Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2018

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2018

Oroskopos.tv


Κριός : Η Κρίση.

Eίτε είστε άντρας είτε γυναίκα, μια γυναικεία παρουσία σας εμψυχώνει. Ίσως είναι μια πολύ καλή φίλη ή για τους άντρες η αγαπημένη σας. Αυτή η γυναικεία μορφή βρίσκει ιδανικά τον τρόπο να σας θυμίσει, ότι πέραν των υποχρεώσεων, χρειάζεται να δίνεται χώρο και χρόνο για εσάς τους ίδιους. Χωρίς να αφήνετε για πολύ τις εργασίες σας, θα δώσετε χρόνο, τον κατεξοχήν μήνα των διακοπών, για ξεκούραση κι ανάπαυλα. Ωστόσο σκέφτεστε να βάλετε στο πρόγραμμα των διακοπών σας πεζοπορίες, ατελείωτες διαδρομές με ποδήλατο ή κοπιαστικά θαλάσσια σπορ! Η μαχητική σας φύση προβλέπεται να φανεί επαρκώς και στον ερωτικό τομέα! Αρκεί να μη ξεχνάτε ότι η ερωτική πράξη είναι πάνω απ’ όλα απόλαυση, κι όχι άλλο ένα σπορ! Οι άντρες Κριοί , αυτό το μήνα, είστε οι πιο φλογεροί εραστές, ενώ οι γυναίκες Κριοί έχετε τολμηρή ερωτική διάθεση. Αν βρίσκεστε σε γάμο ή σε επίσημο δεσμό, προβλέπεται η πιθανότητα εγκυμοσύνης! Για τους ελεύθερους, οι καινούργιες γνωριμίες ξεκινούν ως επί το πλείστον με έλξη και πάθος! Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας αυτό το μήνα είναι σε καλή μοίρα κι έχουν ανοδική πορεία.

Ταύρος : Τρία πεντάκτινο.

Αυτός ο μήνας για σας, οτιδήποτε κι αν σας ενδιαφέρει, είναι μήνας συναλλαγών. Ακόμα και οι διακοπές σας έχουν μια τέτοια μορφή! Κάνατε γερή έρευνα για το που θα πάτε. Όταν καταλήξατε στο μέρος, μιλήσατε με αρκετούς ξενοδόχους. Και κλείσατε θέση στο κατάλυμα, με τον ιδανικό συνδυασμό οικονομίας και τοποθεσίας! Πριν πραγματοποιήσετε τις διακοπές σας, έχετε να τακτοποιήσετε κάποιες τελευταίες επαγγελματικές εκκρεμότητες. Τα καταφέρνετε γρήγορα και με επιτυχία. Αν είστε σε γάμο ή βρίσκεστε σε σταθερή σχέση συζητάτε αρκετά και “διαπραγματεύεστε” με το ταίρι σας, για το πως θα οργανώσετε ιδανικά αυτό το μήνα. Προσέξτε ωστόσο να μη χάσετε το κέφι και τη χαρά των διακοπών, εις βάρος της ανάγκης σας για συζητήσεις και διακανονισμούς. Με αυτόν τον τρόπο κινδυνεύετε να δυσαρεστήσετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι φλερτάρετε αρκετά με το πρόσωπο που σας τράβηξε το ενδιαφέρον, χωρίς όμως να το πλησιάζετε για να του μιλήσετε πιο ουσιαστικά. Φροντίστε ώστε αυτό να μην τραβήξει πολύ και θεωρηθεί από την άλλη μεριά ως αδυναμία σας. Ευνοούνται τα οικονομικά και επαγγελματικά και έχετε στήριξη από καλούς συνεργάτες.

Δίδυμοι : Ο Αυτοκράτορας.

