Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16/9 – 23/9/2018

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16/9 – 23/9/2018


Γενικά   16/9 – 23/9/2018

Αντιφατική θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους. Την Κυριακή με την βοήθεια της όψης εξαγώνου Ερμή – Δία θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από  φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα βγάλει στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την Τρίτη εξαιτίας του τετραγώνου Άρη – Ουρανού δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις στις κοινωνικές σας σχέσεις. Την Τετάρτη οι φίλοι και οι συνεργάτες σας θα αισθανθούν ότι τους ελέγχετε. Την Πέμπτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο σας δίνει επικοινωνιακή άνεση ενώ ευνοεί και τις μετακινήσεις. Την Παρασκευή θα μπείτε στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας. Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα οικεία σας πρόσωπα. Επίσης, την Κυριακή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα δημιουργήσει καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης μιας συνεργασίας.

Ερωτικά

Η εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της, δεν ενδείκνυται για τις υποθέσεις του αισθηματικού τομέα. Η επικοινωνία είναι προβληματική, με αποτέλεσμα να παρερμηνεύονται τα λεχθέντα, ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο “αποστολέας” και ποιος ο “παραλήπτης”. Προσπαθήστε να κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας από το άτομο του ενδιαφέροντός σας, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη. Οι δεσμευμένοι αντιλαμβάνεστε πως δεν υπάρχει “φλόγα” στη σχέση σας ή τουλάχιστον δεν είναι το ίδιο ισχυρή με πρώτα. Γνωρίζετε πως υπάρχουν αισθήματα και είναι αμοιβαία, αλλά δεν είναι το ίδιο έντονο με το περασμένο διάστημα, γεγονός που σας ενοχλεί και θέλετε να το αλλάξετε. Το Σαββατοκύριακο είναι πιο φιλικό για την αναζωπύρωση της σχέσης σας, μόνο που θα πρέπει να οργανώσετε κάτι που δε θα ικανοποιεί μόνο εσάς, αλλά και το ταίρι σας. Γι’ αυτό, ψάξτε τη “χρυσή τομή” που σας ενώνει και που πρόκειται να ξαναζωντανέψει τον έρωτά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είστε σε μία φάση της ζωής σας, που για κάποιο λόγο χαίρεστε που δε δεσμεύεστε. Ίσως πράγματι να είναι για το καλό σας, δεδομένων των συνθηκών στους υπόλοιπους τομείς τις ζωής σας, όμως ποιος είπε ότι απαγορεύεται το φλερτ; Βγείτε έξω, φλερτάρετε και τονώστε την αυτοπεποίθησή σας, άλλωστε όταν είστε σε καλή διάθεση και σίγουροι για τον εαυτό σας, αποδίδετε παντού καλύτερα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u