Ωριμάζοντας την σχέση

Ωριμάζοντας την σχέση

Oroskopos.tv


Όταν μιλάμε για σχέση, στην ουσία μιλάμε για συγκατοίκηση, να τα λέμε κι αυτά. Τίποτε άλλο δεν είναι ολοκληρωμένη σχέση, με αρχή, μέση, τέλος και πλοκή. Μια πολύ καλή σχέση που όμως οι δύο σύντροφοι την ζουν ο καθένας από την τοποθεσία σπιτάκι του, νιώθοντας ευλογημένοι, μπορεί να είναι τρέιλερ σχέσηης, σχέση όμως δεν είναι. Η ωρίμανση της σχέσης απαιτεί να βράσουν οι σύντροφοι στο ίδιο καζάνι, αλλά πόσο εύκολο είναι αυτό;

Και στις μαύρες μου, τι να κάνω;

Δεν είναι πολύ φανερό πρόβλημα, αλλά είναι απόλυτα υπαρκτό. Οι άνθρωποι που ζουν μόνοι τους έχουν την εξής πολυτέλεια, ακόμα κι αν είναι σε σχέση: αν έχουν κακή διάθεση, ή έστω θέλουν να μείνουν λίγο μόνοι του, απλά δεν βγαίνουν ραντεβού. Αυτό δεν μπορεί να γίνει όταν συγκατοικείς με τον άλλον. Είναι φυσικά πιθανό να μπορείς να βγάλεις μια ολόκληρη μέρα στο δωμάτιο, αλλά όχι χωρίς να δώσεις εξηγήσεις. Και τι εξηγήσεις να δώσεις όταν δεν σου συμβαίνει κάτι, ούτε σου έχει κάνει ο άλλος τίποτα, απλά θέλεις λίγη μοναξιά; Είναι ένα σοβαρό θέμα που θέλει χειρισμό και ευγένεια.

Και τώρα; Θα ανακαλύψει ότι μου αρέσει να λιώνω με γάτες στο ίντερνετ;

Ναι, θα ανακαλύψει όντως ο καλός σου ότι δεν είσαι τόσο δημιουργική όσο του λες και ότι σου αρέσει να σπαταλάς πού και πού χρόνο σε ανούσια πράγματα. Δεν είναι και για να πέσετε στα πατώματα. Κι εσύ θα ανακαλύψεις ότι του αρέσει να παίζει άπειρες ώρες παιχνίδια στο κινητό, μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Εντάξει, είναι και μια ευκαιρία για να κάνεις όντως όλα αυτά τα εντυπωσιακά που του έλεγες για να του εξάψεις την φαντασία.

Το όχι δεν σημαίνει όχι;

Άλλο τρομερά σοβαρό θέμα, ο έρωτας. Όταν είσαι σε φάση ραντεβού, πας με όλη την διάθεση να αφεθείς στον έρωτα. Όταν είσαι με τον άλλον 24/7, μπορεί να έχει διαθέσεις όταν εσύ δεν έχεις. Αυτό το θέμα θέλει ξεκαθάρισμα και ωριμότητα από την αρχή, γιατί για τον άντρα ο κύριος και βασικός λόγος που συγκατοικεί είναι για να έχει όποια στιγμή θελήσει την καλή του. Αν του το στερήσεις αυτό, δεν καταλαβαίνει γιατί συγκατοικείτε.

Μα, δεν θα κάνει καμία δουλειά στο σπίτι;

Το τι δουλειές θα κάνει ο καθένας στο σπίτι, πρέπει να το ετοιμάσετε πριν την συγκατοίκηση. Εκεί την πατάνε οι γυναίκες να ξέρεις. Επειδή αυτές είναι που κυρίως θέλουν και επιδιώκουν την κοινή ζωή, δεν δίνουν αρχικά σημασία στο ότι ο καλός τους είναι κοινώς γαϊδούρι και τεμπέλης στα του σπιτιού. Αν δεν βάλεις από την αρχή όρια και υποχρεώσεις, που θα τις τηρείς κιόλας, δεν θα βγάλεις άκρη ποτέ.

Και με τα έξοδα τι γίνεται;

Αυτό το αφήσαμε τελευταίο, αλλά είναι το πρώτο που πρέπει να συμφωνήσετε. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, πόσο μάλλον τους συντρόφους. Αν ο καλός σου εννοεί ότι η συγκατοίκηση είναι δικό σου θέμα, γιατί αυτός όσα βγάζει τα χρειάζεται για μαθήματα τζούντο, καινούριο κινητό, καφέδες ή αν από την άλλη εσύ έχεις θέμα με τηνδιαχείριση και δεν ξέρεις τι σήμαινε να πληρώνεις λογαριασμούς, θα έχετε σοβαρό θέμα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σχέσεις και πρώτος έρωτας

In category Σχέσεις - Αγάπη

Τι σχέση μπορεί να έχει ο τωρινός σου έρωτας με τον πρώτο; Τεράστια! Όσο και να έχει ...

Oroskopos.tv

Η λατρεμένη Αφροδίτη

In category Σχέσεις - Αγάπη

Όλοι γνωρίζουμε πως η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας είναι πολύ σημαντ ...

Oroskopos.tv

Είσαι καλός εραστής ; Το μυστικό !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Θέλεις να μάθεις αν η νέα σου γνωριμία είναι καλός εραστής; Θα στο πει η Αφροδίτη το ...

Oroskopos.tv

Οι οίκοι της ευτυχίας !

In category Σχέσεις - Αγάπη

Στον Τρίτο ή στον Πέμπτο Οίκο Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο δίνει μια τάση για αισθησ ...

Oroskopos.tv

Παραδέξου τις ανάγκες σου στον ερωτα

In category Σχέσεις - Αγάπη

Πρώτα από όλα, ας ξεπεράσουμε ορισμένες υπερβολές του τύπου «δεν πρέπει να θες να ε ...

Oroskopos.tv

Επιθυμίες στην σχέση

In category Σχέσεις - Αγάπη

Η ερωτική σχέση αποτελείται από δύο άτομα. Έτσι, έχουμε δύο πρόσωπα που φέρουν και ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!