Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16/9 – 23/9/2018

Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16/9 – 23/9/2018


Γενικά   16/9 – 23/9/2018

Πολλές όμορφες στιγμές θα έχει η προτελευταία εβδομάδα του μήνα για εσάς τους Κριούς.  Την Κυριακή κάτω από την επιρροή του εξαγώνου Ερμή – Δία θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην διευθέτηση μιας σημαντικής επαγγελματικής υπόθεσης . Την Δευτέρα με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι στο χώρο της εργασίας σας. Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό θα προκαλέσει εντάσεις στις κοινωνικές σας σχέσεις. Την Τετάρτη ο μαγνητισμός που εκπέμπετε θα είναι τόσο έντονος που οι συνεργάτες σας θα νιώσουν αδύναμοι απέναντι σας. Την Πέμπτη κάτω από την επιρροή της συνόδου Ερμή – Ήλιου θα λάβετε την αναγνώριση των συναδέλφων σας. Την Παρασκευή η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ έντονη, ωστόσο καλό θα ήτανε να αποφύγετε τις υπερβολές. Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα βελτιώσει την επικοινωνία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες. Την Κυριακή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ερωτικά

Η ανάγκη να διερευνήσετε την ερωτική σας ζωή σας και τις προοπτικές της στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι τώρα ισχυρή, με αποτέλεσμα τόσο οι δεσμευμένοι, όσο και οι αδέσμευτοι να γίνεστε πιο διεισδυτικοί με τις καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι θέλετε να εξοικειωθείτε περισσότερο με το ταίρι σας, ενδεχομένως να το γνωρίσετε από την αρχή και σε βάθος, να ανακαλύψετε πτυχές του που δε φανταζόσασταν καν πως υπάρχουν. Μέσα από αυτή τη διαδικασία βγαίνετε πιο ενωμένοι και η σχέση σας πιο δυνατή από ποτέ, γιατί δεν μαθαίνετε μόνο για το/τη σύντροφό σας καινούργια πράγματα, αλλά τον/την αφήνετε να γνωρίσει και τις δικές σας αθέατες πλευρές. Προς τα μέσα της εβδομάδας παίρνετε αποστάσεις από τη σχέση σας για να ασχοληθείτε με τη σταδιοδρομία σας, η οποία φαίνεται πως διανύει μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο. Παρ’ όλα αυτά, η διάθεση σας δεν αλλάζει απέναντι στο/στη σύντροφό σας και για αυτόν ακριβώς το λόγο, δημιουργείτε ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο αφιερωμένο εξολοκλήρου στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι διανύετε μία περίοδο αναζήτησης, καθώς νιώθετε μεν έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, όμως από την άλλη δε θέλετε να είναι μία παρορμητική και αταίριαστη σε εσάς επιλογή. Η υπομονή και η επιμονή σας σε αυτό το εγχείρημα, μπορεί να φέρει στη ζωή σας κάτι πολύ ενδιαφέρον προς το τέλος της εβδομάδας.

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u