Αιγόκερως Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018

Αιγόκερως Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018


Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου, σας καλεί να αποδεχθείτε το ένστικτό σας ως εξίσου καλή στρατηγική λήψης αποφάσεων, εξασφαλίζοντάς σας αρκετές επιτυχίες, αν προσανατολιστείτε προς αυτήν την κατεύθυνση. Η ορθολογική προσέγγιση τώρα δεν έχει πολλά να σας προσφέρει, οπότε είναι σημαντικό να τροποποιήσετε τις παγιωμένες σας συνήθειες. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να μην έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει μέχρι και την υγεία σας. Μη βιάζεστε να λάβετε αποφάσεις και να κινηθείτε και εμπιστευθείτε περισσότερο τις ικανότητές σας. Οι ρυθμοί στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να γίνουν πολύ πιο απαιτητικοί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έρθουν και τα απαραίτητα αποτελέσματα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, αντ’ αυτού, θα φέρει πολύ περισσότερες επιτυχίες. Υιοθετώντας πιο προοδευτικές πρακτικές, θα αποδείξετε σε όλους την αξία σας και ιδιαίτερα σε πιθανούς ανταγωνιστές, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν συνταρακτικές εξελίξεις στον τομέα αυτό. Είναι σημαντικό να μη βιαστείτε, να αναπτύξετε τις ικανότητές σας και να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι ένας ευνοϊκός μήνας για να δοκιμάσετε πράγματα που μπορεί να ενέχουν ένα βαθμό ρίσκου, διατηρώντας όμως πάντα μία έξοδο κινδύνου, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν ακριβώς όπως τα σχεδιάζατε. Ένας ήσυχος μήνας που μπορεί να σας βοηθήσει όμως να εδραιώσετε σημαντικά την παρουσία σας.

Ερωτικά

Ο Σεπτέμβριος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για την αισθηματική σας ζωή. Πρόκειται να έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, νέες γνωριμίες και συναντήσεις που θα σας συναρπάσουν. Εν ολίγοις μπορείτε απλώς να απολαύσετε αυτό που συμβαίνει στα αισθηματικά σας, χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να γίνουν όπως εσείς θέλετε. Οι δεσμευμένοι φαίνεται πως έχετε ισχυρή επιρροή στο ταίρι αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα τα πράγματα να πηγαίνουν με τα δικά σας νερά. Δεν πρόκειται να συγκρουστείτε, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε, απλώς έχετε τον τρόπο να παίρνετε αυτό που θέλετε. Σε περίπτωση όμως που δημιουργηθούν προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και το/τη σύντροφό σας να θυμάστε πως η καλύτερη μέθοδος επίλυσης των διαφορών σας αυτήν την περίοδο είναι η λύση εδώ και τώρα. Η άμεση διευθέτηση των ζητημάτων που προκύπτουν είναι η μόνη διέξοδος τώρα. Οι ελεύθεροι φαίνεται πως είτε το θέλετε, είτε όχι, θα δραστηριοποιηθείτε σε αυτόν τον τομέα της ζωής. Οι πειρασμοί που σας περικυκλώνουν είναι τόσο ακαταμάχητοι, που είναι αδύνατο, όσο κι αν διατηρείτε την αυτοκυριαρχία σας, να αντισταθείτε. Είναι δύσκολο, ιδιαίτερα για εσάς να παραμελήσετε τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας στους οποίους έχετε ρίξει όλο σας το βάρος, όμως τώρα θέλοντας και μη, θα συμβεί. Θα θυμηθείτε όλα τα όμορφα συναισθήματα που δημιουργεί η ερωτική πολιορκία, τόσο που δεν αποκλείεται να σας αρέσει και να επιδιώξετε κάτι πιο μόνιμο.

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u