Το Feng Shui του έρωτα…

Το Feng Shui του έρωτα…


Το Feng Shui (Φενγκ Σούι) είναι η αρχαία κινεζική τέχνη της ευθυγράμμισης χώρων για να δουλεύουν αρμονικά με το σύμπαν. Η πρακτική χρονολογείται ήδη από το 4000 π.Χ., όπου βρέθηκαν κατοικίες στο Banpo που ευθυγραμμίστηκαν για το κατάλληλο ηλιακό κέρδος ή την παθητική ηλιακή θέρμανση. Ενώ είναι χρήσιμο για πρακτικά θέματα, το Feng Shui ασχολείται με την ευθυγράμμιση του Qi, ή “chi” (τσι) όπως είναι πιο γνωστό στη δυτική κουλτούρα.
Το Feng Shui μας λέει ότι πρέπει να έχουμε έναν σκοπό για κάθε δωμάτιο στο σπίτι και το δωμάτιο πρέπει να έχει σχεδιαστεί έτι ώστε να ικανοποιεί αυτόν το σκοπό. Αυτό εξασφαλίζει ότι το Qi ρέει με τον κατάλληλο τρόπο. προκαλεί διασταυρώσεις στο δωμάτιο εμποδίζει το Qi. Στην κρεβατοκάμαρα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες, όπως έλλειψη ύπνου ή σεξουαλική δυσλειτουργία. Απομακρύνετε την τηλεόραση, τον υπολογιστή και οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία και ανοίξτε τα παράθυρα και αφήστε όσο το δυνατόν περισσότερο καθαρό αέρα.
Το κρεβάτι πρέπει να είναι το μεγαλύτερο αντικείμενο στο δωμάτιο και το εστιακό σημείο του δωματίου. Θα πρέπει να είναι ισορροπημένο, που σημαίνει αντί για ένα κομοδίνο θα πρέπει να έχετε δύο, αν και δεν χρειάζεται να ταιριάζουν. Το κρεβάτι πρέπει να έχει ένα αισθητικά ευχάριστο κεφαλάρι από ξύλο ή να είναι επικαλυμμένο.
Το κρεβάτι πρέπει επίσης να είναι εύκολα προσβάσιμο και από τις δύο πλευρές και να μην βρίσκεται σε άμεση γραμμή με την πόρτα. Υψηλής ποιότητας φύλλα από οργανικά υλικά θα βοηθήσουν επίσης την ευθυγράμμιση Qi του δωματίου.
Για φωτισμό, χρησιμοποιήστε κεριά ή διακόπτη dimmer. Θα πρέπει να υπάρχουν πολλά επίπεδα φωτισμού, από τις γενικές και τις μικρές λάμπες στα κεριά, ώστε να μπορείτε εύκολα να ελέγχετε το φωτισμό από το κρεβάτι.
Η διακόσμηση πρέπει να είναι ευχάριστη και αισιόδοξη – η διακόσμηση που έχετε στην κρεβατοκάμαρά σας είναι αντιπροσωπευτική των σκηνών που θέλετε να εκδηλώσετε στη ζωή σας. Η αφηρημένη εικόνα είναι ωραία όσο είναι συναρπαστική και σας κάνει να αισθάνεστε καλά. Τα φυτά, ως γενικός κανόνας feng shui, δεν ανήκουν στην κρεβατοκάμαρα. Φωτογραφίες φίλων και οικογενειών ανήκουν σε άλλες περιοχές του σπιτιού, όχι εδώ. Οι ανεμιστήρες οροφής και τα βαριά φωτιστικά θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται, καθώς αυτά περνούν μέσα από τις κοιλιακές περιοχές τόσο τις δικές σας όσο και του συντρόφου σας και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Για πάντα μαζί! Για πάντα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Ένας νέος χρόνος ανοίγεται μπροστά μας. Μπορεί να έχει δυσκολίες, και πότε δεν ζήσα ...

Παράξενα ερωτικά έθιμα ανά τους αιώνες..

In category Γυναίκα - Γάμος

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει πολλές αλλαγές. Ο έρωτας πάντα συνδέθηκε με την ηθική ...

Η τέχνη του να τον αλλάξεις!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Σε γενικές γραμμές όχι πολύ. Και σίγουρα δεν αλλάζουν πριν με ...

Act like a cat!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Σχεδόν δεν υπάρχει γυναίκα που δεν λατρεύει τις γάτες. Ακόμα και όσες γυναίκες δεν ...

Οι απαραίτητοι άντρες για την ζωή σου πριν τα 30!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Έχουμε ξεφύγει από εκείνη την εποχή που οι γυναίκες παντρευόντουσαν τον ένα και μο ...

Κάν’ τον να σε αγαπήσει κεραυνοβόλα!!

In category Γυναίκα - Γάμος

Λοιπόν, οι επιστήμονες επιμένουν: σε μόλις 5 δευτερόλεπτα αποφασίζει ένας άνθρωπος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u