Ιχθείς Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018

Ιχθείς Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτέμβριος 2018


Σεπτέμβριος 2018

Γενικά

Ο Σεπτέμβρης σας καλεί, εσάς και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα ζώδια, να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας: μην τον παραμελείτε και αποφύγετε να υποπίπτετε στην ατέρμονη συναισθηματική ανασφάλεια που σας διέπει, διότι δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα ωφέλιμο. Ενδεχομένως να σημειωθούν αλλαγές μεγάλης κλίμακας στον επαγγελματικό σας τομέα και δεν αποκλείεται να είστε η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτές. Είναι σημαντικό, βέβαια, να μην το παρακάνετε, και να ακούτε την άποψη των φίλων σας όταν σας το επισημαίνουν. Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου διατηρεί τις δυναμικές προοπτικές που είχατε και το προηγούμενο διάστημα, οι οποίες απαιτούν τη δική σας παρέμβαση και δουλειά για να καρποφορήσουν. Όσον αφορά στα οικονομικά σας, ο Σεπτέμβριος προσφέρει μια ιδιαίτερα δυναμική περίοδο που μπορεί να παρασύρει στην επιτυχία και τους υπόλοιπους μήνες της χρονιάς. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να μη  βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, ακόμα και αν ο χρόνος σάς πιέζει, καθώς οι βιαστικές κινήσεις ενδέχεται να καταστρέψουν οποιαδήποτε θετική προοπτική σάς προσφέρεται. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας σε σχέση με ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά και ιδιαίτερα αν έχετε δική σας επιχείρηση, αποφύγετε να προσεγγίσετε επιδερμικά οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να επηρεαστείτε από εξωτερικούς παράγοντες και χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας συνετά. Αν απασχολείστε υπό την εποπτεία κάποιου, είναι σημαντικό να αναθεωρήσετε την οπτική σας γωνία, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί είτε να βελτιώσει τη γενικότερη οικονομική σας κατάσταση, είτε να σας απαλλάξει από ανώφελο άγχος. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να πιστεύετε στον εαυτό σας, Προστατεύστε τον αν χρειαστεί, αλλάξτε τον χώρο εργασίας σας εάν θέλετε. Δεν υπάρχει καλύτερο διάστημα για να ξεκινήσετε αυτές τις αλλαγές.

Ερωτικά

Σε γενικές γραμμές είναι ένας καλός μήνας ο Σεπτέμβριος για την αισθηματική σας ζωή. Όλα όσα συμβαίνουν τώρα είναι σημαντικά και κυρίως θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την πορεία των σχέσεών σας στο μέλλον. Δεν περιμένετε πολλά, απλώς νιώθετε πως αν αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς να ανησυχείτε ιδιαίτερα μπορεί να είναι καλύτερα και έως ένα βαθμό αυτή η στρατηγική είναι και σωστή και αποτελεσματική. Οι δεσμευμένοι αφήνοντας τα πράγματα στην τύχη τους, μπορεί να μένετε παθητικοί, όμως παρατηρείτε και παρεμβαίνετε όταν χρειάζεται. Είναι πιθανό να εντοπίσετε κάποιες κινήσεις φιλικών προσώπων που ενδεχομένως σας ενοχλήσουν και είστε έτοιμοι να το αλλάξετε ό, τι κι αν σημαίνει αυτό για εσάς. Βάζετε τα πράγματα σε μία τάξη και στη συνέχεια προχωράτε στην επίλυση όλων εκείνων των ζητημάτων που δεν επέτρεπαν στη σχέση σας να εξελιχθεί όπως εσείς θα θέλατε. Ίσως να φταίνε τρίτα πρόσωπα, ίσως πάλι και όχι, αυτή είναι όμως η αποστολή σας αυτό το διάστημα και είστε αποφασισμένοι να βρείτε την άκρη. Οι ελεύθεροι του ζωδίου δεν ανησυχείτε για την αισθηματική σας ζωή και αυτό ακριβώς είναι που την ενεργοποιεί. Τη στιγμή που λέτε “δε με νοιάζει” συμβαίνει κάτι που σας τραβάει το ενδιαφέρον ξαφνικά “σας νοιάζει” και πάλι. Φλερτάρετε και το διασκεδάζετε πολύ , όμως φαίνεται πως η ησυχία σας σας αρέσει και δεν έχετε σκοπό να τη χαλάσετε, τουλάχιστον όχι άμεσα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u