Καρκίνος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018

Καρκίνος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018


Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο μήνας φέρνει μαζί του εξαιρετικές ευκαιρίες για εσάς, αρκεί φυσικά να κινητοποιηθείτε και να τις αδράξετε. Φροντίστε να είστε σε ετοιμότητα και κυρίως να κάνετε σωστή αξιολόγηση της εκάστοτε κατάστασης, προκειμένου να ασχολείστε μόνο με αυτά που αξίζουν πραγματικά τον κόπο και το χρόνο σας. Ο Σεπτέμβρης φαίνεται πως είναι αρκετά ευνοϊκός όσον αφορά στον οικονομικό σας τομέα, όμως καλό θα ήταν να μη διακινδυνεύσετε την οικονομική σας σταθερότητα με ανώφελα ρίσκα. Βασιστείτε στις ικανότητές σας και να είστε σίγουροι πως μόνο κερδισμένοι μπορεί να βγείτε. Ίσως χρειαστεί να κουραστείτε και να κοπιάσετε για την επιτυχία σας, όμως η ικανοποίησή σας θα διαγράψει άμεσα από τη μνήμη σας όλες εκείνες τις στιγμές που εξαντληθήκατε σωματικά και πνευματικά για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Όσον αφορά στον επαγγελματικό σας τομέα, τα σχέδια που κάνετε μπορούν τώρα να τεθούν σε εφαρμογή. Για να είστε σίγουροι για την υλοποίησή τους, θα πρέπει να κλείσετε τα αυτιά σας σε όλους δήθεν επαΐοντες, οι συμβουλές των οποίων βασίζονται σε ανύπαρκτες ή αμελητέες εμπειρίες τους. Από την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν και μπορεί να το κάνουν ακόμα και αν δε βρίσκονται φυσικά κοντά σας. Επιπλέον, μπαίνετε σε μία διαδικασία περισυλλογής σχετικά με το τι κάνετε, αν είστε ευχαριστημένοι με αυτό ή με τη θέση που κατέχετε. Όταν κατασταλάξετε σε αυτά και είστε έτοιμοι, μπορείτε να διεκδικήσετε δυναμικά όλα εκείνα που θέλετε και δικαιούστε και να αποκτήσετε.

Ερωτικά

Η “σφαίρα” των προσωπικών σχέσεων, θα αποτελέσει αναμφίβολα τη σημαντικότερη πτυχή στη ζωή των “εκπροσώπων” του Καρκίνου τον μήνα αυτό, ανεξάρτητα από τις δικές τους επιθυμίες και φιλοδοξίες. Παρεμπιπτόντως, αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα στιγμή.  Ορισμένοι από σας,  έχουν τα δικά τους σχέδια σχετικά με μια δυσάρεστη επαγγελματική δραστηριότητα, γεγονός που θα σας “ρίξει”με φανατισμό, στην ερωτική “αρένα”.  Για τους Καρκίνους που «επιβαρύνονται» με οικογενειακές σχέσεις, η ιδανική επιλογή γι ‘αυτούς είναι να χαρούν για μια εβδομάδα διακοπές. Φυσικά, πάρτε μαζί ολόκληρη την οικογένειά σας, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι. Μην παραβλέπετε τις συμβουλές των φίλων σας ειδικά αυτό το διάστημα,  παίρνοντας  αποφάσεις μόνοι σας, “αντλώντας” τα δικά σας συμπεράσματα. Τώρα, είναι καλύτερα να αφιερώνετε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο στον “ρομαντισμό”. Η φιλελεύθερη τάση του Ουρανού στον11ο οίκο σας, τον τομέα της φιλίας, επηρεάζει τον “απέναντι”, δλδ τον 5ο οίκο, τον τομέα του ρομάντζου.  Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, πρέπει να απολαμβάνουν κάθε στιγμή. Θα νιώσετε υπέροχες στιγμές γαλήνης ηρεμίας. Αυτός ο μήνας, θα είναι γεμάτος ποικίλα  γεγονότα  και δεν θα βαρεθείτε. Ωστόσο, λόγω της δυσμενούς θέσης του Ουρανού κατά διαστήματα, θα υπάρχουν πιθανά προβλήματα επικοινωνίας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u