Θέματα εγκατάλειψης: 5 Σημεία

Θέματα εγκατάλειψης: 5 Σημεία


Αυτό που ακολουθεί είναι 7 κοινά σημεία ότι μπορεί να έχετε προβλήματα εγκατάλειψης. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα σημεία που αναφέρονται εδώ δεν προορίζονται να είναι εξαντλητικά. Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι προφανή ενώ άλλα θα σας κάνουν να σκεφτείτε. Διαβάστε όλα αυτά στο σύνολό τους για να κατανοήσουν το βαθύτερο νόημα τους.
1. Συνδέετε πολύ σύντομα με κάποιον άλλον
Εάν γίνεστε άμεσα συνδεδεμένοι με κάποιον άλλον – που σημαίνει σύντομα αφού έχετε συναντήσει ένα ενδιαφέρον αγάπης – είναι συνήθως ένα νεκρό giveaway που αγωνίζεστε με θέματα εγκατάλειψης. Οι άνθρωποι που προσκολλώνται πολύ γρήγορα περιγράφονται συχνά ως προσκολλημένοι από τους συντρόφους τους, οι οποίοι μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να οδηγούν πιθανά την αγάπη μακριά.
2. Επιδεικνύεται υπερβολικές συμπεριφορές ελέγχου
Προσπαθείτε να ελέγχετε τα συμφέροντα της αγάπης και τα πράγματα; Υπάρχει μια ιστορία από εσάς που διερωτάται παράλογα πού πηγαίνει ο άνθρωπος που συναντάτε; Ενημερώνεστε συνεχώς για τις αλληλεπιδράσεις τους με άλλους; Αν ναι, αυτό είναι ένα σημάδι δυσπιστίας και ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των ζητημάτων εγκατάλειψης.
3. Βρίσκετε ελαττώματα σε δυνητικούς συντρόφους
Αρχίζετε να δημιουργείτε μια λίστα με «ελαττώματα» σε ένα πρόσωπο που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για ραντεβού μαζί σας; Είναι μερικά ή όλα αυτά τα λάθη παράλογης φύσης; Μήπως λειτουργούν ως εμπόδια για να γίνουν πιο σοβαρά με άλλα; Εάν απαντήσατε ναι σε αυτές τις ερωτήσεις, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι φοβάστε να τραυματιστείτε, προκαλώντας έτσι την κατασκευή «δυσλειτουργιών» που σκοτώνουν κάθε πιθανότητα μιας σχέσης στο λίκνο.
4. Θα σαμποτάρετε τις σχέσεις σας
Όταν τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας, βρίσκετε έναν τρόπο να ανακατέψετε τα πράγματα; Μπορείτε να πετάξετε τα μαχαίρια στην ευτυχία επιλέγοντας αγώνες, επισημαίνοντας προβλήματα και ενισχύοντας το αρνητικό; Αν αυτό ακούγεται οικείο τότε είναι αυτονόητο ότι έχετε κάποια προβλήματα εγκατάλειψης. Ένας τρόπος να γνωρίζετε ότι σαμποτάρετε τις σχέσεις σας είναι αν παλέψετε άδικα.
5. Συνεχείς φόβοι εξαπάτησης
Ζείτε διαρκώς σε έναν κόσμο παράνοιας που ο σύντροφός σας σας εξαπατά; Αυτές οι σκέψεις είναι παράλογες και στερούνται οποιωνδήποτε σημείων απιστίας; Όταν συνδυάζετε αυτό το συγκεκριμένο σημείο με το σημείο # 2 (έλεγχος συμπεριφορών), οδηγείτε μακριά τους πιθανούς συντρόφους σας; Αν ναι, αυτό μπορεί να είναι μια σημαντική ένδειξη ότι οι φόβοι εγκατάλειψης είναι εν κινήσει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Λόγοι για να χωρίσετε…

In category Γυναίκα - Γάμος

Αν βρείτε τον εαυτό σας να αγωνίζεται να μάθει τι να κάνει ή να δώσετε στον εαυτό σα ...

Σημάδια που δεν πρόκειται ποτέ να την αφήσει για σένα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Παρόλο που μπορεί να φανεί διασκεδαστικό, σέξι και ελκυστικό σε ταινίες και τηλεοπ ...

5 Σημάδια ότι σε αγαπά!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Πρώτα πράγματα, σε αγαπάει; Ας δούμε τι πρέπει να αναζητήσουμε στη συμπεριφορά του ...

5 Σημάδια ότι δεν σε αγαπάει!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Στο όχι τόσο ευχάριστο θέμα. Αναρωτιέστε αν επιλέξατε τον λάθος τύπο; Αυτά τα πέντε ...

Μυστικές συμβουλές για να είσαι ρομαντική με τον φίλο σου!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Για πολλές γυναίκες, η εκμάθηση πώς να είναι ρομαντική με το φίλο της κάνει λίγη δο ...

Τι είναι η τοξική σχέση;

In category Γυναίκα - Γάμος

Πιθανώς η πιο δύσκολη απόφαση που κάποιος μπορεί να κάνει είναι να τερματίσει μια ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u