Αυτός ο ζεστός και παιχνιδιάρικος μήνας, βγάζει από μέσα σας ένα αξιαγάπητο παιδί! Όχι όμως ένα μικρό παιδί, αλλά ένα παιδί με μυαλό ενήλικα. Συνδυάζετε την ανέμελη χαρά της ζωής με την ωριμότητα ενός έμπειρου ανθρώπου. Αν βρίσκεστε σε γάμο ή σε δεσμό, το ταίρι σας ανακαλύπτει καινούργιους λόγους για να σας αγαπήσει ή να σας λατρέψει! Αν τώρα ξεκινάτε μια καινούργια γνωριμία, ο άντρας ή η γυναίκα που μόλις γνωρίσατε, θα νιώθει σαν να κέρδισε τον πρώτο λαχνό του λαχείου! Προσέξτε όμως να μην τον ή την διαψεύσετε στην πορεία, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό. Γοητεύετε γενικώς. Είστε οι γοητευτικοί κατακτητές αυτού του μήνα. Οι διακοπές σας είναι “αυτοκρατορικές”. Οι δουλειές σας βρίσκονται σε σταθερή και σίγουρη βάση. Μην ξεχνάτε σε αυτήν την πετυχημένη και όμορφη στιγμή της ζωής σας, να στέλνετε αγάπη στους ανθρώπους γύρω σας. Αν χάσετε την αθώα σας ωριμότητα και γίνεται υπερόπτες, μόνο απογοήτευση θα δείτε γύρω σας, και αργά ή γρήγορα θα βλέπετε όχι τα πρόσωπα, αλλά τις γυρισμένες πλάτες των άλλων.

Καρκίνος : Ο Ιεροφάντης.

Αυτός ο ζεστός μήνας για σας είναι ένας μήνας θαυμάτων! Βάλτε ψηλά τον πήχη. Ζητήστε από τη ζωή αυτό που θέλετε και θα σας το δώσει, αρκεί να μη θίγει κάποιον άλλο. Αν ο γάμος σας ή η σταθερή σας σχέση πέρασε μια δύσκολη περίοδο, έφτασε η στιγμή να φτιάξουν τα πράγματα. Αν είστε ελεύθεροι και το πρόσωπο που διεκδικείτε, δεν σας έδωσε μέχρι τώρα μια ευκαιρία, έφτασε η στιγμή που θα το κάνει. Κάντε το να πιστέψει ότι έκανε τη σωστή επιλογή. Αν είστε ανοικτοί σε αισθηματικές προτάσεις ή αλλιώς εάν ψάχνεστε, θα πέσετε πάνω σε άτομο που θα σας μαγνητίσει από την πρώτη στιγμή. Στα επαγγελματικά σας ,που είναι σταθερά, γίνονται κάποιες προεργασίες για να φέρουν αργότερα αποτέλεσμα. Στα οικονομικά σας βρίσκεστε στη φάση, που βάζετε τις βάσεις, για περισσότερα κέρδη αργότερα. Στοχεύστε στην ποιότητα και λειτουργείστε με γνώμονα το ήθος σας και αυτό θα σας φέρει κέρδη. Αν έχετε τάσεις προς απληστία, δυστυχώς δεν θα επωφεληθείτε σωστά από αυτή την ευλογημένη στιγμή, στην οποία βρίσκεστε. Σας υποστηρίζουν άτομα με πνευματικότητα και κύρος.

Λέων : Ιππότης μπαστούνι.

Επιλέγετε μάλλον διακοπές χωρίς ανέσεις. Η διάθεσή σας για περιπέτεια, ταιριάζει για διακοπές σε σκηνή ή σε κάμπινγκ. Γενικότερα αυτό το μήνα σας αρέσουν τα δύσκολα και τα απολαμβάνετε περισσότερο. Αν είστε παντρεμένοι ή βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, ο ένας σύντροφος στηρίζει πολύ τον άλλο στο μοίρασμα των ευθυνών ή όπου χρειάζεται να τον στηρίξει. Αν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε για καινούργια γνωριμία, θα σας γοητεύσει ένα άτομο, άντρας ή γυναίκα, με δύσκολο χαρακτήρα, που ωστόσο φαίνεται ειλικρινής. Ίσως να χρειαστείτε κάποιου είδους βοήθεια, από πρόσωπο του περιβάλλοντος σας, που θα σας τη δώσει πρόθυμα. Μπορεί ωστόσο να ζητήσει από εσάς, κάποιου είδους βοήθεια, ένας δικός σας άνθρωπος και να του την προσφέρετε με προθυμία. Για τα επαγγελματικά σας σκέφτεστε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να ζητήσετε καλύτερες απολαβές από τον εργοδότη σας, μόλις περάσει αυτός ο μήνας. Εφόσον πιστεύετε ότι το αξίζετε, ήρθε η ώρα να περάσετε στη διεκδίκηση. Σε κάθε περίπτωση όμως κινηθείτε με ασφάλεια και ταπεινότητα, μιας και διανύουμε δύσκολες εποχές. Αν ψάχνετε για εποχιακή εργασία και βρείτε τώρα κάτι , θα σας κουράσει κάπως το ωράριο ή η ορθοστασία, αλλά τουλάχιστον θα έχετε καλές απολαβές.

