Σχέσεις: Ο καλός παραμυθάς

Σχέσεις: Ο καλός παραμυθάς

Oroskopos.tv


Η λέξη «παραμυθάς» συνήθως έχει κακό νόημα. Εμείς όμως στην προκειμένη περίπτωση δίνουμε εντελώς διαφορετικό νόημα. Εννοούμε εκείνον που κάθεται με μία παρέα και εκεί που όλοι έχουν πέσει, εκείνος τους διηγείται μαγικά παραμύθια και ξαφνικά όλοι νοιώθουν να βρίσκονται σε κύκλο γύρω από μια φωτιά. Αυτός λοιπόν, ο καλός παραμυθάς, μπορεί να είναι επικοινωνιακός, αλλά είναι και μυστηριώδης.

Αν καταφέρεις να γίνεις λοιπόν ένας καλός παραμυθάς, θα μπορέσεις με μεγαλύτερη ευκολία να μπεις στην καρδιά μίας γυναίκας. Εδώ η έννοια του παραμυθά δεν αφορά αυτόν που λέει παραμύθια, δηλαδή ψεύτικες ιστορίες, αλλά, αντίθετα, εκείνον που περιγράφει ιστορίες που έζησε ο ίδιος ή που διηγείται ιστορίες τις οποίες έχει ακούσει και έχουν ενδιαφέρον, πάντα αληθινές. Όμως, ο τρόπος που τις παρουσιάζει είναι παραμυθένιος και έτσι τον λέμε παραμυθά.

Για να το καταφέρεις αυτό θα χρειαστείς αρκετή εξάσκηση, να είσαι ακομπλεξάριστος, να σέβεσαι και να εμπιστεύεσαι την ιστορία που έχεις να πεις και να είσαι αυθόρμητος. Το σημαντικότερο ίσως είναι αυτή η εμπιστοσύνη στη διήγησή σου. Πρέπει να αγαπάς αυτό που λες, να πιστεύεις σε αυτό. Όταν περιγράφεις κάτι που αγαπάς, τότε θα δώσεις στον άλλον να καταλάβει τι είναι αυτό που σε κάνει να το αγαπήσεις. Τι θα καταφέρεις με αυτόν τον τρόπο; Θα ξεδιπλώσεις τα συναισθήματά σου με έναν μαγικό τρόπο, αλλά και μυστηριώδη ταυτόχρονα. Δηλαδή, δεν θα πεις ό,τι αγαπάς κάτι, αλλά ο τρόπος με τον οποίον θα το περιγράψεις, θα κάνει την τύπισσα που έχεις απέναντί σου το πόσο το αγαπάς. Αυτό μπορεί να μην είναι κάτι συγκεκριμένο. Και όμως, επικοινωνείς συναισθήματα και ιδέες, χωρίς καν να τις αναφέρεις.

Καλές ιστορίες, λοιπόν.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σχέσεις και πρώτος έρωτας

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τι σχέση μπορεί να έχει ο τωρινός σου έρωτας με τον πρώτο; Τεράστια! Όσο και να έχει ...

Oroskopos.tv

Η λατρεμένη Αφροδίτη

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι γνωρίζουμε πως η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας είναι πολύ σημαντ ...

Oroskopos.tv

Είσαι καλός εραστής ; Το μυστικό !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλεις να μάθεις αν η νέα σου γνωριμία είναι καλός εραστής; Θα στο πει η Αφροδίτη το ...

Oroskopos.tv

Οι οίκοι της ευτυχίας !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Στον Τρίτο ή στον Πέμπτο Οίκο Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο δίνει μια τάση για αισθησ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u