Κριός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018

Κριός Μηνιαίο Ωροσκόπιο Οκτώβριος 2018


Οκτώβριος 2018

Γενικά

Ο Οκτώβριος του 2018 είναι ένας θετικός μήνας σε γενικές γραμμές για εσάς τους Κριούς. Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως αυτό το διάστημα είστε γεμάτες/οι ενέργεια, περισσότερο από το συνηθισμένο. Η ζωτικότητα είναι απαραίτητη αυτό το μήνα, διότι θα χρειαστεί αρκετές φορές να είστε σε ετοιμότητα για δικές υποχρεώσεις ή ακόμα και για να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε συγγενικά πρόσωπα. Ο αλτρουισμός σας χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο, καθώς νιώθετε την ανάγκη να τείνετε χείρα βοηθείας σε όλους εκείνους που νομίζετε πως αξίζουν την ανθρωπιά σας, είτε τους γνωρίζετε, είτε όχι. Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα γίνονται εντονότερα, πιο γρήγορα, κάτι που περισσότερο απολαμβάνετε, παρά φοβάστε, καθώς η φύση του ζωδίου είναι τέτοια που λειτουργεί καλύτερα σε ταχύτερους ρυθμούς απ’ ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι. Αυτή η ευχέρεια που παρουσιάζετε μέσα σε αυτές τις συνθήκες, ενδέχεται δημιουργήσει εχθρούς, οι οποίοι όμως αποδυναμώνονται άμεσα, δεδομένου ότι οι φιλίες και οι συμμαχίες εντός του επαγγελματικού χώρου είναι ισχυρότερες και αποτελεσματικές. Φροντίστε, αν υποπέσει οτιδήποτε στην αντίληψή σας, να μην ασχοληθείτε, διότι έχετε κερδίσει τη μάχη πριν καν την ξεκινήσετε. Είστε ασταμάτητες/οι και με το έμφυτο ένστικτό σας να αντιδράτε κατάλληλα σε καταστάσεις που απαιτούν αστραπιαίες λύσεις, μπορείτε να φτάσετε στην κορυφή. Για τους Κριούς που αυτοαπασχολούνται, αυτό το διάστημα είναι πιθανό να χρειαστείτε κάποιας μορφής υποστήριξη. Αυτή μπορεί να είναι μία συμβουλή, επιπλέον “χέρια” ή ακόμα και οικονομική, σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται για μακροπρόθεσμη κατάσταση, αλλά σίγουρα είναι απαραίτητη για το παρόν.  Όποια και να είναι η φύση της εργασίας σας, πρέπει να θυμάστε πως αυτό το μήνα έχετε ανάγκη από υποστήριξη ανθρώπων που μπορείτε να εμπιστευτείτε, ακόμα κι αν πρόκειται για απλή εμψύχωση. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας, γιατί ίσως να μπορούν να σας προσφέρουν περισσότερη βοήθεια απ’ όση θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Ερωτικά

Ο μήνας αυτός μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντικός για την προσωπική σας ζωή. Το βασικότερο που πρέπει να θυμάστε κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου είναι πως πολλές φορές η ευθύτητα και η ειλικρίνεια μπορούν να εκτιμηθούν πολύ περισσότερο από μία ρομαντική και ευγενική κίνηση που έχει ως στόχο να “κουκουλώσει” τα προβλήματα. Οτιδήποτε κι αν συμβαίνει με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας θα πρέπει να το αντιμετωπίζετε επί τόπου και δια της ευθείας οδού. Οι δεσμευμένοι Κριοί οφείλετε να είστε πιο προσεκτικοί στους χειρισμούς σας, γιατί ναι μεν η ειλικρίνεια μπορεί να εκτιμηθεί, αλλά ορισμένες φορές γίνεστε λίγο τραχείς στη συμπεριφορά σας, ιδιαίτερα με τους ανθρώπους που νιώθετε οικειότητα. Η περίοδος απαιτεί από εσάς να ενεργείτε πιο άμεσα όταν παρουσιάζεται κάτι, πριν να προλάβει να εξελιχθεί, κάτι τέτοιο όμως απαιτεί υπομονή και εφόσον ενδιαφέρεστε οφείλετε να καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια. Το διάστημα είναι ευνοϊκό για εσάς, αρκεί να το διαχειριστείτε σωστά. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου ζείτε τη ζωή σας στο μέγιστο και απολαμβάνετε κάθε στιγμή. Είναι ένα καλό διάστημα για να κάνετε γνωριμίες και να μαζέψετε εμπειρίες, οι οποίες μπορούν να σας ακολουθήσουν για μεγάλο διάστημα. Είστε καλά ψυχολογικά, έχετε ισχυρή αυτοπεποίθηση και την αξιοποιείτε με κάθε τρόπο. Διασκεδάστε το!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u