Ας πάρουμε μία ανάσα

Ας πάρουμε μία ανάσα

Oroskopos.tv


Δεν βγαίνει η ζωή χωρίς να πάρουμε μία ανάσα. Ο διαλογισμός δεν είναι μόνο μία σημαντική μέθοδος διαλογισμού, αλλά και ένας τρόπος να πάρουμε μία ανάσα, απέναντι στα τόσα που συμβαίνουν γύρω μας και μέσα μας. Δεν γίνεται να βρίσκεται μόνο το πρόβλημα στον νου μας. Χρειάζεται πού και πού να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να τα αφήσει όλα και να κάνει ένα διάλλειμα. Ας καθίσουμε σε μία καρέκλα που μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε ευθεία στάση του σώματος, ας βάλουμε τα χέρια στα γόνατά μας, ας αφήσουμε για λίγο την ένταση και ας αναπνεύσουμε αργά, ειρηνικά, ρυθμικά.

Η αναπνοή μας πρέπει κανονικά να είναι διαφραγματική. Επειδή δεν γνωρίζουμε όλοι όμως αυτό το είδος αναπνοής, ας αρκεστούμε προς το παρόν να αναπνεύσουμε έτσι όπως όλοι ξέρουμε. Τα χαρακτηριστικά της ανάσας είναι η ηρεμία, η ειρήνη, το βάθος και η αλληλουχία. Έτσι, πρέπει να αναπνεύσουμε ήρεμα, δηλαδή χωρίς να πιεζόμαστε, ειρηνικά, δηλαδή να έχουμε απαλή αναπνοή, η οποία να συντονίζεται με τον εαυτό μας, ενώ ταυτόχρονα η εισπνοή είναι ίδιου βάθους με την εκπνοή, να αναπνέουμε βαθειά, δηλαδή με μεγάλες αναπνοές, χωρίς όμως να πιεζόμαστε, και τελικά η εισπνοή με την εκπνοή να έχουν μεταξύ τους αλληλουχία, δηλαδή να μην κάνουμε παύση, αλλά η εισπνοή να δίνει τη θέση της στην εκπνοή και το ανάποδο.

Ας κάνουμε όλα αυτά, τα οποία μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά τελικά δεν είναι. Όπως αναπνέουμε, ας προσπαθούμε να διαισθανθούμε τον αέρα να μπαίνει μέσα στο σώμα μας και ύστερα να εξέρχεται. Ας προσπαθήσουμε να εισπνέουμε και αν εκπνέουμε μόνο από τη μύτη μας, .ώστε να ορίζουμε πλήρως την διαδικασία της αναπνοής. Ας συντονίσουμε την σκέψη μας με την αναπνοή μας. Θα ηρεμήσουμε, θα χαλαρώσουμε. Δεν θα γίνει κάτι εντυπωσιακό, αλλά θα κερδίσουμε για λίγο τον εαυτό μας. Δεν θα αλλάξει η ζωή μας, αλλά θα γίνει πιο υποφερτή. Καλή άσκηση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ο Άρχοντας του Παράξενου

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μήπως έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την λέξη «τηλεπάθεια»; Ή ίσως «τηλεκίνηση»; Αν ναι ...

Oroskopos.tv

Γυναίκα

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η Γυναίκα είναι το θέμα των θεμάτων, το αίνιγμα των αινιγμάτων και το μυστήριο των ...

Oroskopos.tv

Η μέρα που θα αλλάξετε τη ζωή σας

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Tα συναισθήματά μας είναι μια πηγή θετικής και αρνητικής ενέργειας στη ζωή μας. Μας ...

Oroskopos.tv

Καθαρισμός ενέργειας

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχει τρόπος να καθαρίσουμε ενεργειακά; Είναι πολλές φορές που ολόκληρη περίοδο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u