Παρθένος : Επτά πεντάκτινο.

Θα ξοδέψετε χρήματα τις ημέρες των διακοπών σας, για να περάσετε καλά, αλλά θα εργαστείτε σκληρά τις υπόλοιπες μέρες του μήνα για να καλύψετε, όσο γίνεται, το οικονομικό κόστος των διακοπών. Μοιρασμένος αυτός ο μήνας λοιπόν στην απόλαυση και στην επίπονη εργασία. Αν είστε ελεύθεροι και ταξιδέψετε με γκρουπ, είναι πολύ πιθανόν εκεί ανάμεσα να βρίσκεται η επόμενη σημαντική γνωριμία σας. Οι δεσμευμένοι θα μοιραστείτε με το ταίρι σας διακοπές χλιδής, αλλά με τη συμφωνία να κάνετε έπειτα σκληρή οικονομία για να το ισορροπήσετε. Οι ελεύθεροι θέλετε να φανείτε γενναιόδωροι στην καινούργια σας γνωριμία και κερνάτε, αλλά κάνετε ταυτόχρονα υπολογισμούς για την ισοστάθμιση αυτών των εξόδων. Αν πέσετε έξω στο οικονομικό σας πλάνο για αυτόν το μήνα των διακοπών, ενδέχεται προς το τέλος του μήνα να ψάχνετε για δανεικά. Όσοι έχετε ή εργάζεστε σε καλοκαιρινές εργασίες, τα πάτε πολύ καλά με τα κέρδη και τις απολαβές σας, ενώ βρίσκετε και το χρόνο για μια δροσιστική βουτιά στην πλησιέστερη παραλία. Ευνοείται η αγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων.

Ζυγός : Το Αστέρι.

Σας έλκει το φως, όπως τις πεταλούδες οι λαμπτήρες! Την ημέρα θέλετε να βρίσκεστε κάτω από τον καυτό ήλιο, ενώ τη νύχτα λατρεύετε τις βόλτες υπό τον ξάστερο ουρανό. Βρήκατε τον τρόπο να αδειάσετε το μυαλό σας από τις σκοτούρες και απολαμβάνετε τον ζεστό αυτό μήνα. Κάποιοι από εσάς τολμούν το γυμνισμό, θέλοντας να έρθουν όσο πιο κοντά γίνεται στη φύση και στο φως. Ένα άλλο εσωτερικό φως, φωτίζει τον μέσα κόσμο σας και γίνεστε οι καλοί άνθρωποι αυτού του μήνα. Όσοι είστε σε γάμο ή σε σταθερή σχέση δίνεται αγάπη και ενδιαφέρον στο ταίρι σας, αλλά το ίδιο παίρνετε κι εσείς από αυτό. Περπατάτε πιασμένοι χέρι – χέρι ή αγκαλιασμένοι κοιτάτε τον ξάστερο ουρανό, κάνοντας όνειρα για το μέλλον σας. Αν είστε ελεύθερη γυναίκα Ζυγός, δέχεστε ένα τρυφερό δώρο από έναν θαυμαστή σας, όπως ένα μπουκέτο λουλούδια ή ένα τριαντάφυλλο και ξεκινάει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν είστε άντρας Ζυγός, αντίστοιχα δώστε ένα μπουκέτο λουλούδια ή ένα τριαντάφυλλο στη γυναίκα που σας γοήτευσε και θα ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία! Στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, είστε σταθεροί. Ωστόσο εργασίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας είναι ιδιαίτερα ευνοημένες.

Σκορπιός : Εννέα κύπελλο.

Σας πλημμυρίζει ένα συναίσθημα καλοσύνης για όλα τα έμβια όντα. Δείχνετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζώα και πιθανόν να αφιερώσετε χρόνο και κόπο, για να βοηθήσετε στην προστασία κάποιου είδους, που κινδυνεύει να αφανιστεί. Στην προσωπική σας σχέση, δίνετε αγάπη και αναγνώριση στο ταίρι σας και παίρνετε ανταπόδοση. Συγχωρείτε τα λάθη του συντρόφου σας, εφόσον δεν είναι κακοπροαίρετα, κι εκείνος νιώθει ευγνωμοσύνη για την μεγάλη σας καρδιά. Οι ελεύθεροι θα ελκύσετε άτομο, που θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια και τη ζεστασιά, που βγάζει το βλέμμα σας. Επειδή η γλυκύτητα περισσεύει αυτό το μήνα σε σας, δεν αποκλείεται, αν είστε γυναίκα Σκορπιός, να καυγαδίσουν δύο άντρες για την διεκδίκηση σας. Αν είστε άντρας Σκορπιός, δύο γυναίκες είναι πολύ πιθανόν να τσακωθούν, διεκδικώντας η καθεμία για τον εαυτό της, το βαθύ και σαγηνευτικό βλέμμα σας! Στα επαγγελματικά σας τεμπελιάζετε κάπως αυτό το μήνα, αλλά γίνεται σε πλαίσιο που το ελέγχετε και είναι κάτι που το έχετε ανάγκη. Στα οικονομικά σας είστε κάπως σπάταλοι.

