Ιχθείς Ετήσια Πρόβληψη 2018

Ιχθείς Ετήσια Πρόβληψη 2018

Oroskopos.tv


Οι Ιχθείς θα εισέλθετε σε μια σημαντική φάση στη ζωή σας φέτος. Ορισμένες από τις επιθυμίες ή τις φιλοδοξίες σας θα πάρουν τώρα φτερά. Οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, στην καριέρα σας και στη μελλοντική προσωπική ζωή. Διοχετεύστε σωστά την ενέργεια σας για να πάρετε τις καλύτερες ανταμοιβές στη ζωή μέσα από αυτό το έτος. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να περιπλανηθούν ελεύθερα, αντί να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας και άλλα προσωπικά σας στοιχεία να μιλήσουν.

Η χρονιά μπορεί να απαιτήσει μεγάλη αφοσίωση και σκληρή δουλειά από τους εκπροσώπους των Ιχθύων εάν πρέπει να μιλήσουμε για την ζωή της σταδιοδρομίας τους. Στη συνέχεια όμως μόνο μετά το πρώτο τρίμηνο οι προσπάθειές σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καλά αποτελέσματα. Μην διαφοροποιείτε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες φέτος. Εστίαση σε ένα ή δύο έργα και διοχέτευση της ενέργειας σας εκεί είναι η σωστή τακτική. Εντούτοις, ο ενθουσιασμός σας θα ήταν απλώς εξαιρετικός για μεγάλα επαγγελματικά επιτεύγματα φέτος μέσω καλών μισθολογικών αυξήσεων, προωθήσεων, ταξιδιών στο εξωτερικό και των συναφών θεμάτων. Γύρω στα μέσα του έτους, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε πορεία. Αλλά στη συνέχεια η προσκόλληση στο παρόν προφίλ σας μπορεί να σας ευνοήσει. Μην είστε παρορμητικοί, παίρνετε μικρά τολμηρά βήματα όπου η πτώση δεν θα σας βλάψει πολύ σε περίπτωση που συναντήσετε μερικά εμπόδια.

Η ερωτική ζωή σας θα ήταν αρκετά επικίνδυνη φέτος. Το επίπεδο συναισθηματισμού και ψυχολογικής φόρτισης θα είναι στο αποκορύφωμά τους τώρα. Θα πάτε σε αρκετές περιοχές των ονείρων σας και η πρακτικότητα μπορεί να είναι μικρή, χωρίς αμφιβολία. Οι σχέσεις θα πάρουν μια νέα διαδρομή, ωστόσο, να τηρήσετε τις οικογενειακές αξίες και τις παραδόσεις σας. Ορισμένες προσαρμογές θα απαιτηθούν αυτή τη στιγμή για εγκάρδια σχέση με το σύζυγο ή τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές θετικές συναντήσεις. Αλλά μην ενεργείτε βιαστικά, ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα προτού αναδυθείτε σε μια νέα περιοχή φιλίας ή αγάπης. Σε περίπτωση που προκύψουν παρεξηγήσεις ή διαφορές απόψεων με τον σύντροφό σας, μιλήστε σε αυτόν με την καρδιά σας και διαλύστε όλη την αρνητικότητα που σας περιβάλλει. Το πάθος και ο έρωτας θα είναι στον αέρα καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου, εξαρτάται από εσάς να αξιοποιήσετε πλήρως το δυναμικό για να ευδοκιμήσουν οι σχέσεις σας. Αυτή θα είναι μια περίοδος, που θα βρείτε τις πληρέστερες ικανοποιήσεις στην αγάπη, το σeξ και τη γαμήλια ζωή σας.

Η οικονομική ζωή των Ιχθύων θα ήταν εντελώς διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα θα είστε πιο ευαίσθητοι στις οικονομικές ανάγκες σας, οι δαπάνες και οι επιδοτήσεις σας θα είναι προσεκτικές και χωρίς μεσολάβηση. Αλλά θα πρέπει να ενδώσετε και σε ορισμένους πειρασμούς και θα υπάρχουν φορές που θα πρέπει να αφεθείτε στην καρδιά σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό το έτος θα ήταν μια καλή στιγμή για να επενδύσετε σε ακίνητα και άλλες συμφωνίες γης. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί για να δείτε τις λεπτότερες λεπτομέρειες προτού αναδυθείτε σε αγορές υψηλής αξίας για την περίοδο. Κάντε μια καλά ισορροπημένη προσέγγιση για τις οικονομικές σας κινήσεις για τώρα. Μην οδηγείτε ενάντια στον άνεμο, καθώς μπορεί να έχετε σκληρότερο περιβάλλον εκεί έξω. Οι επενδύσεις του παρελθόντος χρόνου θα μπορούσαν να αποφέρουν καλές αποδόσεις για ορισμένους φέτος.

Οι Ιχθείς συμβουλεύονται να επιμείνουν στις εργασιακές τους συνήθειες και τις διατροφικές τους συνήθειες για να έχουν ένα καλύτερο επίπεδο ενέργειας όλο το 2018. Θα σας φορτωθούν δραστηριότητες όλο το χρόνο, ώστε αυτή η αποθηκευμένη ενέργεια θα δαπανηθεί εύκολα. Επίσης στους Ιχθείς συνιστάται να λαμβάνουν περιοδικά διαλείμματα για να αποφεύγουν νευρικό και φυσικό σπάσιμο. Ο μεταβολισμός σας θα είναι στο αποκορύφωμά του. Φροντίστε να τρώτε φρέσκα τρόφιμα και να μείνετε μακριά από τα επεξεργασμένα για την περίοδο. Ορισμένοι Ιχθείς είναι πιθανό να αναπτύξουν ορισμένες ελλείψεις κατά τη διάρκεια του έτους. Ο διαλογισμός, η γιόγκα και τα συναφή μπορούν να βοηθήσουν για την αναζωογόνηση της ψυχικής υγείας. Η αίσθηση της αισιοδοξίας σας θα σας βοηθήσει να χαρείτε την ζωή. Το τέλος του έτους μπορεί να προκαλέσει μικρά προβλήματα υγείας και γενική κόπωση που πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή το νωρίτερο για την αποφυγή σοβαρών συνεπειών.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u