Τι παίζει με τον Ερμή;

Τι παίζει με τον Ερμή;


Τα χαρακτηριστικά του Ερμή συνδέονται με την επικοινωνία, τη λογική, τη διάνοια και την ευαισθητοποίηση. Λόγω της επίδρασής του στη δύναμη του εγκεφάλου, ο Ερμής θα παρουσιάσει βραχυπρόθεσμες δυνατότητες προγραμματισμού, παρατήρησης και αφηρημένης συλλογιστικής.

Ανεπιθύμητοι και περίεργοι θα είναι όσοι θα επηρεαστούν από αυτόν τον πλανήτη. Ο Ερμής αναζητά την ευκαιρία να δράσει. Εμπνέει τις ιδέες, τις διαδικασίες σκέψης και το ασυνείδητο, με το οποίο όλοι πρέπει να συντονιστούν. Αναλυτική ικανότητα, ταξινόμηση και ομαδοποίηση, καθώς και άλλες μέθοδοι που δίνουν βαθύτερη αίσθηση των πραγμάτων προέρχονται από αυτόν τον πλανήτη.

Ο Ερμής εκφράζει τις σκέψεις αποτελεσματικά, ανάλογα βέβαια με τον τρόπο με τον οποίο αυτός ο πλανήτης εκπροσωπείται στο γενέθλιο χάρτη. Οι αισθήσεις βρίσκονται επίσης σε αυτόν τον πλανήτη, και γι ‘αυτό αξιοποιούνται από τα άτομα τα οποία επηρεάζονται. Ο Ερμής είναι διατεθειμένος να κάνει εισχώρηση στο άγνωστο, μπορεί να είναι σε θέση να μάθει κάτι περισσότερο από τους πιο δειλούς συνομήλικούς του. Πολλοί ντετέκτιβ, άτομα που απασχολούνται στην κατασκοπεία και άλλοι τολμηροί αναζητούντες γνώση έχουν έναν προεξέχοντα Ερμή. Ορισμένοι με αρνητική πτυχή μπορούν να καταφύγουν σε πνευματικά κόλπα για να προχωρήσουν.

Το να έχετε τον Ερμή μπορεί να υποδεικνύει το εάν απολαμβάνετε μεγάλες ομάδες φίλων γύρω σας και αν αγαπάτε παιδιά. Μπορεί επίσης να δείξει την αγάπη σας για τα βιβλία και τη γραφή, και το ότι σας αρέσει να εκφράζετε με διαφορετικούς τρόπους τις σκέψεις σας. Οι φυσικές συνήθειες μελέτης απονέμονται επίσης από τον Ερμή. Εάν η μελέτη γίνεται σκληρά, τότε ο Ερμής ίσως επηρεάζει κάπως αρνητικά. Ενώ μπορείτε να μάθετε καλύτερες συνήθειες μελέτης, μπορείτε να μάθετε ότι ανεξάρτητα από το τι κάνετε, θα είναι πάντα μια αγγαρεία. Ωστόσο, αυτός ο πλανήτης είναι ιδιαίτερα προσαρμοστικός, οπότε εν τέλει όλα του τα μειονεκτήματα μπορείτε να τα γυρίσετε, αν παλέψετε προς αυτή την κατεύθυνση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u