Τι θέλουν οι γυναίκες…

Τι θέλουν οι γυναίκες…


Κανείς δεν βρήκε ακόμη μια τέλεια απάντηση στο ερώτημα τι θέλουν οι γυναίκες. Κατά τη διάρκεια αιώνων εξετάσεων, ρομαντισμού, ποίησης και πραγματικής ζωής, η απόλυτη απάντηση συνεχίζει να μας ξεφεύγει. Παρ ‘όλα αυτά, ας δούμε αν μπορούμε τουλάχιστον να συλλέξουμε μια μικρή εικόνα για το τι θέλουν οι σημερινές γυναίκες και πώς να το δίνετε σε αυτές χωρίς να διακυβεύονται οι δικές σας ανάγκες.

Εμπιστοσύνη.

Φυσικά, οι γυναίκες είναι το πιο ευγενές και πιο αδύναμο φύλο. Συγνώμη, αλλά τα γεγονότα είναι γεγονότα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σας εμπιστεύονται πριν να είναι μαζί σας. Σκέψου το. Πρέπει να αφήσετε μια γυναίκα να ξέρει ότι είναι πάντα υπεύθυνη και στον έλεγχο των στενών στιγμών, ειδικά στα αρχικά στάδια.

Αν πιέζετε για να έρθει ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια ενός παθιασμένου φιλί, μην τραβήξτε την πλάτη της πριν κάνει ένα καθαρό διάλειμμα. Είναι σαν να χτυπήσατε το κουδούνι στο τέλος ενός γύρου πυγμαχίας – σταματήστε. Χωρίς εξαιρέσεις. Ακόμη και ένα κομμάτι μυών από την πλευρά σας μπορεί να κάνει την αίσθηση της δύναμης που εφαρμόζεται στην κατάσταση, η οποία μπορεί να προσθέσει ένα θανατηφόρο στοιχείο της δυσφορίας και της δυσπιστίας στη σχέση σας.

Χαρακτήρας.

Η φύση απαιτεί επίσης μια γυναίκα να επιλέξει έναν άνθρωπο καλού γενετικού χαρακτήρα. Μετά από όλα, μπορεί να παράγει μόνο ένα απόγονο το χρόνο, γι ‘αυτό θέλει να είναι ισχυρός, υγιές και κατάλληλος για επιβίωση. Ένας άνδρας στο χαλαρό μπορεί να παράγει εκατό μωρά, έτσι μερικοί είναι αναγκασμένοι να επιβιώσουν μέσα από τη δύναμη των τεράστιων αριθμών.

Είναι και πάλι η βιολογία που εξασφαλίζει ότι η γυναίκα θα είναι πραγματικά εκεί όταν γεννιέται το παιδί και είναι η γυναίκα που έχει τα ένστικτα να θηλάσει και να νταντέψει το μωρό.

Στη σύγχρονη κοινωνία, καλή δουλειά, καλός μισθός και καλή καρδιά μπορούν να αντισταθούν σε στοιχεία σωματικής δύναμης και ανιδιοτέλειας που μπορεί να ήταν πιο αναγκαία στη ζούγκλα. Το χιούμορ, η προσοχή και ο εγκέφαλος μπορούν επίσης να κάνουν μια γυναίκα να αισθάνεται άνετα και ασφαλή στην αγκαλιά σας. Όλα αυτά αποτελούν μέρος του γενετικού χαρακτήρα που μια γυναίκα χρειάζεται και αναζητά σε έναν άνδρα.

Σεξ.

Η πιο βασική φυσική ανάγκη για τις γυναίκες, όπως και για τους άνδρες, είναι ο λόγος για ανδρών-γυναικών:σεξ. Αντιμετωπίστε το, αν δεν ήταν για την περιοχή των θαυμάτων κάτω από τα τζιν, θα ήσαστε με τους τύπους να πίνουν μπύρα και παρακολουθούν ποδόσφαιρο. Και αν δεν ήταν για την ικανότητά σας να εκπληρώσετε τις φυσικές της ανάγκες, αυτή θα ψαχνόταν με τα κορίτσια. Η Μητέρα Φύση δεν περίμενε ότι οι άνθρωποι και άλλα πλάσματα θα δημιουργηθούν για την πνευματική επιδίωξη της επιβίωσης του είδους.

Φυσική έλξη και εκπλήρωση είναι το όνομα του παιχνιδιού. Οι γυναίκες επιθυμούν τη σεξουαλική ευχαρίστηση και την εκπλήρωση ακριβώς όπως κάνουν οι άνδρες. Αλλά έχουν πολλούς άλλους παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη: κοινωνικές αξίες, προσωπική ηθική, εγκυμοσύνη, η πιθανότητα κακοποίησης, ακόμα και ο Ted Bundy.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

“Είναι βαρετό το κρεβάτι”

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ας μιλήσουμε για το σεξ. Αν νομίζετε ότι η φίλη σας είναι βαρετή στο κρεβάτι, υπάρχο ...

Επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Δημιουργώντας μια σχέση online ή μέσω του τηλεφώνου είναι καλό, αλλά η πραγματική χημ ...

Βασικές συμβουλές για την πρώτη φορά!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Έχετε αποφασίσει να κάνετε σεξ για πρώτη φορά. Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί. Μπορεί ν ...

Πόσο καιρό θα περιμένει για τη σεξουαλική πράξη;

In category Σχέσεις - Αγάπη

Ως κάποιος που έχει γράψει για ραντεβού για σχεδόν μια δεκαετία, έχω παρακολουθήσε ...

Θέματα για το πρώτο ραντεβού!!

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλετε να επιλέξετε τα κατάλληλα θέματα και να κάνετε μια μεγάλη εντύπωση στο πρώτ ...

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

In category Σχέσεις - Αγάπη

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, η ιδέα σας για ένα πρώτο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//