Τοξότης Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018

Τοξότης Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018


Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο Σεπτέμβρης σάς προ(σ)καλεί να μην εστιάσετε μόνο σε έναν τομέα, αλλά να δράσετε πολυεπίπεδα και με πολλές κατευθύνσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τη συναισθηματική προσέγγιση σε όλους τους τομείς, καθώς μπορεί να επηρεάσετε αρνητικά όχι μόνο την έκβαση των ζητημάτων που σας απασχολούν, αλλά και την ίδια την υγεία σας. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για εσάς, οπότε οι κινήσεις και οι επιλογές σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη (ή όχι) οποιουδήποτε στόχου έχετε θέσει. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να εργαστείτε σκληρά, προσέχοντας πάντα όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας. Όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα, η επιτυχία είναι εγγυημένη, δεδομένου ωστόσο ότι θα αποφύγετε τις αυθόρμητες και ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Αν εργάζεστε ως υπάλληλος, ή έστω υπό την εποπτεία κάποιου, θα πρέπει να λειτουργήσετε λίγο πιο χαλαρά, χωρίς όμως να καθυστερείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Δεχτείτε τις απόψεις των ανθρώπων που γνωρίζουν καλύτερα από εσάς το αντικείμενο και προσαρμόστε τις στις δικές σας επιδιώξεις. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά ή ακόμα και αντικείμενο εργασίας, να γνωρίζετε πως το κλειδί της επιτυχίας βασίζεται στο πόσο προσεκτικά και ισορροπημένα λάβατε την απόφαση αυτή. Αν έχετε “ζυγίσει” προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά, μόνο επιτυχημένη μπορεί να είναι μία τέτοια απόφαση. Με ισορροπημένη στρατηγική, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

Ερωτικά

Η αγάπη θα φέρει πολλά οφέλη στον Τοξότη τον Σεπτέμβριο, παρόλο που σαν μήνας, δεν είναι και τόσο “φιλικός”στο ζώδιο σας. Εάν περάσετε με επιτυχία την “φουρτούνα”, μπορείτε να παραμείνετε χαλαροί για ολόκληρο το μήνα, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα ιδιαίτερο.  Παρόλο που μπορείτε να υιοθετήσετε μια διαφορετική στρατηγική, επιλέγετε  να ενεργείτε με επίμονο και δυναμικό τρόπο, ακόμα και σε καταστάσεις όπου η πίεση δεν είναι απαραίτητη. Το Σύμπαν είναι στο πλευρό σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ζήσετε κάπως “κομψά”και χωρίς δυσκολίες, όπως τα προηγούμενα διαστήματα. Μια οικονομική άνεση θα σας επιτρέψει να δραστηριοποιηθείτε, φροντίζοντας επιμελώς την εμφάνιση σας, κάτι που σας επιτρέπει να κάνετε κοινωνική ζωή. Οι νεαρές ηλικίες του ζωδίου, θα έχουν όμορφες εμπειρίες που θα αφήσουν “εποχή”. Οι δεσμευμένοι Τοξότες, καλό θα είναι να σκεφτούν πως υπάρχει και ζωή έξω από το σπίτι. Μια κοινωνικότητα είναι απαραίτητη για την ανανέωση μεταξύ της οικογένειας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους τόσο σε παλαιότερες όσο και σε νέες γνωριμίες. Η περίοδος αυτή,μπορεί να σας χαρίσει όμορφες ρομαντικές στιγμές, ακόμη κι αν κάνετε λάθη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u