Τοξότης : Ο Τροχός της Τύχης.

Άνθρωποι που είχαν βγει από τη ζωή σας, γυρεύουν τώρα να ξαναμπούν. Εσείς είστε εκείνοι που θα αποφασίσετε, αν θα τους δώσετε δεύτερη ευκαιρία. Μήπως ωστόσο είστε εσείς αυτοί, που θα ζητήσετε τη δεύτερη ευκαιρία από κάποιον; Ο μήνας σας φέρνει στοιχεία καρμικότητας. Αν είστε ελεύθεροι προβλέπεται μια καινούργια γνωριμία με άτομο, που σας ενώνουν μαζί του καρμικές δυνάμεις. Εφόσον είστε σε γάμο ή σε σταθερή σχέση, έρχεστε πιο κοντά στο ταίρι σας και πιθανόν να σας ωφελήσει η παρέα με κάποιο άτομο, που σας συνδέει μαζί του ένα καρμικό τρίγωνο. Χρειάζεται ωστόσο να προσέχετε την επίδραση τρίτων προσώπων στη σχέση σας, γιατί υπάρχει και η πιθανότητα της διασπαστικής τους επίδρασης! Επιλέγετε για τις διακοπές σας ένα μέρος που έχετε ξαναπάει, σαν κάτι να σας έχει δέσει με αυτό το μέρος. Άραγε να υπάρχει μια καρμική εξήγηση; Στα επαγγελματικά σας κάνετε ένα ξεκαθάρισμα ή ένα απολογισμό, που έπρεπε να γίνει. Τα οικονομικά σας, έχουν ευχάριστες εκπλήξεις και βρίσκεστε με αρκετά χρήματα στην τσέπη σας. Η τύχη σας ευνοεί, οπότε μπορείτε να αγοράσετε ένα λαχείο.

Αιγόκερως : Ο Κόσμος.

Αφήνεστε στα χέρια των ανθρώπων, που φροντίζουν για τις διακοπές σας. Αυτοί μπορεί να είναι ο ξενοδόχος σας, ο υπάλληλος του ταξιδιωτικού γραφείου, ο ξεναγός σας κτλ. Θέλετε να ξεκουραστείτε, το έχετε ανάγκη, και έτσι απολαμβάνετε κάθε υπηρεσία, που μπορεί να σας δοθεί! Θα ζητήσετε οπωσδήποτε σε αυτές τις διακοπές σας, έναν επαγγελματία μασέρ! Αν είστε σε γάμο ή σε σταθερή σχέση, το ταίρι σας ασχολείστε μαζί σας με στοργή, φροντίζοντας για τη διατροφή και το ντύσιμο σας, ή ανοίγοντας συχνά την αγκαλιά του για να σας κλείσει μέσα της. Αν είστε ελεύθεροι, οι πιθανότεροι χώροι για να κάνετε καινούργια γνωριμία, είναι ένα υδρομασάζ, ένα σπα, ένα χώρος αισθητικής, ένα beach bar κτλ. Σας έλκουν περισσότερο οι οργανωμένες παραλίες, όπου ξαπλωμένοι στις ξαπλώστρες σας απολαμβάνετε το καλοκαίρι. Θα συναντήσετε κάποιο άτομο, που θα σας ανοίξει μια ευχάριστη αλλά πιο φιλοσοφική συζήτηση, γύρω από το νόημα της ζωής. Τα επαγγελματικά σας ευνοούνται και τα οικονομικά αυξάνονται με ταχύτητα.

Υδροχόος : Ακόλουθος μπαστούνι.

