Σκορπιός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018

Σκορπιός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018


Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Η περίοδος αυτή φέρνει μαζί της σκαμπανεβάσματα, γεγονός που μπορεί να σας απογοητεύσει αλλά είναι πολύ σημαντικό διατηρήσετε την αισιοδοξία και τη δυναμική σας, ακόμα και αν προκύψουν απρόβλεπτες συνθήκες. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, ενδεχομένως να προκύψουν νέες γνωριμίες, ακόμα και δεσμοί, ωστόσο χρειάζεται σύνεση. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε σχέση με τη σοβαρότητα των δεσμών αυτών. Αφήστε καλύτερα το χρόνο και τις συνθήκες να αποφανθούν σχετικά. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, τείνετε να λαμβάνετε αποφάσεις βασισμένοι στο συναίσθημα, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί επισφαλές, αλλά από την άλλη πλευρά, η καθαρά ορθολογική προσέγγιση μπορεί επίσης να σας αποτρέψει από την επίτευξη του εκάστοτε στόχου σας. Προσπαθήστε να βρείτε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο άκρα, κυρίως με τη βοήθεια των φίλων σας. Ο οικονομικός τομέας ενέχει κινδύνους, γι’ αυτό είναι σημαντικό να περιβάλλεστε από ανθρώπους που εμπιστεύεστε απόλυτα και να αποφύγετε τα ρίσκα, καθώς η τύχη δε θα είναι με το μέρος σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε τον έλεγχο σε κάθε φάση της πορείας σας, ωστόσο φροντίστε αυτό να γίνει με απόλυτο σεβασμό στην ψυχική και σωματική σας υγεία. Αν αυτοαπασχολείστε και νιώθετε ότι πρέπει να διαχειριστείτε περισσότερα πράγματα απ’ όσα αντέχετε, οι φίλοι σας και πάλι θα σας δώσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους (αποφύγετε να στραφείτε σε συναδέλφους για την επίλυση των εργασιακών ζητημάτων που έχετε να αντιμετωπίσετε, καθώς τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να το κάνετε). Αν απασχολείστε κάπου ως υπάλληλοι, αποφύγετε κάθε βοήθεια και βασιστείτε αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες, που θα σας φέρουν περαιτέρω ανάπτυξη.

Ερωτικά

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που  σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με συγγενείς, όπου νωρίτερα ήταν  πιο δύσκολο να γίνει. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να “τεμπελιάσει” , παρόλο που η διάθεσή σας μπορεί να μην είναι  αισιόδοξη και  κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα. Θα πρέπει απλά να γνωρίζετε ότι όλες οι δυσκολίες και οι «παρανοήσεις» είναι προσωρινές και μπορείτε να τις ξεπεράσετε. Ο “οικογενειάρχης”Σκορπιός, πρόκειται να βοηθήσει εκείνους που εμπιστεύεται περισσότερο. Επιβάλλεται να βρείτε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με πράγματα που σας ευχαριστούν. Ενδεχομένως, ένα καινούργιο χόμπι, να σας δώσει καλή διάθεση και όρεξη για δημιουργία, γεγονός που θα “διορθώσει”τις προβληματικές μέρες, που ίσως περάσετε με τους αγαπημένους σας. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί μπορούν να βασιστούν στις δικές τους ικανότητες και τα ένστικτα. Μια ενασχόληση με τον διαλογισμό θα είναι εποικοδομητική και ωφέλιμη.  Αφήστε τον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα από την πίεση των προβλημάτων με την ανάγνωση ενός βιβλίου ή την παρακολούθηση της αγαπημένης σας ταινίας. Γενικά, αυτή η περίοδος είναι καλή για πολλά πράγματα. Παραμείνετε αληθινοί στον εαυτό σας σε όλες τις καταστάσεις και τελικά η τύχη θα σας βρει. Το σημαντικότερο όμως είναι  να πιστέψετε στη δική σας δύναμη.

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u