Αιγόκερως Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16/9 – 23/9/2018

Αιγόκερως Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16/9 – 23/9/2018


Γενικά    16/9 – 23/9/2018

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Αιγόκερους. Την Κυριακή με την βοήθεια της όψης εξαγώνου Ερμή – Δία θα έχετε μια πολύ καλή ιδέα. Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Την Τρίτη η κατάσταση στις φιλικές σας σχέσεις, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό, θα μυρίζει μπαρούτι. Την Τετάρτη η επιβλητική παρουσία σας και ο έντονος μαγνητισμός θα προκαλέσουν στους άλλους έναν αδιόρατο φόβο. Την Πέμπτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού. Την Παρασκευή θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας και να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες. Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ την Κυριακή, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής την εξέλιξη της καριέρας σας. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο δεν θα λείψουν τα προβλήματα και οι παρεξηγήσεις στις επαγγελματικές σας επαφές.

Ερωτικά

Είστε οι πιο πιστοί και ένθερμοι υποστηρικτές της στρατηγικής “οργανώνω-σχεδιάζω-εκτελώ”. Ακόμα και τον έρωτα τον αντιμετωπίζετε σαν μία οικονομική υποχρέωση που χρειάζεται πρόγραμμα για να ολοκληρωθεί. Ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτός ο τομέας είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο και όσο καλό κι αν είναι το σχέδιό σας ή ακόμα και το plan B σας, να θυμάστε πως πάντα μπορεί να χαλάσει. Οι δεσμευμένοι είχατε δημιουργήσει το τέλειο πλάνο για εσάς και το ταίρι σας, όμως τα απρόοπτα φέρνουν τα πάνω κάτω στην ερωτική σας ζωή. Δε χαλάνε το κλίμα ανάμεσά σας, αλλά σίγουρα καταστρέφουν το καλοδουλεμένο πρόγραμμά σας. Παρ’ όλα αυτά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου και μία εβδομάδα με το ταίρι, χωρίς να υπάρχει προγραμματισμός, θα μπορούσε να σας εκπλήξει ευχάριστα, τόσο εσάς, όσο και τον άνθρωπό σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αδιαφορείτε για την ερωτική σας ζωή, καθώς είστε αρκετά απασχολημένοι με άλλους τομείς που κρατούν το μυαλό σας μόνιμα απασχολημένο. Κι εκεί που λέτε δε με νοιάζει, δε μ’ απασχολεί, δέχεστε μία ξαφνική πολιορκία από κάποιο άτομο που σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή. Είναι περιττό να πούμε κάπου εδώ, πως πρέπει κι εσείς να πετάξετε το πρόγραμμά σας στα σκουπίδια, καθώς δε θα έχετε μυαλό για να το ακολουθήσετε. Μην ανησυχείτε συμβαίνει και στους καλύτερους!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u