Δίδυμοι Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018

Δίδυμοι Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018


Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο Σεπτέμβριος είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μήνας, καθώς δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, ώστε να μπορέσετε να βρείτε λύσεις.  Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως αυτή η διαδικασία μπορεί να σας δίνει προσωρινά την ικανοποίηση ότι κάνατε κάτι σημαντικό, αλλά σύντομα θα διαπιστώσετε πως αυτό δε θα σας είναι αρκετό. Αντ’ αυτού, μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο ουσιώδη πράγματα που μπορούν πράγματι να σας ωφελήσουν πρακτικά και ψυχολογικά. Για παράδειγμα, τώρα είναι μία καλή περίοδος για να διαμορφώσετε μία νέα στρατηγική εύρεσης ή αύξησης των πόρων σας. Πιο συγκεκριμένα, αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε μία δική σας επιχείρηση είναι πολύ καλό διάστημα για να ξεκινήσετε τις διαδικασίες για κάτι τέτοιο, αξιοποιώντας την εύνοια που μέχρι πρότινος δεν είχατε. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψετε στην προσωπική σας ζωή να επηρεάσει το έργο σας, γιατί είναι πιθανό να προσπεράσετε σημαντικές ευκαιρίες που δε βρίσκονται κάθε μέρα. Ο επαγγελματικός τομέας έχει εξαιρετικές προδιαγραφές να αναβαθμιστεί σημαντικά και ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα σας παράσχει τις απαραίτητες συνθήκες ώστε να χτίσετε ό, τι σχεδιάζατε, όμως μη φτάσετε στο άλλο άκρο και εξαντληθείτε πλήρως. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο αυτό το διάστημα για ξεκούραση, γιατί η υπερκόπωση παραμονεύει πριν καλά-καλά μπει ο χειμώνας. Αν αυτοαπασχολείστε, έχετε μία επεκτατική διάθεση αυτό το διάστημα, η οποία (ακόμα κι αν φαίνεται πως μπορεί να είναι οικονομικά επιβλαβής) θα σας ανταμείψει, παρά το ρίσκο που ενέχει. Οι υπόλοιποι Δίδυμοι βρίσκεστε σε μία ανάλογη κατάσταση και θέλετε να κάνετε κάτι μεγάλο, κάτι καινοτόμο που θα σας προσφέρει την αναγνώριση που χρειάζεστε για να αναρριχηθείτε και να καταξιωθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα. Με την αποφασιστικότητα και τις ικανότητές σας, όλα μοιάζουν πιθανά.

Ερωτικά

Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι επιτυχημένες και το σπουδαιότερο, θα υπάρχουν πολλές επιλογές. Οι Δίδυμοι πρέπει να παρακολουθούν όλες τις  κατευθύνσεις, για να μην χάσει το σύνολο των δυνατοτήτων που ανοίγονται γι ‘αυτούς. Ωστόσο,δεν θα είναι όλες οι περιπτώσεις ιδανικές, αλλά θα πρέπει μόνοι σας να αποφασίσετε, τι είναι σωστό και τι όχι για εσάς.  Οι συμβουλές για τους Διδύμους που είναι επί του παρόντος δεσμευμένοι και θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση, είναι κατάλληλος καιρός να αρχίσουν να προσπαθούν. Πιθανόν στις αρχές του μήνα, θα συναντήσετε έναν πιθανό “στόχο” για τις ρομαντικές σας φιλοδοξίες και θα καταλάβετε ότι δεν αρκεί απλά να θέλετε να κερδίσετε αυτό το άτομο, αλλά θα πρέπει να διεκδικήσετε δυναμικά.  Ωστόσο, να θυμάστε πως όταν “προβάλλεστε” με έναν αρκετά προφανή τρόπο, θα πρέπει να το αποφύγετε.  Η παραμονή στις ιδιαίτερες “πτυχές” του εαυτού σας, θα είναι πραγματικά ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά σας. Αν δεν βιάζεστε να εμπλακείτε  σε μια σχέση, απλώς απολαύστε την μοναδικότητα της κατάστασης. Αυτή η περίοδος θα είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα για τους Διδύμους  με οικογένεια. Αποφύγετε να περάσετε χρόνο μακριά από την οικογένειά σας, ανεξάρτητα από το κίνητρο. Προσπαθήστε να παραμείνετε στην οικογένειά σας. Δεν έχει σημασία ποιες μεθόδους  εφαρμόζετε για να το κάνετε αυτό. Φροντίστε να περάσετε χρόνο με τα μέλη της οικογένειας, διασκεδάζοντας μαζί τους ή πηγαίνοντας διακοπές με την οικογένεια.

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u