Γιόγκα της Οικειότητας: ένας τρελός τρόπος να φλερτάρεις!

Γιόγκα της Οικειότητας: ένας τρελός τρόπος να φλερτάρεις!

Oroskopos.tv


Εντάξει, όλα τα παράξενα από την Αμερική μας έρχονται! Αλλά δεν πειράζει, η δουλειά μας να γίνεται. Λοιπόν, η τελευταία τρέλα που έχει πιάσει τα αγόρια και τα κορίτσια από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, είναι η Γιόγκα της Οικειότητας. Και όσο κι αν ακούγεται παράξενο, η Γιόγκα της Οικειότητας είναι ένας τρελός τρόπος να φλερτάρεις!

Ναι, αλλά τι είναι;

Είναι ένα μάθημα, μια σύναξη, όπου μετά από λίγη απαραίτητη γιόγκα για αρχαρίους, όχι τίποτα εντυπωσιακό, τα άτομα χωρίζονται σε δυάδες και παριστάνουν την Μαρίνα Αμπράμοβιτς, δηλαδή κοιτιούνται. Και κοιτιούνται. Κοιτιούνται πολλή ώρα. Ακούγεται εύκολο, αλλά δεν είναι. Και μετά αφού κοιταχτούν ώρα πολλή, μα πολλή, βάζουν ο ένας στον άλλον τις φωνές! Ναι! Αυτό! Ουρλιάζουν ακατάσχετα.

Και γιατί το κάνουν αυτό υποτίθεται;

Για να βγάλουν από μέσα τους όλο εκείνο το περίσσευμα θυμού που απαγορεύει τις ομαλές σχέσεις. Οι εμπνευστές επιμένουν ότι αυτό το ακατάσχετο ουρλιαχτό τελικά καταλήγει σε γέλια. Άφθονα και λυτρωτικά γέλια. Πολλές φορές τα ζευγάρια που σχηματίζονται πέφτει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και σπάει το φράγμα της κοινωνικής ντροπής, ενώ έχουν παραδεχτεί αρκετοί συμμετέχοντες ότι έγιναν ζευγάρι στην ζωή με το ον που γκάριζε στα μούτρα τους.

Σοβαρά τώρα, δουλεύει αυτό το πράγμα;

Κοιτάξτε, την τελευταία φορά που ούρλιαξα σε κάποιον δεν ήταν με επιστημονικό τρόπο, ήταν σε ένα αχαϊρευτο που έκανε το μετρό τσιφλίκι του. Και δεν είχε καλή κατάληξη. Αλλά σε έναν προστατευμένο χώρο, όπου φωνάζεις κατάμουτρα σε κάποιον που δεν σου φταίει σε τίποτα, είναι κάπως ιντριγκαριστικό και ίσως και να δουλεύει πραγματικά, να μην είναι αμερικανιά. Αλλά το πραγματικό ζουμί, που σίγουρα θα έχει και επιτυχία είναι αλλού.

Α, εδώ είστε όλοι μαζεμένοι;

Το πρόβλημα του φλερτ σήμερα είναι πού να βρεις άνθρωπο να φλερτάρεις, οπότε όλα αυτά τα παράξενα μέρη λειτουργούν ως φωλιές που απλά, χωρίς άλλες απαιτήσεις, μπορείς να συναντήσεις άλλα δίποδα σε εποχή ζευγαρώματος. Δεν είναι και λίγο…Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σχέσεις και πρώτος έρωτας

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τι σχέση μπορεί να έχει ο τωρινός σου έρωτας με τον πρώτο; Τεράστια! Όσο και να έχει ...

Oroskopos.tv

Η λατρεμένη Αφροδίτη

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι γνωρίζουμε πως η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας είναι πολύ σημαντ ...

Oroskopos.tv

Είσαι καλός εραστής ; Το μυστικό !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλεις να μάθεις αν η νέα σου γνωριμία είναι καλός εραστής; Θα στο πει η Αφροδίτη το ...

Oroskopos.tv

Οι οίκοι της ευτυχίας !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Στον Τρίτο ή στον Πέμπτο Οίκο Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο δίνει μια τάση για αισθησ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u