Ταύρος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018

Ταύρος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018


Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Η λέξη-κλειδί για το μήνα Σεπτέμβριο είναι “αξιολόγηση”. Αυτό σημαίνει πως οι αποφάσεις που θα λάβετε, καθώς κυρίως και τα αποτελέσματά τους, είτε θετικά, είτε αρνητικά, εξαρτώνται από τους χειρισμούς σας. Είναι σημαντικό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε, ανεξαρτήτως τομέα, προκειμένου να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, διαφορετικά ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος της αποτυχίας. Το βάρος των αυξημένων ευθυνών σας σας κάνει ευερέθιστους και οξύθυμους, κάτι όμως που γίνεται αντιληπτό μόνο από τα άτομα που συναναστρέφεστε στην καθημερινότητά σας, είτε αυτά είναι μέλη της οικογένειάς σας, είτε συνεργάτες σας. Το καλύτερο για εσάς είναι να αποφύγετε πάση θυσία τις συγκρούσεις, ιδιαίτερα σε αυτούς τους χώρους, καθώς είναι πιθανό να προκληθούν σοβαρά προβλήματα που θα δυσχεράνουν την καθημερινή σας ζωή. Παρ’ όλα αυτά, είστε αρκετά κοινωνικοί αυτές τις μέρες, γεγονός που λειτουργεί υπέρ σας σε αρκετές περιπτώσεις, δεδομένου, βέβαια, ότι δεν επιτρέπετε στην πίεση και στο άγχος σας να “δηλητηριάσουν” τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο χρήσιμοι και υποστηρικτικοί μπορούν να φανούν και πώς αυτή τους η στήριξη μεταφράζεται σε νίκη για εσάς, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι, με σωστό προγραμματισμό και ακριβείς κινήσεις, μπορείτε να προωθήσετε σχέδια που εδώ και καιρό οργανώνατε, αλλά δεν είχατε καταφέρει να εφαρμόσετε λόγω των μέχρι τώρα συνθηκών. Για όσους Ταύρους εργάζονται υπό την εποπτεία άλλων, είναι ένα διάστημα που απαιτεί από εσάς να κάνετε στρατηγικές συμμαχίες, καθώς φαίνεται πως οι πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου φέρνουν στο χώρο εργασίας σας ένα χάος, το οποίο δε θα διαρκέσει πολύ, αλλά με τους κατάλληλους ανθρώπους στο πλάι σας θα είναι “αναίμακτο”. Μπόρα είναι, θα περάσει.

Ερωτικά

Ρίχνοντας μια ματιά στις προσωπικές σας σχέσεις, δεν φαίνεται να υπάρξουν εξαιρετικά γεγονότα  τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Αντίθετα, με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, σε αυτή την περίοδο  της ζωής σας, μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο, όπου μπορεί να παίξει έναν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Ας μη ξεχνάμε πως ο συγκεκριμένος πλανήτης, φέρνει απρόβλεπτα γεγονότα και θεαματικές αλλαγές στη ζωή του ανθρώπου. Μπορεί να παρουσιαστεί μια γνωριμία, αρχικά με αισθηματικό ενδιαφέρον, αλλά στην πορεία να μετατραπεί σε μια δια βίου φιλία. Επιπλέον, μπορεί να χάσετε κάποια ευκαιρία, επειδή ασχολείστε με ατελείωτα δικά σας προβλήματα.  Λειτουργείστε σύμφωνα με τις περιστάσεις, αλλά μην “υψώνετε” τη φωνή σας για “ψύλλου  πήδημα”. Μην προσπαθήσετε να επαναλάβετε την εξουσία σας, όπως κάνετε στην εργασία σας,  διαφορετικά θα έχετε ένα αποτέλεσμα που είναι αντίθετο από τις προσδοκίες σας. Αυτό  ισχύει περισσότερο για όσους Ταύρους έχουν οικογένεια. Τα “μοναχικά” άτομα επιλέγουν να ενεργούν πιο ελεύθερα. Αυτό θα είναι μια αντίδραση προς τους εξωτερικούς παράγοντες, που προσπαθούν να σας δεσμεύσουν, με οποιοδήποτε τρόπο. Είναι ανούσιο να αντισταθείτε, γιατί σε λίγο θα ευχαριστήσετε τη μοίρα σας. Κοιτάξτε τον κόσμο με ανοιχτά μάτια και ανοιχτό μυαλό, κόντρα στον “δογματισμό”.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u