Γιατί πρέπει να σταματήσεις να ψάχνεις το καρμικό σου ταίρι!

Γιατί πρέπει να σταματήσεις να ψάχνεις το καρμικό σου ταίρι!

Oroskopos.tv


Υπάρχουν επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο και μια ψυχή αδελφική της δικής σου έξω εκεί κάπου σε ψάχνει, έτσι; Ίσως, αλλά ίσως και όχι. Ίσως όλο αυτό το ναι και σώνει ψάξιμο γι την αδελφή ψυχή, την μία και μοναδική, να είναι τελικά άλλη μία μόδα, άλλη μία εμμονή. Έτσι, πάμε να δούμε γιατί πρέπει να σταματήσεις να ψάχνεις το καρμικό σου ταίρι!

Η επιστήμη της ψυχολογίας μιλάει

Η έρευνα έχει σαφώς δείξει ότι μια ισχυρή πίστη στο πεπρωμένο μπορεί πραγματικά να είναι επιβλαβής για εσάς και την επιτυχία των σχέσεών σας. Να γιατί: το να έχετε τη νοοτροπία της πίστης ότι έχετε βρει ή πρέπει να βρείτε τον σύντροφο της ψυχής σας σχετίζεται με κάθε είδους ανθυγιεινή σκέψη για την αγάπη σας.

Για παράδειγμα Θα ερωτευτείτε και θα αρχίσετε μια σχέση. Και όλες οι σχέσεις έχουν διαδικασίες και φάσεις που τείνουν να ακολουθούν. Η αγαπημένη περίοδος – όταν ο περισσότερος χρόνος σας ξοδεύεται σκέψης για το συγκεκριμένο άτομο – πιθανότατα θα διαρκέσει μόνο μερικούς μήνες. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι τι συμβαίνει στη συνέχεια. Με άλλα λόγια: Πώς θα αντιδράσετε όταν ο σύντροφος της ψυχής σας αρχίζει να φαίνεται λίγο λιγότερο τέλειος;

Οι άνθρωποι που έχουν ισχυρές πεποιθήσεις στο πεπρωμένο είναι επιρρεπείς στο να χάσουν το ενδιαφέρον τους για τον σύντροφό τους πολύ πιο γρήγορα από τους άλλους και είναι πιθανό να εγκαταλείψουν πολύ πιο εύκολα όταν η σχέση φαίνεται λίγο να χλωμιάζει. Κοιτάξτε το με αυτό τον τρόπο: Εάν πιστεύετε ότι «είτε είμαστε καρμικά ερωτευμένοι είτε δεν είμαστε», τότε είναι πιθανότερο να δείτε αρνητικά πράγματα στη σχέση σας ως δείκτη ότι ίσως αυτή η «ειδική κατάσταση» δεν είναι ο αληθινός σας σύντροφος ψυχής. Ίσως ήταν απλά λάθος: αν ήσαστε εννοημένοι από την μοίρα, αν πλαστήκατε ο ένας για τον άλλον, τότε γιατί θα έπρεπε να εργαστείτε τόσο σκληρά στη σχέση; Το καταλαβαίνουμε όλοι ότι αυτό είναι λάθος.

Πραγματικές σχέσεις για πραγματικούς ανθρώπους

Είστε ο τύπος του ατόμου που φυσικά αντιμετωπίζει δυσκολίες με μια νοοτροπία «θα κάνω δουλειά μέσω αυτού του προβλήματος»; Με άλλα λόγια, βλέπετε τα καλά πράγματα και τα κακά πράγματα ως ίσο μέρος της διαδικασίας της ζωής; Όλες οι σχέσεις θα περάσουν από κακουχίες – είναι το πώς ανταποκρίνεται κάποιος σε αυτές τις δυσκολίες που έχουν σημασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο καλύτερος προγνωστικός παράγοντας για το εάν η σχέση σας θα επιτύχει μακροπρόθεσμα είναι ο τρόπος επίλυσης των διαφωνιών. Οι έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι στις σχέσεις που έχουν μια νοοτροπία «μέσα από αυτό θα γίνει καλύτερο άτομο» θα αντιμετωπίσουν πολύ καλύτερα τα πράγματα όταν έρθουν οι αναπόφευκτες δοκιμές – και ότι οι σχέσεις τους θα έχουν περισσότερες πιθανότητες μακροχρόνιας επιβίωσης. Ενώ η νοοτροπία «έχω τον ιδανικό σύντροφο για μένα ή τίποτα» μπορεί τελικά να φέρει απλά μια τεράστια μοναξιά.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σχέσεις και πρώτος έρωτας

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τι σχέση μπορεί να έχει ο τωρινός σου έρωτας με τον πρώτο; Τεράστια! Όσο και να έχει ...

Oroskopos.tv

Η λατρεμένη Αφροδίτη

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι γνωρίζουμε πως η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας είναι πολύ σημαντ ...

Oroskopos.tv

Είσαι καλός εραστής ; Το μυστικό !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλεις να μάθεις αν η νέα σου γνωριμία είναι καλός εραστής; Θα στο πει η Αφροδίτη το ...

Oroskopos.tv

Οι οίκοι της ευτυχίας !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Στον Τρίτο ή στον Πέμπτο Οίκο Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο δίνει μια τάση για αισθησ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u