Το πείραμα της Φιλαδέλφειας !


Ένα από τα σημαντικότερα πειράματα της ανθρώπινης ιστορίας, που δημιουργεί ακόμα και σήμερα, τεράστια ερωτηματικά, καθώς κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα το τι συνέβη, είναι το πείραμα της Φιλαδέλφειας ή «Rainbow Project» («Σχέδιο Ουράνιο Τόξο»), όπως είναι η επίσημη ονομασία του. Το αινιγματικό σκηνικό της 28ης Οκτωβρίου του 1945 δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς θα κλείσει εισιτήριο για την Ελλάδα, λίγα χρόνια αργότερα.

Το US Eldridge, το πλοίο δηλαδή που αξιοποιήθηκε για το πείραμα και ανήκε στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, ταξίδεψε από το λιμάνι της Φιλαδέλφειας, έως το Νόρφολκ της Βιρτζίνια.

Το παράδοξο όμως είναι το πώς έγινε πραγματικά αυτό το ταξίδι, καθώς, από το λιμάνι της Φιλαδέλφειας το πλοίο εξαφανίζεται και θα εμφανιστεί ξανά Νόρφολκ. Σημειώνουμε πως η απόσταση μεταξύ των δύο τοποθεσιών είναι συνολικά350 χιλιόμετρα, που υπολογίζεται για την εποχή ως ταξίδι ενός 24ώρου τουλάχιστον. Παρόλα αυτά, η εξαφάνιση διήρκησε για μόλις 18 λεπτά.

Με λίγα λόγια έχουμε ένα πλοίο που ξαφνικά, μπροστά στα μάτια πραγματικού κοινού εξαφανίζεται και εμφανίζεται σε 18 λεπτά σε απόσταση μίας ολόκληρης ημέρας. Αυτό όμως δεν είναι το πιο αινιγματικό στην όλη υπόθεση.

Το πλήρωμα του πλοίου έφτασε τελικά σε μία κατάσταση αμόκ. Ζημιές είχαν συμβεί στο πλοίο και πολλά μέλη του πληρώματος είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Όμως ο εφιάλτης των ναυτικών δεν είχε σταματήσει ακόμα.

Οι μαρτυρίες λένε πως ακόμα και μετά από όταν μπάρκαραν και πάλι στη Φιλαδέλφεια, πολλοί από όσους επέστρεψαν συνέχισαν να εξαφανίζονται αινιγματικά για μεγάλα διαστήματα.

Οι ΗΠΑ χάρισαν βέβαια στην Ελλάδα το πλοίο US Eldridge, κάνοντάς μας «χάρη», ενώ στην πραγματικότητα φαίνεται πως ήθελαν να συνεχίσουν να παρατηρούν την εξέλιξη ενός πειράματος που έπαιρνε τρομακτικά μεγάλη έκταση, αλλά από «απόσταση ασφαλείας».

Έτσι, έδωσαν σε εμάς το πρόβλημά τους. Πράγματι, το ελληνικό πλήρωμα, δηλώνει πως σε άσκηση το 1950 το μετονομασθέν US Eldridge σε «Λέων» εξαφανίζεται και πάλι για δύο ολόκληρες ημέρες. Όμως, από εκεί και πέρα, οι ΗΠΑ σταματούν να δίνουν απαντήσεις, μένοντας απλά στην παρατήρηση της ανεξέλεγκτης κατάστασης.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u