Θα μπορούσατε να χάσετε την αληθινή αγάπη;


Η επιθυμία να βρεθεί ο σωστός άνθρωπος ή ό, τι πολλοί όροι ως “αυτός” είναι ισχυρός στους περισσότερους ανθρώπους. Ένας σύντροφος ψυχής είναι ένα πρόσωπο που είστε συμβατοί όχι μόνο με σωματικά και συναισθηματικά στοιχεία αλλά και πνευματικά. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε όταν πρόκειται να βρείτε και να διατηρήσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο.

Προτού να μπορέσουμε να κοιτάξουμε πιο προσεκτικά τι δεν πρέπει να κάνουμε, ας ορίσουμε πρώτα τι είναι ένας σύντροφος ψυχής. Ο ψυχολόγος είναι ένα άτομο στο οποίο μοιράζεστε οικειότητα και αγάπη, αλλά και μια φυσική και βαθιά συνάφεια. Ένας σύντροφος ψυχής είναι κάποιος που σφυρηλατείτε με έναν βαθύ και πνευματικό δεσμό. Σε μεταφυσικό επίπεδο, ένας σύντροφος ψυχής είναι ένα άτομο που συναντήσατε σε μια προηγούμενη ζωή και την επανασυνδέσατε με τη μετενσάρκωση εδώ στη Γη.

Όταν βρείτε κάποιον που σας ενδιαφέρει και αρχίσετε να γνωρίζετε αυτό το άτομο, μην πείτε ούτε κάνετε πολλά πράγματα που είναι προβλέψιμα. Η προβλεψιμότητα είναι ένας δολοφόνος έλξης επειδή είναι βαρετή και συναισθηματικά επίπεδη. Η συνηθισμένη συμπεριφορά δεν οδηγεί σε περισσότερη έλξη ή σε αυξημένο επίπεδο ενδιαφέροντος.

Αφού βρείτε κάποιον που σας ενδιαφέρει, μην τηλεφωνείτε και μην στείλετε μηνύματα όλη την ώρα. Μην εμφανίζεστε ή κάνετε τον εαυτό σας πολύ διαθέσιμο. Αυτό σας κάνει να φαίνεστε αναγκασμένοι, προσκολλημένοι και ανασφαλείς. Αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος να χάσετε τον σύντροφο ψυχής σας προτού να τον απομακρύνετε πλήρως!

Δώστε στο άλλο άτομο το χώρο, το χρόνο και την ευκαιρία που χρειάζεται για να έρθει σε σας. Μην πιέζετε τον εαυτό του, αλλά αφήστε τη σχέση να εξελιχθεί φυσικά. Εάν βάζετε όλο το χρόνο και την ενέργειά σας σε αυτόν τον άνδρα ή γυναίκα, τότε μοιάζει να μην έχετε δική σας ζωή. Αυτό πιθανότατα θα εκτροχιάσει τα συναισθήματα που αναπτύσσονται μεταξύ σας.

Η εύρεση και διατήρηση του συντρόφου ψυχής σας μπορεί να είναι μια ολισθηρή πλαγιά με πολλά εμπόδια για να ξεπεραστεί. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να είστε ανοιχτοί στις δυνατότητες και να μην χάσετε ποτέ την αίσθηση της διασκέδασης και της περιπέτειας για τη ζωή. Δείξτε την ψυχή σας να συνδυάζει κάθε λόγο για τον οποίο αυτός ή αυτή θα πρέπει να θέλει να είναι ένα μέρος της ζωής σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u