Θέλετε να βελτιώσετε τη ζωή σας και την κίνηση;

Θέλετε να βελτιώσετε τη ζωή σας και την κίνηση;


Αυτή είναι η εποχή του χρόνου, όταν οι σκέψεις πολλών ανθρώπων στρέφονται προς την αγάπη. Μπορεί να έχετε δει πολλά άρθρα ή διαφημίσεις που υπόσχονται πράγματα που θα σας γοητεύσουν με τη σεξουαλική σας ζωή ή θα σας βοηθήσουν να βρείτε την αληθινή αγάπη. Ξέρατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πέτρες για να αυξήσετε τα επίπεδα οικειότητας σας κατά τη διάρκεια του σεξ; Οι πέτρες δεν είναι μόνο για θεραπεία!

Πορτοκαλί πέτρες είναι οι καλύτεροι κρύσταλλοι για σεξ και οικειότητα. Δουλεύουν χέρι-χέρι με το ιερό σας τσάκρα για να σας φέρουν μια εμπειρία τόσο γνήσια όσο και έντονη. Φυσικά, αυτό το τσάκρα πρέπει να είναι σε ισορροπία, για να μπορέσετε να απολαύσετε πλήρως τις απολαύσεις της οικειότητας. Μόλις συμβεί αυτό και η σεξουαλική σας κίνηση είναι ζωντανή και υγιής, πορτοκαλί κρύσταλλοι, όπως αυτοί που παρουσιάζονται παρακάτω, έχουν τη δυνατότητα να είναι ένα ισχυρό και παθιασμένο εργαλείο!

Σάρδιος λίθος

Το Carnelian είναι μια λαμπερή και ζωντανή πορτοκαλί πέτρα που ποικίλλει από το ροδάκινο σε ρομαντική φλόγα. Το χρώμα του αποπνέει ζεστασιά, ζωή και ζωτικότητα, και αυτό είναι το πλεονέκτημα όταν το χρησιμοποιείτε ως πέτρα οικειότητας. Ενισχύει, ενδυναμώνει και η ενέργεια παραμένει έτσι ώστε να βοηθά τόσο την αντοχή όσο και την ένταση της απόδοσής σας.

Οι καρνεϊνοί – και οι περισσότερες από τις πορτοκαλί πέτρες – παρέχουν μια ώθηση ζωτικής ενέργειας. Αυξάνουν κάθε φυσική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένης της γυμναστικής υπνοθεραπείας. Είναι επίσης κίνητρα, και έχουν την τάση να είναι μια καλή τύχη. Αν ψάχνετε για αγάπη ή επιθυμείτε να εμβαθύνετε μια τρέχουσα σχέση, στη συνέχεια φορέστε ή μεταφέρετε καρνελιάνικα μαζί σας. Θα σας βοηθήσει να εμφανίζεστε πιο επιθυμητοί στον σύντροφό σας.

Ροδοχρωσίτης

Δεν είναι όλοι οι καλύτεροι κρύσταλλοι για σεξ και οικειότητα είναι πορτοκαλί και ο ροδοχρόζης είναι ένας από αυτούς. Είναι μια όμορφη και καταπραϋντική ροζ πέτρα και λειτουργεί με το τσάκρα της καρδιάς. Χρειάζεστε μια ανοιχτή καρδιά για να μπορέσετε πραγματικά να αγαπάτε τον εαυτό σας, κάποιον άλλο, και να αγαπάτε σε αντάλλαγμα. Δεν θα μπορείτε πραγματικά να απολαμβάνετε το σεξ εάν μεταφέρετε τον πόνο του παρελθόντος και ο ροδοχρόζη σας βοηθά να απελευθερώσετε αυτό το βάρος.

Ο ροδοχρωσίτης είναι ένας ενισχυτής εμπιστοσύνης. Να το φοράτε ή να το μεταφέρετε μαζί σας, σας επιτρέπει να θυμάστε ότι προχωράτε από παλιές βλάβες και κρίσεις. Έχετε τη δυνατότητα να αποθέσετε αυτές τις αποσκευές ανά πάσα στιγμή, και ο ρόδιο χάλυβας ενισχύει αυτή τη νοοτροπία. Αντικαθιστά την μη εμπιστοσύνη με εμπιστοσύνη και αμφιβολίες με βεβαιότητα.

Σοδαλίτης

Πολλοί άνθρωποι δεν θα συμπεριλάβουν το sodalite ως πέτρα που προωθεί μια υγιή σεξουαλική ζωή, αλλά το κάνουν. Ο σοδαλίτης είναι μια πέτρα που καθαρίζει την αρνητικότητα και σας βοηθά να ξεφύγετε από τον δικό σας τρόπο ώστε να μπορείτε να ζήσετε τη ζωή που θέλετε να ζήσετε. Λειτουργεί με το τσάκρα του λαιμού, ώστε να μπορείτε να βρείτε την εμπιστοσύνη για να κάνετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας γνωστές.

Είναι ένα κρύσταλλο φίλτρου και λειτουργεί όπως το φίλτρο κάρβουνου σε μια δεξαμενή ψαριών για να καθαρίσει και να καθαρίσει την προοπτική και τη νοοτροπία σας. Είναι δύσκολο να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος στην αγάπη όταν οι ιδέες σου είναι μολυσμένες. Το Sodalite σας βοηθά να βλέπετε το καλύτερο σε μια κατάσταση, ένα άτομο, ακόμα και στον εαυτό σας. Η χρήση του σας βοηθά να αναπτύξετε μια πιο αισιόδοξη εικόνα της ζωής σας.

Ο σοδαλίτης είναι ένας καλός σύμμαχος για να βοηθήσει να κρατήσει την αρνητική ενέργεια στον κόλπο. Έχετε συνηθίσει να βλέπετε το μειονέκτημα; Ανησυχείτε ότι δεν θα έχετε ποτέ την αγάπη ή την οικειότητα στη ζωή σας; Προσπαθήστε να μεταφέρετε μαζί σας το sodalite για να υπενθυμίσετε ότι όταν αλλάζετε τις σκέψεις σας, η ζωή σας θα αλλάξει επίσης.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//