Εάν ασχολείστε με τεχνικά ή χειρονακτικά επαγγέλματα, αυτό το μήνα θα έχετε πολύ δουλειά. Οι μέρες των διακοπών, εάν κάνετε τελικά και δεν τις αφήσετε για τις αρχές του Σεπτέμβρη, θα είναι σαν βάλσαμο μετά από τόση κούραση. Έχετε να ασχοληθείτε και με άτομα του περιβάλλοντός σας, και κυρίως με τον πατέρα σας ή με μια πατρική μορφή, που χρειάζεται τη στήριξη σας. Ενδέχεται ωστόσο να είστε εσείς αυτοί που θα χρειαστείτε κάποιου είδους στήριξη, από τον πατέρα σας ή από μια πατρική μορφή, την οποία και θα λάβετε. Τις μέρες των διακοπών προτιμάτε να τις περάσετε σε ήσυχο μέρος, όπου θα έρθετε σε επαφή με τη φύση. Αν είστε σε γάμο ή σε σταθερή σχέση, θα μοιραστείτε με το ταίρι σας την κούραση και τις ευθύνες του μήνα. Διαλέγετε από κοινού γι αυτό το μήνα, να κάνετε παρέα περισσότερο με συγγενικά πρόσωπα του ενός ή του άλλου, παρά με φίλους. Οι ελεύθεροι προβλέπεται να γνωρίσετε καινούργιο άτομο μέσα σε επαγγελματικό χώρο, το δικό σας ή του άλλου ατόμου. Για όσους εργάζονται, ο μήνας είναι κάπως κουραστικός, αλλά αποφέρει και χρήματα. Αν αγαπάτε τη δουλειά σας, αυτό δεν θα σας ενοχλήσει ιδιαίτερα.

Ιχθύς : Ο Τρελός.

Είστε κουρασμένοι και έχετε αποστραγγίξει την ενέργεια σας. Αυτό συνέβη γιατί το προηγούμενο διάστημα, είχατε από τη μία να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, κι από την άλλη να δώσετε πολύ ενέργεια και χρόνο για τα προβλήματα των άλλων. Κρατάτε μια μικρή απογοήτευση, για ανθρώπους που δεν σας είπαν ούτε ένα ευχαριστώ. Χρειάζεστε επειγόντως διακοπές και θα τις κάνετε. Έχετε αποφασίσει να αφεθείτε στη χαλαρότητα του μήνα. Διαλέγετε για της διακοπές σας ένα ερημικό μέρος με άγρια ομορφιά και λίγο κόσμο. Υπάρχει περίπτωση να ζητήσετε από το ταίρι σας να κάνετε ξεχωριστά διακοπές, για να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μην επιμένετε, εάν το ταίρι σας δεν θέλει. Θα θέσετε σε κίνδυνο τη σχέση ή το γάμο σας. Οι ελεύθεροι φλερτάρετε με έναν τρόπο που γεννά δυσπιστία στο “αντικείμενο” του φλερτ σας. Αυτό συμβαίνει γιατί προεξοφλείτε ότι θα σας απορρίψει. Στα επαγγελματικά σας είστε αφηρημένοι, ενώ στα οικονομικά σας κάνετε κακή διαχείριση αγοράζοντας πράγματα, που δεν σας χρειάζονται. Διαλέξτε τον πιο σοφό σας φίλο και μιλήστε μαζί του. Ακολουθήστε ένα υγιές και λαμπερό πρότυπο, που θαυμάζετε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας , αλλά μην το τραβήξετε πολύ. Βρείτε το δρόμο να επιστρέψετε στο φωτεινό σας εαυτό!

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αριθμολογικές Προβλέψεις Σεπτέμβριος 2018

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός : Βρίσκουμε τον προσωπικό μας αριθμό, εάν προσθέσουμε ένα – έ ...

Oroskopos.tv

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτέμβριος 2018

In category Ταρώ

Κριός : Ο Κρεμασμένος. Το καλοκαίρι τελειώνει και εσείς κάνετε έναν αυστηρό απολογ ...

Oroskopos.tv

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2018

In category Ταρώ

  Ο Προσωπικός Αριθμός : Όπως στην Αστρολογία μας χαρακτηρίζει το ζώδιο μας, αντί ...

Oroskopos.tv

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2018

In category Ταρώ

  Διευκρίνιση: Οι παρακάτω αριθμολογικές προβλέψεις, γίνονται με κριτήριο τον π ...

Oroskopos.tv

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2018

In category Ταρώ

  Κριός : Εννέα μπαστούνι. Δυσκολίες ή αδιέξοδα, κυρίως στον επαγγελματικό και οι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u