Παρθένος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018

Παρθένος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018


Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου είναι εξαιρετικά σημαντικός για εσάς, καθώς είναι πολύ φιλικός  απέναντί σας. Στον επαγγελματικό τομέα αναγνωρίζετε το έργο σας, ενώ στην προσωπική σας ζωή όλα τα ζητήματα που παρουσιάζονται επιλύονται, χωρίς να σας ταλαιπωρούν. Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να σταθεροποιήσετε όλους τους τομείς που θεωρείτε σημαντικούς και το κυριότερο να επιλύσετε προβλήματα που σας ταλανίζουν εδώ και καιρό. Έχετε τον έλεγχο όλων των καταστάσεων, αλλά και των ανθρώπων που επηρεάζουν με κάποιο τρόπο της ζωή σας. Αυτό δε συμβαίνει σκόπιμα από μέρους σας, απλώς συμβαίνει και φυσικά μόλις το διαπιστώσετε δε θα χάσετε την ευκαιρία να το αξιοποιήσετε, προκειμένου να εξυγιάνετε την καθημερινότητά σας.  Φυσικά, πρέπει να συνυπολογίσετε πως αυτή η κατάσταση είναι μεν ευνοϊκή για εσάς, σας φορτώνει δε αυξημένες ευθύνες. Το παραμικρό λάθος μπορεί να χαλάσει τόσο τα δικά σας σχέδια, όσο και των ανθρώπων που επηρεάζονται από τις αποφάσεις σας ή τις δράσεις. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και “νηφάλιοι” όταν λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις ή προχωράτε σε ενέργειες που μπορούν να έχουν ισχυρό αντίκτυπο. Εάν κινηθείτε με σύνεση μπορείτε να κάνετε συμμάχους με μεγάλη ισχύ ή/και να αναρριχηθείτε περαιτέρω στην κλίμακα της καταξίωσής σας. Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον οικονομικό σας τομέα, ο οποίος φαίνεται να παίρνει την ανιούσα. Οι αυτοαπασχολούμενοι Παρθένοι έχετε τη δυνατότητα να επεκταθείτε σημαντικά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να σας παρουσιαστεί μία απροσδόκητη επιλογή, που η ορθολογιστική φύση θα απορρίψει αμέσως. Μη βιαστείτε να αποφασίσετε, καθώς οι προοπτικές που μπορεί να σας προσφέρει αυτή η εναλλακτική μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικερδής. Οι υπόλοιποι επαγγελματίες του ζωδίου, έχετε μία μοναδική ευκαιρία να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας και πιο συγκεκριμένα, η επαγγελματική σας δεινότητα. Είστε δυναμικοί και διεκδικητικοί αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να αποτελείτε κέρδος για τους εργοδότες σας. Αξιοποιήστε αυτήν την καλή χρονική περίοδο για να αποδείξετε ότι αξίζετε περισσότερα απ’ όσα ήδη παίρνετε.

Ερωτικά

Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που σχετίζονται με τον έρωτα, πρόκειται να σας φέρει ο μήνας Σεπτέμβρης. . Φυσικά, θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, αλλά αυτές πρέπει να γίνουν μέρος της εμπειρίας σας και να λάβετε υπόψη, ότι τώρα είστε αρκετά ενεργητικοί για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Οι δεσμευμένοι Παρθένοι, μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο κλίμα με τον-την σύντροφο και φίλους. Κάτι που προτείνω να εκμεταλλευτείτε ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Όσο για τους ελεύθερους, θα γνωρίσουν πρόσωπα ενδιαφέροντα σε μέρη παράξενα και ασυνήθιστα.  Οι παντρεμένοι Παρθένοι,  μπορούν  να βασιστούν στην υποστήριξη των αγαπημένων σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση. Μην διστάσετε να εκφράσετε ξεκάθαρα τις σκέψεις σας. Προσπαθήστε μόνο, να μη χρησιμοποιήσετε προσβλητικά λόγια, γιατί υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσετε πρόβλημα αργότερα. Έχετε μια εξαιρετική ικανότητα να επηρεάζετε το μυαλό των ανθρώπων, αρκεί αυτό να μη γίνει με ιδιοτέλεια, κάτι που θα σας ταλανίζει για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Επιλέξτε λοιπόν τα κατάλληλα λόγια και το ανάλογο ύφος που θα φερθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να δείτε τους οικείους σας χαμογελαστούς. Υπάρχει βέβαια και μια άλλη πιθανότητα κυρίως για όσους είναι γεννημένοι το 2ο 10ήμερο και έχουν άμεση επιρροή από τον Ποσειδώνα. Εδώ μιλάμε για μια ΄’έντονη τάση για παρεξήγηση, που έχει ως συνέπεια την απογοήτευση, τόσο σ’ εσάς όσο και στους οικείους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u