Λέων Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018

Λέων Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018


Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο Σεπτέμβριος δεν είναι ιδιαίτερα φιλικός μήνας όσον αφορά στα “θέλω” σας. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να παραμείνετε στα παρασκήνια, καθώς είναι απαραίτητο να αναλάβετε πιο παθητικό ρόλο και να λειτουργήσετε ομαδικά. Αυτό δε σημαίνει πως δεν είστε πλέον σημαντικοί για τον κύκλο σας, απλώς μετατοπίζεται η εστίαση από την ατομική στην ομαδική εργασία. Παράλληλα, μπορείτε να σχεδιάζετε τη στρατηγική σας για τον επόμενο μήνα που είναι σαφώς πιο ευνοϊκός για εσάς και τα σχέδιά σας. Είναι σημαντικό να αντιληφθείτε πως αυτήν την περίοδο θα κληθείτε να δοκιμαστείτε σε διάφορες μορφές συνεργασίας, ούτως ώστε να στρώσετε κατάλληλα το έδαφος για να το αξιοποιήσετε αργότερα όπως εσείς επιθυμείτε. Μπορεί ο μήνας αυτός να μην είναι ιδιαίτερα δυναμικός, όμως μέσω της κοινωνικότητάς σας σας ανοίγονται πολλοί και ενδιαφέροντες δρόμοι για το μέλλον. Οι γνωριμίες που κάνετε σας ωφελούν και θα συνεχίσουν να σας ωφελούν σε βάθος χρόνου, ωστόσο είναι σημαντικό να αξιολογείτε διαρκώς τις γνωριμίες αυτές ώστε να κρατήσετε μόνο εκείνες που σας ταιριάζουν και μπορούν να σας ωφελήσουν. Ο Σεπτέμβριος θα σας φέρει  αρκετά εμπόδια, κάτι που συμβαίνει γιατί έχετε την τάση να ελέγχετε όλες τις καταστάσεις γύρω σας, με αποτέλεσμα να μη σας μένει χρόνος να ασχοληθείτε με τα σημαντικά ζητήματα. Πρέπει αυτό το μήνα να διαχωρίσετε αυτές τις περιπτώσεις και να δώσετε προτεραιότητα μόνο σε εκείνα τα θέματα που μετρούν για εσάς. Τα καλά νέα είναι πως δουλέψατε σκληρά το περασμένο διάστημα και τώρα παίρνετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Ιδιαίτερα οι αυτοαπασχολούμενοι Λέοντες θα εκπλαγείτε αρκετά με τη θετική εξέλιξη που παίρνουν τώρα όλες οι αποφάσεις του άμεσου παρελθόντος. Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του ζωδίου θα βιώσετε κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο που δε θα σας ευχαριστήσουν. Καλό λοιπόν θα ήταν να μη λειτουργήσετε παρορμητικά και να περιμένετε με υπομονή την εξέλιξη των καταστάσεων το προσεχές διάστημα, διότι είναι πολύ πιθανό οι αλλαγές αυτές να είναι ευνοϊκές για εσάς και απλώς να μην το γνωρίζετε ακόμα.

Ερωτικά

Τα ερωτικά ζητήματα, καθώς φαίνεται, θα έχουν τεράστια επιτυχία για τους περισσότερους από σας. Μεγάλη πιθανότητα να αναθερμανθούν παλαιότερες σχέσεις, αλλά και δημιουργία καινούργιων, πρόκειται να σας φέρει ο Σεπτέμβριος. Μην αρνείστε προτάσεις από φίλους, κυρίως όσοι είστε “μόνοι”εδώ και καιρό. Η κοινωνικότητα, είναι μέρος του “σχεδίου”.  Τα “άστρα” συνιστούν να απολαμβάνετε ό, τι συμβαίνει γύρω σας. Υπάρχει πιθανότητα να “εμπλακείτε”σε κάποιες ιδιόρρυθμες περιπέτειες, κυρίως με φιλικές παρέες, όπου θα γνωρίσετε άτομα που ενδιαφέρονται για την ευρύτερη έννοια του “ανθρώπου”και τον κόσμο. Αυτό είναι ένα κίνητρο που θα μπορούσε να σας προκαλέσει ευχάριστα, στο να μπείτε σε μια νέα ιστορία με έναν ιδιαίτερο άνθρωπο.  Οι Λέοντες που βρίσκονται σε σοβαρή σχέση ή γάμο, μπορούν να περιμένουν κάποια αλλαγή από την ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως κάτι πάει στραβά, μπορεί όμως να δείτε να συμβαίνουν αλλαγές που σας τρομάζουν, επειδή η φύση σας είναι σταθερή και τρομάζει με το καινούργιο ή το πρωτοποριακό. Η πρωτοβουλία δεν θα προέλθει από εσάς και είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε αν θα το υποστηρίξετε ή όχι. Το Σύμπαν  “συστήνει” να πειραματιστείτε περισσότερο, λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορείτε να υποχωρήσετε από την πάγια θέση σας, χωρίς να χάσετε πολλά. Καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ειδικά αν βρίσκεστε μπροστά σε φιλικό κύκλο.

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u