Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16/9 – 23/9/2018

Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16/9 – 23/9/2018


Γενικά   16/9 – 23/9/2018

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή την εβδομάδα θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Την Κυριακή με την βοήθεια της όψης εξαγώνου Ερμή – Δία θα ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας. Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας. Η Τρίτη θα είναι η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας για εσάς τους Λέοντες, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα σας κάνει υπερβολικά προκλητικούς απέναντι στους συνεργάτες σας. Την Τετάρτη θα χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για να περάσετε τις απόψεις σας στους συναδέλφους σας. Την Πέμπτη με την βοήθεια της συνόδου Ερμή – Ήλιου θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε μια σημαντική οικονομική συνεργασία. Την Παρασκευή στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν οι διαπροσωπικές σχέσεις, ωστόσο καλό θα ήτανε να μην  αφήσετε τα οικεία σας πρόσωπα να αναμειχθούν σε αυτές. Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα βοηθήσει τον λόγο σας να γίνει εκφραστικός και περιγραφικός, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μικρές αποδράσεις. Ενώ την Κυριακή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον, επίσης η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα σας αναγκάσει να έρθετε σε επικοινωνία με άτομα που δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα.

Ερωτικά

Η ρομαντική διάθεση στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας παρακινεί να κάνετε μία κίνηση που θα φανερώνει το ενδιαφέρον σας. Αυτή σας η κίνηση ανταμείβεται με την εκδήλωση ενδιαφέροντος του ανθρώπου για τον οποίο νοιάζεστε, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι. Εσείς από την πλευρά σας θα πρέπει να αξιοποιήσετε σωστά αυτήν την ευκαιρία που δημιουργήσατε και να μην επιτρέψετε στον εγωκεντρισμό σας να χαλάσει αυτήν την καλή στιγμή. Οι δεσμευμένοι κάνετε μία κίνηση ματ, την οποία φαίνεται πως είστε έτοιμοι να πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων. Συμπεριφέρεστε σαν μονάδα μέσα στη σχέση και δίνετε την εντύπωση στο/στη σύντροφό σας πως για εσάς μετράει μόνο ο εαυτό σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε αυτή σας την ανάγκη για αυτοθαυμασμό, γιατί φαίνεται πως προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε λιγότερο αυτάρεσκοι και περισσότερο απελπισμένοι για λύση στο πρόβλημα που εσείς δημιουργήσατε. Οι αδέσμευτοι αδιαφορείτε για τα “θέλω” των άλλων, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνετε ή ακόμα και να αποκλείεται τη δημιουργία καταστάσεων με προοπτική, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά στον αισθηματικό τομέα. Θα πρέπει να αρχίσετε να ενδιαφέρεστε λίγο παραπάνω για τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας, πριν να αρχίσετε να αναρωτιέστε τι κάνετε λάθος και τίποτα δεν κυλάει όπως θα θέλατε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u