Ζυγός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018

Ζυγός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018


Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Αυτό το μήνα σας δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσετε επιτυχώς όλα τα προβλήματα που σας κρατούσαν πίσω το περασμένο διάστημα. Μπορεί να μην υπάρχουν πολλά καινούργια πράγματα να ασχοληθείτε αυτό το διάστημα, όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς σας έχετε τη δυνατότητα να παλέψετε με δυναμισμό όλα εκείνα που σας απέτρεπαν από το να ξεκινήσετε νέα πράγματα. Φροντίστε μόνο να εξασφαλίζετε χρόνο για την ξεκούρασή σας, διαφορετικά θα εξαναγκάσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας σε επιβράδυνση. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι ένα προοδευτικό διάστημα, το οποίο όμως δε θα έχει θεαματικά αποτελέσματα. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να αφήσετε το χρόνο να δείξει τι πραγματικά έχετε πετύχει και τι όχι. Η πλανητική εύνοια που δέχεστε στον οικονομικό τομέα είναι ισχυρή και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Οι αυτοαπασχολούμενοι Ζυγοί είναι πιθανό να κάνετε λάθη που, ωστόσο, δεν μπορούν να κοστίσουν σημαντικά, έτσι ενδέχεται να πειραματιστείτε σε στρατηγικές, τουλάχιστον μέχρι να βρείτε τη “φόρμουλα” που είναι η σωστή για εσάς. Οι υπόλοιποι Ζυγοί είναι απαραίτητο να εστιάσετε την προσοχή σας στους συνεργάτες σας και να τους αξιολογήσετε. Κάποιοι ενδέχεται να είναι εναντίων σας, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να είναι ισχυροί σύμμαχοι. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας, χωρίς να γίνετε αντιληπτοί, ούτως ώστε να ξέρετε που βαδίζετε, όταν θα χρειαστεί να συνάψετε συμμαχίες. Αν και εφόσον ανησυχείτε πως υποβόσκει μία σύγκρουση στη δουλειά, φροντίστε να μείνετε μακριά, ιδιαίτερα εάν υποχρεούστε να περνάτε περισσότερες ώρες στο χώρο εργασίας χωρίς όφελος, καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν ενάσης εξαιτίας της απουσίας σας στην οικογένεια. Είναι γεγονός πως ανεξάρτητα από το αντικείμενό σας στις αρχές του μήνα θα καθοδηγήστε από μία ανεξήγητη για εσάς δύναμη. Όμως η καθοδήγηση αυτή είναι προς όφελός σας και τις περισσότερες φορές σας ωθεί σε αποφάσεις που μπορεί να μοιάζουν παράλογες, αλλά αφορούν στη δική σας προστασία, οπότε δε θα ήταν κακό να ακολουθείτε που και που αυτό το ένστικτο.

Ερωτικά

Ο έρωτας, είναι απίθανο να “εκπλήξει” τους περισσότερους από εσάς. Βέβαια, οι ελεύθεροι του ζωδίου, μπορούν να απολαύσουν την “άνθηση”νέων σχέσεων. Αυτό το ξαφνικό “ειδύλλιο”, μπορεί να εξελιχθεί πάρα πολύ γρήγορα, κι αυτό είναι επικίνδυνο να σας βγάλει εκτός ορίων. Μπορεί να φαίνεται “αναχρονιστικό”, αλλά καλό είναι να υπάρχει κάποιο μέτρο. Κρατείστε τις ισορροπίες και μόνο αν κάποιος σας παρακαλέσει να εκφραστείτε, δείξτε τα συναισθήματα σας.  Δώστε τον καλύτερο κι ευγενέστερο εαυτό σας, αν θέλετε να απολαύσετε την εκτίμηση εκτός από την ερωτική συνύπαρξη. Μερικοί φίλοι, ίσως να έχουν την ανάγκη σας. Σε αυτή την περίπτωση, δώστε την ανθρωπιά σας, ακόμη κι αν γνωρίζετε πως ευθύνονται για τα δυσάρεστα που βιώνουν. Όσοι Ζυγοί είστε σε σοβαρή σχέση ή γάμο, μπορείτε να επικεντρωθείτε και σε άλλα πράγματα που σας αφορούν, επειδή καθώς φαίνεται, θα υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις στα οικογενειακά σας. Μια πιθανότητα παρεξήγησης με πρόσωπα του γενικότερου οικογενειακού τομέα, ή με τα παιδιά σας όσοι είστε γονείς, απαιτεί σωφροσύνη. Μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε με την δική σας γνώμη.  Είναι μια περίοδος  κατά την οποία η συναισθηματική πλευρά μιας κατάστασης είναι υψίστης σημασίας, οπότε προσπαθήστε να καθοδηγηθείτε από την καρδιά σας και όχι από το μυαλό σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u