Θα σε απατήσει;


Καιρό είχαμε να δούμε μια τόσο χρήσιμη στατιστική. Νέα, ολόφρεσκα στοιχεία και αποδείξεις μας βοηθάνε να αποφύγουμε αυτούς που αποφεύγουν τις δεσμεύσεις, κι αν δεν τις αποφεύγουν, οπωσδήποτε δεν τις τηρούν. Το πανεπιστήμιο του Νιου Ντέλαγουέι, το οποίο φημίζεται για το τμήμα κοινωνικών και ψυχολογικών ερευνών, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μιας σύνθετης έρευνας με σκοπό να μας δώσει έναν οδηγό για το ποια επαγγέλματα είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στην απιστία. Για να δούμε ποιοι άντρες έχουν σκοπό το κυνήγι, και τι δουλειά κάνουν!

Γυμναστές

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Πώς να είναι ένας άντρας τόσο περιζήτητος όσο ένας καλογραμμωμένος γυμναστής και να λέει συνέχεια όχι στους πειρασμούς; Ειδικά οι προσωπικοί γυμναστές, που αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση με τις γυναίκες τις οποίες εκγυμνάζουν, είναι ο ορισμός της απιστίας. Εντάξει, είναι εντός ρόλου ένας γυμναστής να θέλει να μοιράσει τριγύρω την ωραιότητα και την δύναμή του, του το συγχωρούμε…

Αστυνομικοί

Ορίστε; Γιατί οι αστυνομικοί είναι υψηλά στην λίστα της απιστίας; Γιατί υπακούν στο στερεότυπο του ότι γίνονται ποθητοί λόγω εξουσίας από πλήθος γυναικών και ευάλωτοι στο φλερτ λόγω αυξημένου στρες! Ο κόσμος ανάποδα λίγο, με τους εκπροσώπους του νόμου να γίνονται παράνομοι στον έρωτα, αλλά αυτό δεν είναι δα και κανένα έγκλημα, η καρδιά δεν μπαίνει σε νόμους…

Σεφ

Εδώ είναι κάπως πιο λογικά τα πράγματα. Με την τόση δημοσιότητα και αίγλη που έχει αποκτήσει αυτό το όντως αισθησιακό επάγγελμα, λογικό είναι οι σεφ να θέλουν να βάλουν το δάχτυλο στο μέλι! Με απαιτητικά ωράρια, δύσκολες συνθήκες εργασίας και αυξημένο εγωισμό, οι μάγειρες γίνονται άπιστοι αλλά θεωρούνται και ιδιαίτερα θερμοί στον έρωτα, οπότε τι να κάνουμε, ας είναι για μια περιπέτεια μόνο, αρκεί να αξίζει τον κόπο.

Μπάρμαν

Καμία έκπληξη. Ένας άντρας που ορίζει το πόσο θα πιει μια γυναίκα, που στέκεται σε ένα μυστηριακό φως, σε μια προβεβλημένη μπάρα, μοιάζει με ημίθεο και σταρ. Από κοντά βέβαια και οι DJ, οι οποίοι ορίζουν τον ρυθμό, ε δεν θέλει και πολύ να καταλάβει κάποιος ότι αυτά τα επαγγέλματα είναι ο ορισμός της απιστίας. Τι να κάνουν τα αγόρια, αφού όλες τα θέλουν!

Γυναικολόγοι

Μα, κι αυτό λογικό δεν είναι; Μια τόσο ιδιαίτερη σχέση με το γυναικείο σώμα, που ίσως να αγγίζει και τα όρια της απομυθοποίησης, την αποκτά μόνον κάποιος αποφασισμένος λάτρης της γυναίκας συνολικά, άρα όλων των γυναικών. Ναι, οι γυναικολόγοι είναι άπιστοι στην γυναίκα τους, αλλά εντελώς πιστοί στην έννοια της γυναίκας!

Πλαστικοί χειρουργοί

Περίπου το ίδιο θέμα έχουμε εδώ. Ένας πλαστικός χειρουργός ασχολείται με την ομορφιά σε βαθμό ματαιοδοξίας, και ίσως φτάσε, όπως ο γλύπτης, να αγαπήσει το ίδιο του το δημιούργημα, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά. Και φυσικά, μπορεί να αγαπήσει και το επόμενο, και το επόμενο, και τέλος να μην έχει αυτή η αλληλουχία…Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Act like a cat!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Σχεδόν δεν υπάρχει γυναίκα που δεν λατρεύει τις γάτες. Ακόμα και όσες γυναίκες δεν ...

Οι απαραίτητοι άντρες για την ζωή σου πριν τα 30!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Έχουμε ξεφύγει από εκείνη την εποχή που οι γυναίκες παντρευόντουσαν τον ένα και μο ...

Κάν’ τον να σε αγαπήσει κεραυνοβόλα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Λοιπόν, οι επιστήμονες επιμένουν: σε μόλις 5 δευτερόλεπτα αποφασίζει ένας άνθρωπος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u