Υδροχόος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018

Υδροχόος Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018


Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο Σεπτέμβρης θα είναι ευνοϊκός αλλά το πιο πιθανό είναι ότι δε θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών σας. Αντί να απογοητεύεστε για αυτό, εστιάστε σε όλες τις ευχάριστες στιγμές που έχει να σας προσφέρει. Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα κληθείτε να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και να μην επιτρέψετε παρεμβάσεις από τρίτους, παρά μόνο σε περίπτωση που ζητήσετε στοχευμένα βοήθεια. Όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα, μιας και η περίοδος αυτή δεν είναι αρνητική, αναζητήστε τα λάθη πιθανών αποτυχιών στις επιλογές και στη δράση σας. Προκειμένου να ελέγξετε την έκταση της “ζημιάς”, θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πρακτικές και συμπεριφορές, οι οποίες ενδεχομένως είναι παγιωμένες. Για τη βελτίωση των συνθηκών, απαιτείται αναδιάρθρωση και ευελιξία. Αν απασχολείστε υπό την εποπτεία κάποιου, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στον εργασιακό σας τομέα, αλλά το διάστημα αυτό σας προσφέρει ευκαιρίες ώστε να γίνουν πράγματα που θα βελτιώσουν την εμπειρία σας εκεί συνολικά. Γενικότερα, υπάρχουν προοπτικές να δημιουργήσετε κάτι σημαντικό, κάτι μεγαλύτερο από αυτό που πιστεύετε ότι μπορείτε να καταφέρετε, και τώρα είναι μία καλή περίοδος να το κάνετε, διατηρώντας πάντα κατά νου τις πιθανές συνέπειες. Τολμήστε, κάντε έξοδα, ρισκάρετε, κάντε δώρα στους αγαπημένους σας…τα οικονομικά σας αναμένεται να ανθίσουν.

Ερωτικά

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι, είτε πολύ ήρεμη, είτε πολύ έντονη. Αυτό εξαρτάται πάντα από το χαρακτήρα ή από τις συγκυρίες. Μπορεί πάλι να είναι μία περίοδος κατά την οποία υπάρχουν αρκετές εναλλαγές στα προσωπικά σας, όχι σοβαρές, αλλά σημαντικές μόνο και μόνο για να σας κρατούν σε εγρήγορση. Φαίνεται πως πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την κατάσταση παίζουν οι φίλοι σας ή τουλάχιστον η σχέση σας μαζί τους. Συγκεκριμένα, οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλές αναταράξεις με το ταίρι σας, καθώς είναι πιθανό να ενοχλείτε από το χρόνο που διαθέτετε στο φιλικό σας κύκλο ή με την επιρροή που μπορεί να έχουν πάνω σας αυτές οι φιλίες. Όπως και να’ χει, είναι συνετό να μην αποπαίρνετε το/τη σύντροφό σας και να επανεξετάσετε τη συμπεριφορά σας ή ακόμα και τη σχέσεις με αυτούς τους ανθρώπους, καθώς δεν αποκλείεται να διατηρούν μία συγκεκριμένοι στάση με την πρόθεση να βλάψουν τις προσωπικές σας σχέσεις. Από την άλλοι οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενδέχεται να να νιώσετε ενοχλημένοι από τον τρόπο με τον οποίο παρεμβαίνουν στην προσωπικοί σας ζωή κάποιοι φίλοι. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να γίνετε λίγο πιο ερευνητικοί, κυρίως με εκείνους τους φίλους που δεν είναι τσεκαρισμένοι και δε βρίσκονται πολύ καιρό στη ζωή σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u