Ζήσε το όνειρό σου

Ζήσε το όνειρό σου

Oroskopos.tv


Ακούμε συχνά ιστορίες επιτυχίας, ανθρώπων που μεταμορφώνουν τη ζωή τους. Ξεφεύγοντας από ένα χαμηλό σημείο με μεγάλη θλίψη, τρομερές σχέσεις, φτώχεια, φτάνουν στην υπερνίκηση όλων και φτάνουν σε έναν τόπο τελικής ευτυχίας, ικανοποίησης και επιτυχίας. Αλλά είναι πραγματικά δυνατό ή είναι αυτές οι «ιστορίες» απλά ένας μύθος;

Η αλήθεια είναι ότι οι αρχαίοι πριν από χιλιάδες χρόνια είχαν βαθιά γνώση κάποιου πολύ ισχυρού μυστικού που σήμερα έχουμε χάσει. Κατά τη διάρκεια των αιώνων έχουμε απομακρυνθεί από τον αληθινό εαυτό μας. Στη σημερινή κοινωνία φαίνεται να αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας με το ποιοι είμαστε στη δουλειά μας, την εμφάνισή μας, τα φυσικά πράγματα που δεν είναι πραγματικά η ουσία μας. Οι πρόγονοί μας, πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, κατάλαβαν έναν ισχυρό νόμο. Ο νόμος της έλξης. Ακριβώς όπως και ο νόμος της βαρύτητας, ο νόμος της έλξης είναι κάτι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να μεταμορφώσουμε τις ζωές μας με κάθε τρόπο. Δεν είναι μύθος. Εσείς, εγώ, κάθε άτομο που διαβάζει αυτό το άρθρο και κάθε άτομο που δεν διαβάζει αυτό το άρθρο έχει τη δύναμη μέσα να μεταμορφώσει τον κόσμο του.

Είμαστε όλοι αλληλοσυνδεδεμένοι, όπως είπε ο Ινδιάνος αρχηγός της Ινδιάνος Σιάτλ: «Η ανθρωπότητα δεν έχει υφανθεί στον ιστό της ζωής. Είμαστε μόνο ένα νήμα μέσα σε αυτό. Ό, τι κάνουμε στον ιστό, το κάνουμε και στον εαυτό μας. Όλα τα πράγματα συνδέονται μαζί, όλα συνδέονται. » Ποια είναι η ουσία αυτού του μέσου είναι οι σκέψεις μας, η νοοτροπία μας, η ενέργειά μας, η αυτοπεποίθησή μας, κάθε μοναδικό συναίσθημα και σκέψη που εκπέμπουμε στο σύμπαν από το μικρό μας νήμα δημιουργεί κίνηση σε όλα τα άλλα μικρά νήματα μέσα στον ιστό που αποτελούν τον κόσμο μας , το σύμπαν μας. Αν στείλουμε αρνητική χαμηλή αυτοεκτίμηση και μαζική έλλειψη αυτοπεποίθησης, μισητής ή τρομακτικής σκέψης, όπως «δεν είμαι αρκετά καλός» , εάν δημιουργούμε δικαιολογίες, αυτό που κάνουμε είναι να σηματοδοτήσουμε αυτές τις πολύ συχνότητες ενέργειας και να πάρουμε πίσω ακριβώς αυτό που στέλνουμε, παίρνοντας πίσω περισσότερο από αυτό.

Όταν αρχίζουμε να καλούμε το σύμπαν θετικά, μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας, να ονειρευόμαστε τα οράματά μας, στην πραγματικότητα μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα και μεγαλύτερα πράγματα από το να φτάσουμε στα αστέρια και ακόμα παραπέρα. Σίγουρα καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι αυτό. Αυτή είναι μια δύναμη από την οποία όλοι προερχόμαστε – πιστέψτε το και θα το έχετε το δώρο σας, όποιο κι αν είναι αυτό.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μια ματιά στην Αστρολογία της Ανατολής

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η αστρολογία για την σοφία της ανατολής εξετάζει εκτος από τους πλανήτες αυτούς κα ...

Oroskopos.tv

Ο Άρχοντας του Παράξενου

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μήπως έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την λέξη «τηλεπάθεια»; Ή ίσως «τηλεκίνηση»; Αν ναι ...

Oroskopos.tv

Γυναίκα

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η Γυναίκα είναι το θέμα των θεμάτων, το αίνιγμα των αινιγμάτων και το μυστήριο των ...

Oroskopos.tv

Η μέρα που θα αλλάξετε τη ζωή σας

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Tα συναισθήματά μας είναι μια πηγή θετικής και αρνητικής ενέργειας στη ζωή μας. Μας ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u