην σας εκτίμησαν όσο σας άξιζε, αλλά αυτό είναι δική τους αδυναμία! Θυμηθείτε ότι ο ίδιος ήλιος ανατέλλει και για τους δίκαιους και για τους άδικους ανθρώπους. Όλοι μπορούν να δουν το φως αρκεί να το θελήσουν!

Τοξότης: Άσσος μπαστούνι.

Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, εσείς επιμένετε να είστε δημιουργικοί και αφήνετε τις διακοπές για τον Αύγουστο. Κάτι σας καλεί να εργαστείτε σκληρά αυτό το μήνα! Ακόμα κι αν δεν έχετε εργασία, σας ελκύουν εθελοντικές εργασίες. Σας αρέσει να βρίσκεστε σε ομάδες, κυρίως αν υπηρετούν κάτι το δημιουργικό. Ωστόσο οι ελεύθεροι, μέσα από αυτό, ίσως κάνουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Κοιτάξτε μέσα σας και αναρωτηθείτε, αν η δημιουργικότητα σας, προέρχεται από δημιουργικό οίστρο η από ανασφάλεια! Μέσα από την κινητικότητα σας βοηθάτε και άλλους ανθρώπους, αφήνοντας μια καλή εικόνα για το πρόσωπο σας.

Αιγόκερως: Δέκα πεντάκτινο.

Ένας μήνας που σας φέρνει χρήματα είτε από ολοκλήρωση κάποιου έργου που είχατε αναλάβει, είτε από παύση μιας υπηρεσίας που δεχόσασταν και έπρεπε να τη χρυσοπληρώνετε. Δεν θα σας λείψουν τα υλικά αγαθά και σίγουρα θα οργανώσετε απολαυστικές διακοπές τον Αύγουστο. Βρίσκεστε ήδη στην αναζήτηση της επόμενης πηγής χρημάτων σας. Αν η δουλειά σας είναι σταθερή, σκέφτεστε μετά τις διακοπές να διεκδικήσετε αύξηση. Ο σύντροφός ή η σύντροφός σας, δίπλα σας αυτή την περίοδο, θα έχει κάθε απόλαυση που γενναιόδωρα του προσφέρετε. Χαρείτε όπως μόνο εσείς ξέρετε αυτή την καλή περίοδο. Σας περιμένει λίγο παρακάτω η αγαπημένη σας ρουτίνα.

Υδροχόος: Η Δύναμη.

Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε λίγο τον εαυτό σας, μιας και ανήκετε στους ανθρώπους, που ξοδεύουν πολύ ενέργεια για τους άλλους. Νιώστε την αληθινή δύναμη σας να γίνεται αγάπη, που πρώτα διαπερνά εσάς και μετά τη στέλνετε γύρω σας, στους άλλους ανθρώπους και στα υπόλοιπα έμβια όντα. Αν είστε δεσμευμένοι, δώστε αγάπη στο ταίρι σας, χωρίς να γκρινιάζετε πολύ και να αγανακτείτε για τα κακώς κείμενα. Αν είστε μόνοι, θα βρείτε μέσα σας τι θέλετε πραγματικά και αυτό θα σας οδηγήσει στη σωστή απόφαση για το συναισθηματικό σας μέλλον. Αξιοποιήστε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, για να ελκύσετε τα καλύτερα που έχει να σας δώσει η ζωή.

Ιχθύς: Ιππότης κύπελλο.

Είστε η ψυχή της παρέας και ταυτόχρονα ο καλός Σαμαρείτης. Βρίσκεστε συνήθως με φίλους ή δημιουργείτε καινούργιους, έστω κι αν μείνουν στη ζωή σας, μόνο για το καλοκαίρι ή για τις διακοπές. Παρόλα αυτά δεν παραμελείτε να είστε καλοί στη δουλειά σας ή στον τομέα σας και σκέφτεστε ήδη το επόμενο σεμινάριο που θα παρακολουθήσετε. Με λίγα λόγια βρίσκεστε στο φόρτε σας και ίσως σας χρειαστεί σύντομα μια οικονομία δυνάμεων. Αν είστε δεσμευμένοι, το ταίρι σας ,σας θαυμάζει, αλλά κουράζεται να ακολουθεί τους ρυθμούς σας. Αν είστε μόνοι, θα πρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον και το χρόνο σας σε ένα πρόσωπο, εφόσον θέλετε να κάνετε σχέση. Η ζωή σας μπορεί να διαμορφωθεί όπως τη θέλετε, αρκεί να στοχεύσετε την ενέργεια σας και να οργανώσετε το χρόνο σας.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αριθμολογικές Προβλέψεις Σεπτέμβριος 2018

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός : Βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό, εάν προσθέσουμε ένα – έ ...

Oroskopos.tv

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2018

In category Ταρώ

Κριός : Ο Κρεμασμένος. Το καλοκαίρι τελειώνει και εσείς κάνετε έναν αυστηρό απολογ ...

Oroskopos.tv

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2018

In category Ταρώ

  Ο Προσωπικός Αριθμός : Όπως στην Αστρολογία μας χαρακτηρίζει το ζώδιο μας, αντί ...

Oroskopos.tv

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2018

In category Ταρώ

  Διευκρίνιση: Οι παρακάτω αριθμολογικές προβλέψεις, γίνονται με κριτήριο τον π ...

Oroskopos.tv

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2018

In category Ταρώ

Κριός : Η Κρίση. Eίτε είστε άντρας είτε γυναίκα, μια γυναικεία παρουσία σας εμψυχώνε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u