Κριός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018

Κριός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018


Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο Σεπτέμβριος απαιτεί από εσάς να “ρίξετε” για λίγο τους ρυθμούς σας για δύο λόγους: Πρώτον γιατί τα σημάδια της κούρασης είναι έκδηλα πάνω σας, γεγονός που σας κάνει λιγότερο αποδοτικούς και δεύτερον για να αποφευχθούν λάθη που μπορεί στο μέλλον να σας προκαλέσουν προβλήματα. Είναι γνωστό ότι ως Κριοί είστε τουλάχιστον αεικίνητοι, ωστόσο για τη δική σας προστασία, είναι σημαντικό -για την ώρα τουλάχιστον- να συμμορφωθείτε. Επιπλέον, χρειάζεστε τώρα περισσότερο από ποτέ ξεκούραση και πρέπει να προσέξετε τους τρόπους με τους οποίους θα επιχειρήσετε κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι τώρα τίθενται οι βάσεις της δράσης σας για ολόκληρο το χειμώνα και οι συνετές επιλογές είναι επιβεβλημένες. Μπορεί να εκδηλώσετε μικροεκνευρισμούς κατά τη διάρκεια του μήνα, καθώς θα νιώθετε σαν ζώο φυλακισμένο στο κλουβί του, ωστόσο θα πρέπει να προσαρμοστείτε προκειμένου να επωφεληθείτε μακροπρόθεσμα. Στον επαγγελματικό τομέα θα νιώσετε επίσης περιορισμένοι, όμως δεν είναι κατάλληλο διάστημα τώρα επεκτάσεις και διεκδικήσεις μεγαλύτερες από αυτές που σας επιτρέπονται από τις συνθήκες. Αφουγκραστείτε τις, ούτως ώστε να αποφευχθεί ένα ενδεχόμενο ρίσκο που μάλλον επιζήμιο παρά κερδοφόρο θα είναι για εσάς. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και προφίλ και όλα θα πάνε καλά. Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι, είναι σημαντικό να αναπτύξετε μια πιο αμυντική στρατηγική αυτό το διάστημα και να περιορίσετε τις δαπάνες, γιατί είναι πολύ πιθανό να επηρεαστεί σημαντικά ο  προϋπολογισμός σας το προσεχές διάστημα. Ο Σεπτέμβριος μπορεί να σας φέρει σημαντικές νίκες σε όλους τους τομείς, με την προϋπόθεση ότι θα αφεθείτε στους ρυθμούς του.

Ερωτικά

Η δράση των προσωπικών σχέσεων θα είναι πολύ ενεργή  για τον Κριό, τον Σεπτέμβριο του 2018. Τουλάχιστον θα έχετε σίγουρα ευκαιρίες να εμφανίσετε κάποια από τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας στους άλλους. Οι περιστάσεις θα αναπτυχθούν υπέρ σας, οπότε μην είστε ντροπαλοί και μην αφήνετε την ανασφάλεια να σας κυριεύει. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανά να παρουσιαστούν ορισμένα προβλήματα στον τομέα της αμοιβαίας κατανόησης. Αυτό βέβαια, ισχύει περισσότερο για εκείνους  που δεν έχουν κάτι σημαντικό αυτήν την περίοδο, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούν ιδιαίτερα.  Ωστόσο, όσοι βιώνεται κάτι “υπαρκτό”, η κατάσταση πιθανότατα θα σταθεροποιηθεί χωρίς καν να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι. Όμως, μερικοί από εσάς, θεωρείτε πως δεν είναι όλα “καθαρά”και πως ίσως υπάρχει κάπου κάποια παγίδα. Η αλήθεια είναι, πως η προσπάθεια να κατανοήσουμε την κατάσταση, χωρίς να έχουμε το απαραίτητο επίπεδο κατανόησης, είναι κακό πράγμα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε εντελώς τη δράση. Απλά φροντίστε να αφιερώσετε το χρόνο σας, χωρίς να προκαλέσετε κανέναν, αλλιώς όλα θα είναι εκτός ελέγχου. Τα πράγματα θα αποδειχθούν αρκετά καλά στις αρχές του φθινοπώρου για τον “οικογενειάρχη” Κριό , ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι η κατάσταση στην οικογένειά σας θα είναι ιδιαίτερα σταθερή και ισορροπημένη. Αυτό  που επιβάλλεται να προσέξετε, είναι η υγεία των αγαπημένων σας. Μερικές φορές το  να είσαι υπερβολικά επιφυλακτικός, είναι προτιμότερο, από το να συμβεί κάτι που θα προκαλέσει δυσάρεστη έκπληξη.

 

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u